Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 166.
-
sll
Beitragyoo önce sen hic olmuyordu...kredi almadım böyle olmaya başladı
-
slm
BeitragZitat von aaasss: „Bir ara bendede oluyordu. Leptop yada masaüstü bilg. Da gir oyuna orda bak düzelir muhtemelen. Sonra cepten devam edersin. Cep telefonu uygulamada sıkıntı diye düşünüyorum“ tsk ederim..ben hep cepten giriyorum..laptop a bi bakayım inşallah hallederiz
-
slm
Beitraghem mağazada hemde büfede 8 urun bulunmasına rağmen ikisinde de 4 urun satılıyor diğerlerini hiç göremiyorum stoka bile girmiyorlar...neden acaba
-
slm
Beitragarkadaşlar izninizle birsey öğrenmek istiyorum.. mağazada 8 urun varken neden 4 u satılıyor 4 ünü görebiliyorum sort top.arma yok
-
slm
BeitragMenajer adın nedir ?[/quote] melek mete
-
oyuncu
Beitragalayım iyi olur gardasim
-
slmlar
Beitragmrb.arkadaslar hem futbolcu.olarak.hemde.buyuk.turnuvalara katılmak için yardım.edecek var mi...takim kotu durumda
-
slm
BeitragZitat von AkinUzgul: „Karacabey, Ersen OH 340 var mi.bagislsyscagin oyuncu“
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragSabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum sanki
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragİstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evden dışarı çıkamayacak
-
aaa
melekmete - - Etkinlikler
Beitragçok güzel uygulamalar..heyecan verici düşünenlerin yapanların eline saglik
-
4.hafta tahmin yarışması
BeitragTakim Adı: melekmete Menejar Adı: melekmete1903 15.09.2019 ALANYASPOR-FENERBAHÇE A.Ş.1-2 TRABZONSPOR A.Ş.-GENÇLERBİRLİĞİ 2-0 GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ-BEŞİKTAŞ A.Ş. 0-3 GALATASARAY A.Ş.-KASIMPAŞA A.Ş. 2-0 ANTALYASPOR A. İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR 1-2 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK-DEMİR GRUP SİVASSPOR 2-0 YUKATEL DENİZLİSPOR-KONYASPOR 2-0 MKE ANKARAGÜCÜ-BTC TURK YENİ MALATYASPOR 1-0 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-GÖZTEPE A.Ş. 3-2
-
sifre
Beitragoyuna giremiyorum...sifrem mi çalındı acaba...isin garibi giriş bilgileri otomatik geliyordu şifremi unuttum giremiyorum...yardımcı olabilirmisiniz
-
SÜPER LİG 3. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI
Beitragmelekmete 30.08.2019 20:30 KASIMPAŞA A.Ş .- MKE ANKARAGÜCÜ 2-1 20:30 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR - GALATASARAY A.Ş. 1-0 31.08.2019 19:15 KONYASPOR-ANTALYASPOR A.Ş. 2-0 21:45 GÖZTEPE A.Ş.-YUKATEL DENİZLİSPOR 1-3 21:45 BEŞİKTAŞ A.Ş.-ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 3-1 01.09.2019 19:15 GENÇLERBİRLİĞİ-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 2-3 19:15 DEMİR GRUP SİVASSPOR-GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ 2-1 21:45 FENERBAHÇE A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. 2-2 21:45 YENİ MALATYASPOR-ALANYASPOR 2-1
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragİstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragalmanya kadar güzel ülke futbolda hayasızca hareketler iffet mücadele için önemli ancak maçlardaki futbolcuların performansları gitgide azalarak kuşlarıda dünyada yaşamak
-
para ödülü
Beitraggerçekten harika olacak... ayrıca şampiyonluk primi de eklenmeli süperlig 1.70 2.50 3.30 2.Lig 1.50 2.30 3.20 3.Lig 1.30 2.20 3.15 Bal ligi paraya en fazla ihtiyaç olunan lig 1.40 2.30 3.20 süper amatör paraya en fazla ihtiyaç olunan lig 1.30 2.20 3.15 1.amatör paraya en fazla ihtiyaç olunan lig 1.30 2.25 3.15 2.amator paraya en fazla ihtiyaç olunan lig 1.40 2.30 3.20