Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 166.
-
Futbolcup Forum Ayın Üyesi !
melekmete - - Etkinlikler
Beitragher daim takipteyiz....yenilikler her zaman oyuna katkı sağladığı gibi heyecanda verir... güzel bir uygulama tebrik ederim
-
alkış alkış
melekmete - - Etkinlikler
BeitragZitat von Oguzhan Ozen: „Çok mutlu oldum ayrıca şaşırdımda teşekkür ederim :)“ tebrik eder başarılarının daim olmasını dilerim
-
katilim payı
Beitraganketlerin devam etmesi çok iyi olur oyuna katkı sağlar... bir teklifim var ama uygun mu bilmem .. şampiyon olan takımlar ile ligi 2 ve 3'ncü olarak bitirip bi üst lige çıkan takımlara ayak bastı yada başka bir deyişle promosyon verilebilirmi?
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von AkinUzgul: „Zitat von melekmete: „Zitat von m.ekrem: „Zitat von melekmete: „slm dostlar yanlışlıkla KL yi sattım kalecisiz lige başlıyorum.. kl yerine en yakın kim oynatyabilir“ Nasil yanlislikla kl satabiliyorsun :):)“ yanlışlıkla kabul ettim emmi....piyasasija bakarken“ Abi yanlışlıkla kabul edince hemen sözleşme imzalasaydın ya :(“ haklısın akinim sağlık olsun ölüm yok ya ucunda
-
katilim payı
Beitragliglerinde şampiyon olan takımlar ile ligi 2 ve 3 ncu olarak bitirip bi üst lige çıkan takımlara ayak bastı ya da bir üste çıkış katılım parası verilmesi iyi olur gibi...hem oyuna canlılık hem de heyecan getirir...
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Zitat von DeLiCe: „1 Mart tarihinden sonra kurulacak turnuvaya katılabilirim arkadaşlar.“ Tamamdır dostum :)“ turnuvaya bende katılmak istiyorum ...
-
logo
BeitragZitat von KUTLU: „7avW2m.png oX7q2k.png DİĞER SEÇENEKLER AŞAĞIDAKİ LİNKLERDE DİLEDİĞİNİ KULLAN DOSTUM, UMARIM BEĞENİRSİN. i.hizliresim.com/mMLgqV.png i.hizliresim.com/5aVERq.png i.hizliresim.com/y64Jna.png i.hizliresim.com/pbPMYL.png i.hizliresim.com/EmJWzn.png i.hizliresim.com/Ll38Y1.png i.hizliresim.com/0RDW49.png i.hizliresim.com/YQb8vl.png“ slm logo yapabilirmisin... melekmete 1903 renk kırmızı siyah-beyaz ay yıldız ve kartal olabilir mi tşk ederim
-
hayirli cumalar olsun dostlarım.. haftanın menajeri nasıl olunuyor nasıl yapılıyor kıstas derece nedir... bakıyorum bazları 2 3 defa olmuş yada ta kim yeni kurulmuş kadro gücü 700- 745 onlarda olmuş.. Acaba yanlış birşeyler mi yapıyoruz...her gün giriyoruz bakıyoruz ilgileniyoruz... neyse bekleyip görecez ne diyelim artik
-
Zitat von Marques: „Zitat von İbrA11: „oyuna yeni başlayan çok az kişi var sanrım oyundahep eski oyuncular var martta gelecek mobil uygulama ile herşey düzelir diye umuyorum turnuvalarda dolar“ Böyle pozitif yorumlara ihtiyacımız var , teşekkürler.“ geceniz güzel olsun... saygı ve sevgiyle kolay gelsin Allah'a emanet olun
-
slm
Beitragiyi geceler .. kulüp adı melekmete 1903 renk kırmızı siyah -beyaz ay yildiz ve top ve kartal olabilir mi logo konusunda yardımcı olurmusun