Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 67.
-
oyun hakkında bilgi
Beitragben de 31 diye hatırlıyorum 32 de nerden çıktı?
-
Stadyum Bilet Fiyatları
Fuchobi - - Futbolcup TR
Beitrag8YvvV7.png
-
Taraftar Ürünleri Satış Fiyatları
Fuchobi - - Futbolcup TR
BeitraggO0033.png
-
Büfe Fiyatları
BeitragOo66PQ.png
-
Antrenman Tablosu
BeitragBi Alman sitesinde gördüğüm antrenman tablosunu türkçeye çevirip yayınlamak istedim. 4aooGA.png
-
DD 80 24 Satılık
Beitrag4.900.000 € teklif geldi kabul ettim. Almak isteyenler hızlı davranırlarsa kabul ettiğim kulüp oyuncu ile anlaşmadan hala teklif yollayabilirler.
-
Merhaba gençler. Bildiğiniz gibi antrenmanlar 07:00, 10:00 ve 15:00 de yapılıyor. Ancak saat sabahın 7 sinde kimse ayakta olmuyor. Sabah antrenmanı çok erken olduğu için bir genç futbolcu geldiği zaman ilk antrenmanını kaçırıyor. Ben antrenman saatlerinin herkesin uyanık olduğu vakitlerde olması için 5'er saat ileri alınmasını öneriyorum. 12:00 15:00 20:00 gibi. Böylece kimse hiçbir antrenmanını kaçırmaz.
-
Zitat von Fuchobi: „bu arada benim kupanın tarihi 11.12.2012 diğer kulüpleri de inceledim. başka kulüplerde de tam bu tarihte kupası olanlar var. belki tarihle ilgili bir hatadır. sizlere yardımcı olabilecek bir bilgi diye düşünüyorum.“ örnek olarak bu kulüp: futbolcup.net/#/index.php?w=34…clubId=31251&_=1522228273 link gözükmüyorsa, takım adı: Hitit-Hattuşa menajer adı: öztemel_tic gördüğünüz gibi bu kulüpte ki 4 kupanın da tarihi 11.12.2012 bu kulüp: futbolcup.net/#/index.php?w=34…&clubId=7889…
-
DD 80 24 Satılık
BeitragSCO.gif Christie, Gary DD 80 24 Oyuncu pazardadır. 1 hafta içinde satacağım. Oyuncuyu Alabilen Ligler: Amatör Lig - 2.Lig B
-
bu arada benim kupanın tarihi 11.12.2012 diğer kulüpleri de inceledim. başka kulüplerde de tam bu tarihte kupası olanlar var. belki tarihle ilgili bir hatadır. sizlere yardımcı olabilecek bir bilgi diye düşünüyorum. Zitat von Button57: „Zitat von Fuchobi: „Zitat von evrenaldo: „Kupayı çalmasınlar yav“çaldılar herhalde. yardım eden, igilenen bi yetkili veya admin de yok.“iletildi...beklememiz gerek. Hata nerden kaynakliyo diye arasdiriliyo“ anladım. kolay gelsin Zitat von Umut-Melissa2012: „hakli…
-
Kredi fiyatları
Beitragfiyatlar güzel olmuş. para yatırmayı düşünmüyordum ama alınabilir seviyelere gelmiş.
-
Golcü FO Alınır (Alındı)
Beitragoyuncu alındı konu kilitlenebilir. Zitat von Umut-Melissa2012: „yada arkadas üst liglerde ondan alamiorsundur :)“ 2.lig b deymiş ucundan yakalıyorum bir üst ligde olsa alamazdım
-
Zitat von Umut-Melissa2012: „bildime göre aracilik almanlarda yasak burda da yasakdir . eskiden yapiyorduk ama simdik yeni kuralar gelmisdir belki yani yöneticilere sormadan ypmayin sonra ban alirsiniz“ anladım. oyuncu aldım zaten gerek kalmadı.
-
Golcü FO Alınır (Alındı)
BeitragZitat von KRAL: „120 lik 19 Yaşında taze forvet fiyatım 9m dır“ oyuncu pazarda değil herhalde
-
3.lig b de olduğum için oyuncuları göremiyorum transfer pazarında alabilmem için aracı lazım. yoksa istediğiniz rakamları verebilirim