Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-99 von insgesamt 99.
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitraghayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek olduğunu düşünsekte balık burcu olmak su üzerinde yüzmek değil marifet uçmakta sanmayın gerçek acılar banyo yapmaktan geçer sanırsınız fakat çicek bahçesinde güller açarsa dikeni birine batar ama sen çok kaşınma yoksa beyin sulanabilir zaten ama beyinsiz kişiler burun etrafımızda kaşıntı kremi
-
Sponsor Sayısı
BeitragArkadaşlar Herkese Merhaba, Oyundaki sponsor sayılarının günlük hayattaki gibi arttırılması gerektiğini düşünüyorum. Oyunda şuan için var olan sponsorlar dışında başka sponsorlarda olmalı örneğin Forma Kol Sponsoru, Forma Sırt Sponsoru, Takım Adı Sponsoru, vb. örnekler arttırılabilir. Ayrıca sponsorlardan anlaşmış olduğumuz miktarın bir kısmını peşin olarak almalıyız. Yine asistanlarda olduğu gibi sponsorlar da anlaşma süresi bitmeden tekrar anlaşma yapabilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Değerli …
-
Güncelleme Testi İçin Başvuru Formu
17gokhan17 - - Haberler
BeitragBende denemek isterim, ios kullanıcısıyım Takım adı : ultrAslan_Galatasaray Menajer adı : 17gokhan17
-
Arkadaşlar Herkese Merhaba, Bir takım nedenlerden dolayı(askerlik, tatil, eğitim, iş, adres değişikliği, iş hayatındaki nedenler vb.) oyun ile bir süreliğine ilgilenemeyecek arkadaşlar için şifre paylaşımı yapılmaksızın oyundaki hesabımızla ilgilenebilecek gönüllü bir arkadaşımızın bakıcı modu (tatil modu vb.) aracığıyla olarak ilgilenmesi gerektiğini düşünmekteyim. Bu süreç yıl içinde en fazla 90-120 gün kadar uzun olmalı tabiki. Bunun içinde gerekli düzenlemenin oyun yönetimi tarafından yapılm…
-
ALEMİN KRALI GeLiYoR hazırlık maçı isteyenler yazsın 55.500 stad kapasitesi tüm günler boş acil
BeitragultrAslan_Galatasaray teşekkür ederim...
-
73300 KİŞİLİK
BeitragultrAslan_Galatasaray teşekkür ederim
-
Hazırlık maçı araniyor
Beitragtakım adı : ultrAslan_Galatasaray
-
69 bin stadyum
BeitragultrAslan_Galatasaray teşekkürler
-
69 bin stadyum
BeitragultrAslan_Galatasaray şimdiden teşekkür ederim