Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 166.

• Benutzer-Avatarbild

almanya kadar güzel ülke futbolda hayasızca hareketler iffet mücadele için önemli ancak maçlardaki futbolcuların performansları gitgide

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

melekmete - - Klanlar

Beitrag

Zitat von aaasss: „Radyo istasyonunda bişey yapilmıyorki hergun yok denecek kadar bir gelir getiriyor diye biliyorum amirim“ o zaman hikaye desene

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Klanlar

Beitrag

arkadaşlar radyo istasyonundan nasıl para kazanabilirim ne yapmam lazım....ayrica sadece hamburger satılıyor neden acaba

• Benutzer-Avatarbild

almanya kadar güzel ülke futbolda hayasızca hareketler iffet mücadele için önemli ancak

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

melekmete - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

almanya kadar güzel ülke

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Klanlar

Beitrag

kimseciklerde yok....nobet de geçmez artik

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Turnuvalar

Beitrag

elinize emeğinize sağlık

• Benutzer-Avatarbild

katilim

melekmete - - Klanlar

Beitrag

klanimiza katılan tüm yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...başarılarınız daim olsun

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Klanlar

Beitrag

Zitat von omergok: „İlk olarak turnuvamızı ben kuruyorum 25m turnuva için katılımlar başladı beyler r1LN37.png NOT TURNUVAYI KLANDAKİ DOSTLARIMIZ ARASINDAN KURA İLE SEÇECEĞİM “ tşk ederiz başkanım..Allaha emanet ol saygılarımla

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Klanlar

Beitrag

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun..sehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dilerim hepinizi saygıyla selamlıyorum

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

melekmete - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Şevket: „Selamun aleyküm arkadaşlar“ mrb kardeşim nasılsın görüşemedik...

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

melekmete - - Klanlar

Beitrag

Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von melekmete: „Tüm dostlarıma saygılarımı sunarım ..nasılsın...“ teşekkür ederim dostum var mı yardımcı olabileceğim bir problemin bana her zaman ulaşabilirsin özeldende yazabilirsin bir problem olursa“ çok tşk ederim...Allaha emanet ol hayirli cumalar

• Benutzer-Avatarbild

görüş ve öneri

melekmete - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

1. her lig şampiyonuna gerçeğine uygun kupa verilmesi kupa sekil ve isimlerinin degismesi.. örnegin 2.lig şampiyonu bal ligi şampiyonu vb. 2. ligini ilk 3 te bitirerek bir üst lige çıkan takımlara bitiris sırasına göre ayak bastı parası verilmesi iyi olur diye düşünüyorum.. Futbol Cup a yardımcı olabilirsek ne mutlu bize tşk ederim saygılarımla.

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von OsmanDALKILIC: „Düşüncen ve ilgilin için çok teşekkür ederiz yetkili arkadaşlar mutlaka değerlendirmeye alacaktır“ katkımız olursa ne mutlu...ayrica ligi birinci bitirerek bir üst lige çıkan takımlara sıralamasına göre ayak bastı parası verilmesi de iyi olur gibi düşünüyorum

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Klanlar

Beitrag

Tüm dostlarıma saygılarımı sunarım ..nasılsın...

• Benutzer-Avatarbild

turnuva başvurusu

melekmete - - Etkinlikler

Beitrag

Takım adı : melekmete1993 Menajer : melekmete Kredisiz

• Benutzer-Avatarbild

turnuva başvurusu

melekmete - - Etkinlikler

Beitrag

Takım adı : melekmete1903 Menajer : melekmete kredisiz

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

melekmete - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Oguzhan Ozen: „Zitat von melekmete: „Zitat von melekmete: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Geçen yaz bende Çanakkaledeydim Çok güzel memleket“ aynen 3 senedir burdayım gorev icabı...gelirsen burdayım kral“ beklerim tüm dostlarımı insallah“ Biga yı biliyormusun hocam oradaydım geçen yaz“ biliyorum görmüşlüğüm var güzel yer...en güzel ilçelerinden biri

• Benutzer-Avatarbild

kupalar

melekmete - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

kupaların isimlerinin ve sekilerinin değişmesi her lige her lig şampiyonuna gerçeğine uygun bir kupa verilmesi iyi olur...diye düşünüyorum...

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

melekmete - - Klanlar

Beitrag

Zitat von melekmete: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Geçen yaz bende Çanakkaledeydim Çok güzel memleket“ aynen 3 senedir burdayım gorev icabı...gelirsen burdayım kral“ beklerim tüm dostlarımı insallah