Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 228.
-
nowe proporczyki
Beitragnp za 70.000 widzów na meczu albo za wytrenowanie juniora do 400q
-
Skojarzenia
Beitrag1001 - Powrót wyprawy wikingów Leifa Erikssona z Winlandii (Ameryka Północna) do Grenlandii.
-
nowe proporczyki
BeitragJa jako zbieracz i gadżeciarz składam propozycję wprowadzenia nowych proporczyków. może być jeden nowy co pół roku albo ze trzy jednocześnie. Tu już dowolność, zachęcam do dyskusji pod postem, ktoś coś może dopowie w kwestii nowych proporczyków.
-
Jaki To Junior
BeitragLP 16 40 DP 16 40 N 17 55 OŚ 16 35 PP 17 40
-
IX Turniej BTF-Serwer
John_Wayne - - Turnieje
BeitragReal Madrid 0-3 Dziki Wschód Dziki Wschód 5-0 Real Madrid FC Kiedyś to było 0-8 Dziki wschód Dziki wschód 8-2 FC Kiedyś to było John Deere Team 0-6 Dziki wschód Dziki wschód 7 -2 John Deere Team
-
Liczymy do 1000
Beitrag1034 - Próba objęcia rządów przez Kazimierza I Odnowiciela po śmierci Mieszka II – początek okresu chaosu i walk wewnętrznych w Polsce.
-
Skojarzenia
Beitraggillette
-
Skojarzenia
Beitragczopek
-
Jaki To Junior
Beitragok. to tylko do mnie zawsze przychodzą z katarem albo bólem zęba
-
Jaki To Junior
Beitragjunior nie może mieć 100 zdrowia gdy przychodzi, screen jest po dwóch dniach
-
Liczymy do 1000
Beitrag1022 - urodziła się znana piosenkarka Maryla Rodowicz
-
Masz czy nie masz
Beitragnie mam a masz smog? bo w tv przez 5 lat pierdzielili o smogu, a teraz desperacko chcą kupować węgiel dla całej Polski i obiecują że węgla dla nikogo nie zabraknie. teraz węgiel dobrem narodowym. JUŻ NIE MA SMOGU. rządowy program wymiany pieców węglowych na gazowe z dopłatami 60-90%, warunkiem jest wyrzucenie pieca węglowego. W ciągu 18 miesięcy cena takiego najczęściej wybieranego pieca wynosiła ponad 4 tysięce a obecnie ten sam piec kosztuje 8 tysięcy i ciężko jest dostać (wiem jestem hydrauli…
-
Skojarzenia
Beitragdentysta
-
Skojarzenia
Beitragszejk
-
Jaki To Junior
BeitragN 40 16 BR 40 16 OS 30 17 PP 30 17 LP 30 17
-
Skojarzenia
BeitragNiedzielan
-
IX Turniej BTF-Serwer
John_Wayne - - Turnieje
BeitragLista darczyńców: 1. unia niećkowo: 2 mln wpisowego + 3 miliony 2. Marsylia AFC: 2 mln wpisowego + 3 miliony 3. KS Kretovia: 2 mln wpisowego + 3 miliony 4. Internazionale Wodzisław Śląski: 2 mln wpisowego + 5 mln 5. RTS 1910 WIDZEW Łódz : 2 mln wpisowego + 3 mln 6. Dziki wschód : 2mln wpisowego + 4mln
-
Wielki powrót do Juventusu!
John_Wayne - - Archiwum
Beitragz jakim numerem będzie grał?
-
Sukces Polek w Rugby!
John_Wayne - - Archiwum
BeitragTo jaki był wynik w finale?