Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 166.
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragalmanya kadar güzel ülke futbolda hayasızca hareketler iffet mücadele için önemli ancak maçlardaki futbolcuların performansları gitgide
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von aaasss: „Radyo istasyonunda bişey yapilmıyorki hergun yok denecek kadar bir gelir getiriyor diye biliyorum amirim“ o zaman hikaye desene
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragalmanya kadar güzel ülke futbolda hayasızca hareketler iffet mücadele için önemli ancak
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragalmanya kadar güzel ülke
-
slm
melekmete - - Turnuvalar
Beitragelinize emeğinize sağlık
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Şevket: „Selamun aleyküm arkadaşlar“ mrb kardeşim nasılsın görüşemedik...
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von melekmete: „Tüm dostlarıma saygılarımı sunarım ..nasılsın...“ teşekkür ederim dostum var mı yardımcı olabileceğim bir problemin bana her zaman ulaşabilirsin özeldende yazabilirsin bir problem olursa“ çok tşk ederim...Allaha emanet ol hayirli cumalar
-
görüş ve öneri
Beitrag1. her lig şampiyonuna gerçeğine uygun kupa verilmesi kupa sekil ve isimlerinin degismesi.. örnegin 2.lig şampiyonu bal ligi şampiyonu vb. 2. ligini ilk 3 te bitirerek bir üst lige çıkan takımlara bitiris sırasına göre ayak bastı parası verilmesi iyi olur diye düşünüyorum.. Futbol Cup a yardımcı olabilirsek ne mutlu bize tşk ederim saygılarımla.
-
slm
BeitragZitat von OsmanDALKILIC: „Düşüncen ve ilgilin için çok teşekkür ederiz yetkili arkadaşlar mutlaka değerlendirmeye alacaktır“ katkımız olursa ne mutlu...ayrica ligi birinci bitirerek bir üst lige çıkan takımlara sıralamasına göre ayak bastı parası verilmesi de iyi olur gibi düşünüyorum
-
turnuva başvurusu
melekmete - - Etkinlikler
BeitragTakım adı : melekmete1993 Menajer : melekmete Kredisiz
-
turnuva başvurusu
melekmete - - Etkinlikler
BeitragTakım adı : melekmete1903 Menajer : melekmete kredisiz
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Oguzhan Ozen: „Zitat von melekmete: „Zitat von melekmete: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Geçen yaz bende Çanakkaledeydim Çok güzel memleket“ aynen 3 senedir burdayım gorev icabı...gelirsen burdayım kral“ beklerim tüm dostlarımı insallah“ Biga yı biliyormusun hocam oradaydım geçen yaz“ biliyorum görmüşlüğüm var güzel yer...en güzel ilçelerinden biri
-
kupalar
Beitragkupaların isimlerinin ve sekilerinin değişmesi her lige her lig şampiyonuna gerçeğine uygun bir kupa verilmesi iyi olur...diye düşünüyorum...
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von melekmete: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Geçen yaz bende Çanakkaledeydim Çok güzel memleket“ aynen 3 senedir burdayım gorev icabı...gelirsen burdayım kral“ beklerim tüm dostlarımı insallah