Suchergebnisse

Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 99.

• Benutzer-Avatarbild

Forum Ayın Üyesi | 07.10.2019

17gokhan17 - - Etkinlikler

Beitrag

tebrik ederim hak ettin

• Benutzer-Avatarbild

güzel bir sistem adminim

• Benutzer-Avatarbild

Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar olsun inşallah

• Benutzer-Avatarbild

Yeni genç ile anlaştım. Takım adı: ultrAslan_Galatasaray Menajer: 17gokhan17 Engin, Turhan KL 440 (+10) 21

• Benutzer-Avatarbild

takım adı: ultrAslan_Galatasaray menajer: 17gokhan17 Akdeniz, Asým OH 335 21 oyuncu gençlikten çıkmıştır. Taliplisi varsa oyundan yazsın yarın pazara koyabilirim.

• Benutzer-Avatarbild

Yeni genç bildirimi: Takım adı: ultrAslan_Galatasaray Menajer adı: 17gokhan17 Anlaşma tarihi: 22.09.2019 Liri, Vincent DD 355 (+5)19 Taliplisi varsa oyundan özel mesaj yoluyla ulaşsın oyuncu satılıktır

• Benutzer-Avatarbild

3 gencim ile anlaşmış bulunmaktayım. 3 Oyuncuyu tek konuda bildirebilmek amacıyla beklettim. Tabloda belirtmiş olduğum güçler anlaştığım andaki mevcut güçlerdir. Gerekli kontrolleri admin arkadaşlar yapacaklardır zaten. Takım adı : ultrAslan_Galatasaray Menajer adı : 17gokhan17 * Oyuncu * Mevki * Anlaşıldığı Güç * Anlaşma Tarihi * Sözleme Başlama Tarihi * Kunt, Buðra * KL * 450 (+5) * 5.09.2019 * 7.09.2019 * Aygun, Berkant * FO * 320 (+10) * 7.09.2019 * 9.09.2019 * Yakin, Tahir * OH * 340 (+5) *…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Para deyince nasıl üşüştünüz ama hepiniz :thumbup:“ doğruya doğru forum canlandı ne zaman girsem bildirim var

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

17gokhan17 - - Haberler

Beitrag

güzel düşünce yönetici arkadaşlara teşekkür ederim. Açılacak konu üzerinden genç oyuncularımızı paylaşacağız ve böylece belki satabilmek adına da talip olacak arkadaşlarda olacaktır. Genç yetiştirdiğimiz için ayrı bir teşvik olduğundan dolayı belki zamanla pazardaki fiyatlarda böylece düşer.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Sanırım kimse para kazanmak istemiyor :)“ Direkt aklıma gelen youtube.com/watch?v=kDuoFQm7HRI

• Benutzer-Avatarbild

Yönetici arkadaşların almış olduğu kararı sonuna kadar destekliyorum. Burada oyunda prim sistemi, chat üzerinden yarışma sistemi, vb. her türlü etkinlik düzenleniyor fakat zamanla ya katılım azalıyor ya da bir şeylere sürekli bir karşıtlık yapılıyor. Arkadaşlar daha çok yakın zamanda mevcut yönetici arkadaşların yaşadıkları sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Arkadaşlarımızın herhangi bir çıkarı olmamasına rağmen burada bizler için karşılıksız mesai harcadıklarını lütfen unutmayın. Eleştiriler olabil…

• Benutzer-Avatarbild

Hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkür ederim. Bir sorum olacak benim gibi lig 1-2 gün önce biten arkadaşlar vardır. Bizlere prim verilmeyecek mi daha önceki sistem askıya alınmadan kayıtlarda duruyor şeklinde bir ifade vardı diye hatırlıyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Yönetim Ekibi Açıklaması

17gokhan17 - - Haberler

Beitrag

Arkadaşlar bir kaç gündür gelişen olayları sessizce izlemekle yetindim. Ama en doğru kararı admin arkadaşların verdiğini düşünüyorum. Ben ve benim gibi oyundaki eski arkadaşlarımız da ellerinden gelen desteği sizlere verecektir. Güzel bir karar verdiğinizi düşünüyorum. Almanlarda inşallah yetki konusunda daha doğru hamleler yapar Tekrardan hayırlı olsun.

• Benutzer-Avatarbild

bölgesel amatörü lider olarak bitirdim 3-4 gün kadar oldu diye biliyorum fakat halen bir para girişi olmadı

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ahmet: „Zitat von 17gokhan17: „Zitat von Ahmet: „Modaretör kardeşim, oyunda yeni bir anket başlatsana. Kim hangi takım taraftarı ? FB, GS,BJK, TS ve diğeleri ?“ oraya dört yıldızlı bir takım taraftarı yazın . 4 yıdız FA-Zİ-A.“ bunu mu demek istediniz DweECmwWkAAEDqm.jpg“

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ahmet: „Modaretör kardeşim, oyunda yeni bir anket başlatsana. Kim hangi takım taraftarı ? FB, GS,BJK, TS ve diğeleri ?“ oraya dört yıldızlı bir takım taraftarı yazın 2b5450d887e03b1e7c8711cb17b6ea43.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu Son güç Hesaplama

17gokhan17 - - Futbolcup TR

Beitrag

Akın arkadaşımızın bahsetmiş olduğu konu; Script bu script, google chrome tarayıcısına eklenti olarak kurabilirsiniz.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ahmet: „Zitat von aaasss: „Sertlik antrenmanı alan oyuncu sert mi oynar yoksa sert oynayana karşı dayanıklı mı olur“ sert oynayana karşı dayanıklı oluyor“ bana kalırsa antrenman verilen oyuncu sert oynuyordur sonuçta şut verdiğimizde şut gücü artıyor sertlik verincede sertliği artar

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

17gokhan17 - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

İstifa dilekçesi marques red

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von juninho123: „Zitat von 17gokhan17: „Ben antrenmanları script ile veriyorum. Oyuncunun gücü 990+ olunca uyarıyor başka antrenman vermeye başlıyorum.“ script nedir antramanda nasıl uyarı verıyor ?“ Script bu konuya bak google chromeye eklenyi ekliyorsun hangi oyuncuya ne vermen gerektiğini kadro ve antrenman sayfası antrenman gruplarında uyarıyor