elde kalmış kadroya giremeyen temiz az kullanilmis muayyer futbolcusu olan varsa yardımlarınızı bekliyorum bütçe 6 milyon... saygı ve sevgiyle kolay gelsin Allah'a emanet olun
Zitat von omergok: „Turnuvamız kurulmuştur dostlarım turnuvamız devamı olacaktır . Bütün Klan dostlarımız faydanalacaktır“ buna giremedim turnuvamdan dolayı bir daha kaçırmayacam inşallah yaşayın varolun saygılar sevgiler selamlar
saygıdeğer klan dostların geceniz güzel olsun inşallah... Haftanın menajeri nasıl olunuyor ne yapmamız gerekir hususunda bir fikri olan varmı... Birşeyleri yanlış mi yapıyoruz.1 haftada 2 defa olanlar var saygılarımla
geceniz gününüz güzel olsun sevgili dostlar... benim gibi bütçesi düşük klan dostlarına güzel bol paralı turnuva kurulmasını arz eder saygılarımı sunarim
merhaba arkadaşlar geceniz güzel olsun.. Neden pizza bira ve meşrubat alış satıs olmuyor ... ayrica fazla satis da yok ama taraftar mağazasının hasılatı çok güzel
arkadaşların merhaba nasılsınız..haftanin menajeri olmak için ne gerekiyor yada nasıl olunuyor... bakıyorum bazı menajerler 1 haftada 2 defa olmuş.... saygılar sevgiler selamlar