Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 67.
-
Zitat von MarqueS: „Zitat von Fuchobi: „Screenshot-2.png zamanında herkese 50.000 € ile turnuva dolduruyomuşum. şimdi 500.000 € ile zor doluyor. :D“ Oyuna yeni katılan menajer sayısı az olduğundan dolayı turnuvalar dolmayabiliyor ayrıca forumda yaptığımız yüksek ödüllü etkinliklerden sonra insanlara 500 k bile küçük rakam haline gelmiş durumda Mobil uygulamamız geldikten sonra reklam planlamamız var , yeni oyuncuların sayısı gözle görülür bir şekilde artacağını düşünüyorum.“ 500k zaten küçük bir…
-
Futbolcup Mobil Uygulaması
Beitragbir sıkıntı çıkmazsa olumlu bir gelişme, tebrikler.
-
Zitat von Marques: „Merhaba , Önerinizi okuduktan sonra diğer serverların yani ülkelerin yöneticileriyle görüştüm bu konuyu fakat hiçbir ülke bu saatlerden şikayetçi değil. Bahsettiğiniz öneri geneli etkileyen bir durum olduğu için üzülerek şu aşamada zor gibi görünüyor fakat ilerileyen günler ne getirir bilemeyiz tabi ki. İyi oyunlar“ Teşekkürler. Bilmediğimden soruyorum, antrenman saatleri, tek serverda(sadece türkiye'de) değiştirilemiyor mu? Değiştirilemiyorsa bizim yaşadığımız bir sorundan d…
-
Hazırlık Maçı Hatası
Fuchobi - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Akif: „Bu linkte bildirildi bu hata. Bir çok kişide var. Yakın zamanda düzeltilecek ve herkesin maç geliri gelecek. Biraz sabretmemiz lazım“ tamam
-
Hazırlık Maçı Hatası
Fuchobi - - Oyun Hatalari
Beitrag23 mayıs'tan beri oynanan hazırlık maçlarım oynanmıyor. canlı yayıında bi skor gözüküyor. izlemek için tıklayınca açılmıyor. gelecek maçlara bakınca 23 mayıstan itibaren oynanmamış hazırlık maçları gözüküyor.
-
Taraftar Ürünleri Satış Fiyatları
Fuchobi - - Futbolcup TR
Beitragyurtdışında yaşayanlar hızlıresimi göremiyormuş galiba boş vaktimde başka siteye upload edeyim.
-
Nazilispor‘dan Yardimlasma Turnuvasi!
Fuchobi - - Turnuvalar
Beitragmenajer adı: Sükûtî
-
Antrenman Tablosu
BeitragZitat von usta61: „Almanyada yıllardır oynuyorum. Eskiden orda forumda da takılırdım. Bu tablo yanlış yerleri var almanyada sürekli oynayanlar var elo da derece de olan antreman bellidir. İlk 4 5 antreman hep aynı gerisi. Sonrası kişiler farklı kullanan olabiliyor. Oyunda Server de pazara girip 600 üstü oyunculara bak hep aynı idmanları“ yanlış yerlerini söylersen yada doğrusunu paylaşırsan daha faydalı olur.
-
Büfe Fiyatları
BeitragZitat von fufa11: „ben başka sayfada başka fiyatlar görmüştüm ama bu da olabilir sanırım“ ben bunu kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamıyorum
-
Bu kupaya katılırken Şampiyonlar Kupası yazıyor ancak kazandıktan sonra Amatör Lig Şampiyonları Kupası ismini alıyor. Ama herkes bu kupayı amatör ligte kazanmıyor. 1.Ligten süper lige çıkan bir adam da bu kupayı kazanınca Amatör Lig Şampiyonları Kupası oluyor Amatör'den 3.lige çıkan bir adam da. Bu ismin yanlış olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.
-
İsim Değişikliği!
Beitragkredili olan bişeyi kredisiz yapmaları imkansız. almanları biliyorsun bizim yöneticilere bile para vermiyorlarmış. onu bırak etkinlikleri bile ceplerinden yapmışlar.
-
500 DI 25 Satılıktır Fiyat350m
Beitrago kadar parayı bir arada görmedim
-
DD 160 21 OD 150 19 Satılıktır
Beitragoyuncular pazarda mı? pazardaysa bende gözükmüyor