Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 99.
-
Antraman sırası
BeitragBen antrenmanları script ile veriyorum. Oyuncunun gücü 990+ olunca uyarıyor başka antrenman vermeye başlıyorum.
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragalmanya kadar güzel ülke futbolda hayasızca hareketler iffet mücadele için önemli ancak maçlardaki futbolcuların performansları gitgide azalarak kuşlarıda dünyada yaşamak trafik
-
Forum Ayın Üyesi | 07.06.2019
BeitragTebrik ederim Ahmet Abi
-
Görevi bırakıyorum.
17gokhan17 - - Haberler
BeitragVarsa hakkım helal olsun emeğin çok oyunda sende hakkını helal et.
-
HAzırlık maçı arıyorum...
Beitrag05.07.2019 Pursaklar Lokmacıları AŞ tek boş günüm benim stadım 52300 olur o tarihe kadar deplasman isteği gönderebilirsin takım adı : ultrAslan_Galatasaray
-
Mobil Uygulama Hataları
BeitragArkadaşlar herkese merhaba, Öncelikle ios işletim sistemine sahibim yani iPhone kullanıcısıyım. Uygulamayı biraz inceledim karşıma çıkan durumları elimden geldiğince resimler ile desteklemeye çalıştım. Hepsi hata değildir içerisinde önerilerimde mevcuttur.1. Uygulama içerisinde telefonun üst kısmında yer alan saat operatör şarj vb. yazıların arka plana alınması 2. Para birimi YTL yazıyor TL ile ifade edilecek ise internet tarayıcısı üzerinde de TL kullanılmalı (₺ sembolü kullanılabilir ayrıca ba…
-
Arkadaşlar herkese merhaba, Konu güzel fakat bir süre sonra ipin ucunun kaçabileceğini düşünüyorum. Bunun yerine düzenlenebilecek turnuva, yarışma vb. etkinlikler ile oyuna canlılık getirmek daha cazip olabilir diye yorumluyorum. Konunun gerçekleştiğini varsayar isek; Örneğin, 50m kredi alır bir arkadaş geri ödemesi 55m olur oyuncuyu alan arkadaş borcu ödeyebilmek için bir süre sonra o oyuncuyu belki 30m karşılığı satmak zorunda kalacak (mevcutta bende dahil oyuncum satılsın diye ederinin altına…
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragalmanya kadar güzel ülke futbolda hayasızca hareketler iffet mücadele için önemli