Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 99.
-
Forum Ayın Üyesi | 07.10.2019
Beitragtebrik ederim hak ettin
-
3 gencim ile anlaşmış bulunmaktayım. 3 Oyuncuyu tek konuda bildirebilmek amacıyla beklettim. Tabloda belirtmiş olduğum güçler anlaştığım andaki mevcut güçlerdir. Gerekli kontrolleri admin arkadaşlar yapacaklardır zaten. Takım adı : ultrAslan_Galatasaray Menajer adı : 17gokhan17 * Oyuncu * Mevki * Anlaşıldığı Güç * Anlaşma Tarihi * Sözleme Başlama Tarihi * Kunt, Buðra * KL * 450 (+5) * 5.09.2019 * 7.09.2019 * Aygun, Berkant * FO * 320 (+10) * 7.09.2019 * 9.09.2019 * Yakin, Tahir * OH * 340 (+5) *…
-
Genç Oyuncu Teşvik Primi
17gokhan17 - - Haberler
Beitraggüzel düşünce yönetici arkadaşlara teşekkür ederim. Açılacak konu üzerinden genç oyuncularımızı paylaşacağız ve böylece belki satabilmek adına da talip olacak arkadaşlarda olacaktır. Genç yetiştirdiğimiz için ayrı bir teşvik olduğundan dolayı belki zamanla pazardaki fiyatlarda böylece düşer.
-
Prim Sistemi Güncellemesi | 19.07.2019
17gokhan17 - - Haberler
BeitragYönetici arkadaşların almış olduğu kararı sonuna kadar destekliyorum. Burada oyunda prim sistemi, chat üzerinden yarışma sistemi, vb. her türlü etkinlik düzenleniyor fakat zamanla ya katılım azalıyor ya da bir şeylere sürekli bir karşıtlık yapılıyor. Arkadaşlar daha çok yakın zamanda mevcut yönetici arkadaşların yaşadıkları sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Arkadaşlarımızın herhangi bir çıkarı olmamasına rağmen burada bizler için karşılıksız mesai harcadıklarını lütfen unutmayın. Eleştiriler olabil…
-
Prim Sistemi Güncellemesi | 19.07.2019
17gokhan17 - - Haberler
BeitragHayırlı olsun emeği geçenlere teşekkür ederim. Bir sorum olacak benim gibi lig 1-2 gün önce biten arkadaşlar vardır. Bizlere prim verilmeyecek mi daha önceki sistem askıya alınmadan kayıtlarda duruyor şeklinde bir ifade vardı diye hatırlıyorum.
-
Yönetim Ekibi Açıklaması
17gokhan17 - - Haberler
BeitragArkadaşlar bir kaç gündür gelişen olayları sessizce izlemekle yetindim. Ama en doğru kararı admin arkadaşların verdiğini düşünüyorum. Ben ve benim gibi oyundaki eski arkadaşlarımız da ellerinden gelen desteği sizlere verecektir. Güzel bir karar verdiğinizi düşünüyorum. Almanlarda inşallah yetki konusunda daha doğru hamleler yapar Tekrardan hayırlı olsun.
-
Genç oyuncu Son güç Hesaplama
BeitragAkın arkadaşımızın bahsetmiş olduğu konu; Script bu script, google chrome tarayıcısına eklenti olarak kurabilirsiniz.
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragİstifa dilekçesi marques red
-
Antraman sırası
BeitragZitat von juninho123: „Zitat von 17gokhan17: „Ben antrenmanları script ile veriyorum. Oyuncunun gücü 990+ olunca uyarıyor başka antrenman vermeye başlıyorum.“ script nedir antramanda nasıl uyarı verıyor ?“ Script bu konuya bak google chromeye eklenyi ekliyorsun hangi oyuncuya ne vermen gerektiğini kadro ve antrenman sayfası antrenman gruplarında uyarıyor