Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 169.
-
11 miejsce
-
Zapisy IX edycja - Liga Mistrzów/Liga Europy/UEFA Europa Conference League
Robin Lipski - - Archiwum
BeitragLista Uczestników - proszę o zapis według wzoru - Nazwa managera z gry oraz nazwa klubu, aby ułatwić mi pracę. Jako organizator zastrzegam sobie prawo nieuwzględniania osób niezapisanych według wzoru. Proszę kopiować wraz z tą informacją, aby każdy był świadom. 1. woooojtaaaas / Kolonia City 2. michallisk / RWKS Sparta 3. Bartosz / AC Milan Poland 4. Olo96 / BuenosAmarenoS 5. Jolka / TI AMORE 6. Zimny69 / FC.Jamajka 7. Dullux / Zryw Dabrowka 8. thorrgall / thorrgall 9. P3PSI / OGIEŃ CZARNKÓW 10.…
-
Dyskusje - Bitwa Klanów
BeitragWitam. Postanowiłem napisać, choć nie jestem w żadnym klanie. Prezes michalisk zaprosił mnie do tego turnieju i postanowiłem przyjąć zaproszenie. Ale już na początku widzę mocny zgrzyt. Otóż gospodarze tych 4 turniejów powinni się jakoś dogadać i dać jednakowe stawki za udział w nim. Bo wydaje mi się trochę niepoważne, aby w jednym turnieju było 1 mln euro na głowę, a w innym 1euro na głowę. Specjalnie nie podaje organizatora tego turnieju. Może warto pójść po rozum do głowy. Bo za jedno euro to…
-
thorrgall / 1.703 unia niećkowo / 1.701 Liverpudlian FC / 1.702 Legia -1916 / 1.703 Real Madrid / 1.703 Orzeł Palowice / 1.702 RWKS Sparta 1.695 PZPN POLSKA / 1.692 OGIEŃ CZARNKÓW / 1.688 INA RAFCIA GOLENIOW / 1.668 RTS 1910 Widzew Łódź / 1393 Pomorzanin Cychry / 1.280 FC Cyganka / 1269 Vanessa Club / 1.219 Rybno / 881 szeklas/71
-
Dyskusje - Puchar FutbolCup
BeitragOj pewnie wiele drużyn nie dokończy Pucharu w aktualnym składzie. Będą niespodzianki.... Ps. Ja też niestety muszę zaczynać od nowa.... wiec finał⚽ obejrzę w tv
-
Zapisy - Puchar FutbolCup
Beitrag1.Pro Gram - Kam 2. Grzegorzko - Dodosio 3. menele mahonka - Mahon 4. thorrgall - thorrgal 5. FC Cyganka - Dagmarina 6. BuenosAmarenoS - Olo96 7. KSG Bartek - ksg bartek 8. FC Blanco - bartrm 9. Villarreal Club de Futbol - Kielpik 10. Kova United F.C. - StephenForest 11. Dream Team Gniezno - The Special Schaft 12. Kościan FC 2021- zdzichu331988 13. szeklas - szymonox 14. FC BAYERN MÜNCHEN - seba 15. Wodnik Callander - szuwar 16. Orzeł Palowice - pep 17. Real Madrid - Mewa 18. Liverpudlian FC - K…
-
Zapisy - Puchar FutbolCup
Beitrag1.Pro Gram - Kam 2. Grzegorzko - Dodosio 3. menele mahonka - Mahon 4. thorrgall - thorrgal 5. FC Cyganka - Dagmarina 6. BuenosAmarenoS - Olo96 7. FC Blanco - bartrm 8. Villarreal Club de Futbol - Kielpik 9. Kova United F.C. - StephenForest 10. Dream Team Gniezno - The Special Schaft 11. Kościan FC 2021- zdzichu331988 12. szeklas - szymonox 13. FC BAYERN MÜNCHEN - seba 14. Wodnik Callander - szuwar 15. Orzeł Palowice - pep 16. Real Madrid - Mewa 17. Liverpudlian FC - Kameleon 18. RTS 1910 Widzew …
-
Zapisy VIII edycja - Liga Mistrzów/Liga Europy/UEFA Europa Conference League
Beitrag1. woooojtaaaas / Kolonia City 2. Jolka / TI AMORE 3. Islanders - LKS Uście Gorlickie 4. Ruben/Maksym - Marsylia AFC 5. Skowrczi21 - Man City 6. acer79_Vanessa 7. Kozuszi / LKS Czaszyn 8. Dagmarina / FC Cyganka 9. Bartek96lp/Zjednoczeni Trzemeszo & Lech Poznań 10. KONIU92/ Visca Catalunya 11. seba / FC BAYERN MÜNCHEN 12. Paul / MJP Rybnik 13. picia993 / Perła Bałtyku 14. PZPN POLSKA/ Protection 15. soints / kriss 16. Legia - 1916 / wojti 17. FC.Jamajka / zimny69 18. Villarreal Club de Futbol / K…
-
Liczymy do 1000
Beitrag1112 - W grudniu zaraz po Bożym Narodzeniu Bolesław Krzywousty wezwał Zbigniewa do powrotu, obiecując przebaczenie oraz nadanie kilku grodów. Zbigniew wrócił do Polski. Gall Anonim rozpoczyna na życzenie kanclerza Michała Awdańca pisanie Kroniki Polskiej.
-
Liczymy do 1000
Beitrag1104 - Wojna domowa w Niemczech - na czele książąt przeciwnych Henrykowi IV stanął jego syn Henryk V. Abdykacja Henryka IV.
-
Liczymy do 1000
Beitrag1099 rok. Zdobyto Jerozolimę, Henryk V został królem Niemiec, Krzyżowcy zwyciężyli w bitwie pod Aksalonem.
-
Dyskusje - Liga Mistrzów
BeitragProjekt bedzie kontynuowany ? A jesli tak to kiedy zapisy do Pucharów ?
-
Liczymy do 1000
Beitrag1096- Pierwsza wyprawa krzyżowa do Ziemi Świętej
-
Głosowanie zmiany LT
BeitragPowinno być w każdej lidze tak samo, aby trochę się to zmieniało. 3 pierwsze awans bezpośredni 4i 5 baraże z 14 i 15 drużyna wyższej Ligi w postaci MT. Aby ligi reprezentowały odpowiedni poziom sportowy.
-
Witam. A co z tą drużyna juniorów, która podobno miała być. Bo Ci przychodzący juniorzy to najwyżej nadają się na druga ligę. Z czasu trafi się Messi:-)Po drugie obozy treningowe, co one dają po 1 pkt? Śmiech. Każdy gracz powinien sobie wybrać co jedzie trenowac i dostać solidne pkt np 5 do siły gracza.