Suchergebnisse

Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 166.

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Sohbet

Beitrag

geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah... bahtin yolun açık olsun

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Satılık

Beitrag

elde kalmış kadroya giremeyen temiz az kullanilmis muayyer futbolcusu olan varsa yardımlarınızı bekliyorum bütçe 6 milyon... saygı ve sevgiyle kolay gelsin Allah'a emanet olun

• Benutzer-Avatarbild

maç sonuçlari

melekmete - - Turnuvalar

Beitrag

kulüp adı melekmete1903 menejer mete çınar SÜPER LİG 16. HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ  14.12.2018 20:30 GÖZTEPE A.Ş. 0 -1 BURSASPOR  15.12.2018 13:30 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 2 -1 AYTEMİZ ALANYASPOR  15.12.2018 13:30 DEMİR GRUP SİVASSPOR 3-1 MKE ANKARAGÜCÜ  15.12.2018 16:00 ATİKER KONYASPOR 1-3 KASIMPAŞA A.Ş.  15.12.2018 19:00 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 3-0 GALATASARAY A.Ş.  16.12.2018 13:30 EVKUR YENİ MALATYASPOR 2-0 ANTALYASPOR A.Ş.  16.12.2018 16:00 KAYSERİSPOR 2-1 AKHİSARSPOR  16.12.2018 19:00 BEŞİKTAŞ A.Ş. …

• Benutzer-Avatarbild

turnuva

melekmete - - Klanlar

Beitrag

Zitat von omergok: „Turnuvamız kurulmuştur dostlarım turnuvamız devamı olacaktır . Bütün Klan dostlarımız faydanalacaktır“ buna giremedim turnuvamdan dolayı bir daha kaçırmayacam inşallah yaşayın varolun saygılar sevgiler selamlar

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Klanlar

Beitrag

dostlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum varolun

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Klanlar

Beitrag

saygıdeğer klan dostların geceniz güzel olsun inşallah... Haftanın menajeri nasıl olunuyor ne yapmamız gerekir hususunda bir fikri olan varmı... Birşeyleri yanlış mi yapıyoruz.1 haftada 2 defa olanlar var saygılarımla

• Benutzer-Avatarbild

turnuva

melekmete - - Klanlar

Beitrag

Zitat von omergok: „Istenilen turnuvayı kuracağım dostlarım çok yakında toplam 30m ödüllü bir turnuva kuracağım“ tşk ederim... 4 gözle bekliyoruz

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Klanlar

Beitrag

geceniz gününüz güzel olsun sevgili dostlar... benim gibi bütçesi düşük klan dostlarına güzel bol paralı turnuva kurulmasını arz eder saygılarımı sunarim

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Turnuvalar

Beitrag

bizim girme imkanımız varmı turnuvaya acaba

• Benutzer-Avatarbild

satışlar

melekmete - - Klanlar

Beitrag

merhaba arkadaşlar geceniz güzel olsun.. Neden pizza bira ve meşrubat alış satıs olmuyor ... ayrica fazla satis da yok ama taraftar mağazasının hasılatı çok güzel

• Benutzer-Avatarbild

turnuva

melekmete - - Turnuvalar

Beitrag

heveslendik olmadı...sans yok...saglik olsun başarılarının devamını dilerim

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Klanlar

Beitrag

merhaba dostlar hepinizi saygıyla selamlıyorum ..geceniz güzel olsun

• Benutzer-Avatarbild

turnuva

melekmete - - Turnuvalar

Beitrag

kulüp adı : melekmete1903 lig: 3.lig

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Klanlar

Beitrag

klan dostları bütçem 7 milyon.. elinizde kelepir elde kalmış her mevkiden oyuncu lazim yardımlarınızı bekliyorum saygılar sevgiler selamlar

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Satılık

Beitrag

Zitat von MustiSRSY: „Tabi yardımcı olmaya çalışayım pazara bakabilirsin sonrasında bana tekrar yaz olur mu“ param yok ki o kadar

• Benutzer-Avatarbild

Transferler

melekmete - - Satılık

Beitrag

Zitat von MustiSRSY: „Guncelll[/quote s.a oyuncu lazim her mevkiden yardımcı olurmusun“

• Benutzer-Avatarbild

stadyum

melekmete - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Aynen mavilere basıp yapacaksın hayırlı olsun :)“ eyvellah sagolasin

• Benutzer-Avatarbild

stadyum

melekmete - - Klanlar

Beitrag

mrb klan dostları hepinizi saygıyla selamlıyorum Stadyum inşaatı ayaktaki bölüm bitmek üzere... şimdi koltukları yapacam aklıma takılan yine mavilerin üzerin e tıklayıp yapacam dimi yada nasıl oluyor

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Klanlar

Beitrag

bizi adam yerine koymuyorlar galiba

• Benutzer-Avatarbild

slm

melekmete - - Klanlar

Beitrag

arkadaşların merhaba nasılsınız..haftanin menajeri olmak için ne gerekiyor yada nasıl olunuyor... bakıyorum bazı menajerler 1 haftada 2 defa olmuş.... saygılar sevgiler selamlar