Suchergebnisse
Suchergebnisse 261-280 von insgesamt 313.
-
Skorlar
Beitragskorlar gerçekten farklı bir hal aldı. yenen takım için sıkıntı yok ama yenilen takım için ağır sonuçlar oluyor. biraz daha orta yolu bulunsa daha iyi olur . katılıyorum bende..
-
Antrenman Kampı Merkezleri
Beitraghaklısın bu konuyu geçen chatte de belirtmişler.
-
♕ ★★★★★Logo Tasarım (Ücretsiz)★★★★★ ♕
susurlukspor2 - - Sohbet
BeitragglhoZa.png eline sağlık mahzunikaya hocam.
-
♕ ★★★★★Logo Tasarım (Ücretsiz)★★★★★ ♕
susurlukspor2 - - Sohbet
Beitragtakımlara yaptığın logoları burda da paylaş. görsünler. iyi logolar tasarlıyorsun ve daha dikkat çeker
-
arkadaşlar sim turnuvasına bende hakim değilim. ancak bir çok takımında bu durumdan haberi yok. sim turnuvası için karar verildiyse bir şekilde olması gereken katılım sağlanmalıydı ve fikstür şeklinde her gün belirlenen saatler arası örnek gece 20.00--24.00) arası oynanması takımların bir gün öncesinden yarınki maç için saat konusunda anlaşarak oynamaları gerekirdi ve o gün gelmeyenlerinde hükmen yenik sayılarak organizasyon devam etmeliydi. madem böyle güzle bir organizasyon yapıldı sonuna kada…
-
ölü oyunu canlandıramazmıyız
susurlukspor2 - - Sohbet
Beitragsosyal medya da açılacak hesap ( instagram , facebook, twiter) öyle aktif kullanılmalı ki insnalar devamlı oyuna katılmalı. ancak iş bunla bitmiyor gerekirse modlar sadece chatteki olayları takip etmemeli oyuna yeni katılanlarla ilgilenmeli. oyuna katılım geçmiştede oluyordu 100 kişi katılıyor 15 kişi devam ediyor. adam 2 sene oyunu oynuyor genç oyuncu yetiştirme olayından haberi yok ?? he bilen takımlar için bu bir fısat daha çok gelişiyorlar başarılı oluyorlar ama 15 kişi kazanılcak diye 85 ki…
-
Emeklilik
Beitragaslında olabilir. güzel öneri bence de
-
Yazık olan oyuncular
Beitragdostum haklısın hemde çok haklısın. malesef oyunda eksilmeler yeni katılmada gevşeklik söz konusu hal böyle olunca çok daha kaliteli oyuncularımız olması engellenmiş oluyor. ancak sadece de kendimizi düşünememiz gerekiyor. abartısız tüm takımlar hazırlık maçlarını alt liglere yollamalı. gerekirse evet bir oyun oynuyoruz ama oyunun geleceği için resmen zorunlu olması gerekiyor. 3-4 farklı takıma en azından arka arkaya maç yollayarak onlar desteklenmeli. aksi takdirde ilerleyen zamanlarda daha da …
-
Güncelleme
Beitrag-güncelleme de taraftar store nin 3.seviyeden 5.ci seviyeye yükselmesi ileriye dönük güzel iyi para dönüyor ancak 4 ve 5.ci seviyeleri yaptırırken ciddi bir maliyet de söz konusu -klup tarihi benim hoşuma giden kısımlardan . premium aktif olmadan da daha önce tamamlanan liglerde kaçıncı bitirdiğin ve kaç puan topladın görünüyor. - maçlar çok gollü bir hal aldı. yenerken güzel oluyor ama yenilince 5-6 fark yemek insanın zoruna gidiyor :)) ama bol gollü olması başarılı -antreman bölümünde gruplard…
-
Genç oyuncu sorunu
Beitrag415 19 mu Akın ne yaptın sen öyle maşallah. kredili antreman farkı olsa gerek
-
Antreman sorunu
Beitragarkadaşlar antreman alma da sıkıntı yok. ama +5 +10 yazmıyor eskisi gibi. güncellemeden sonra bir çok hata var . düzeltilecektir.
-
ALANYASPOR-FENERBAHÇE A.Ş. 2-2 TRABZONSPOR A.Ş.-GENÇLERBİRLİĞİ 3-0 GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ-BEŞİKTAŞ A.Ş. 1-1 GALATASARAY A.Ş.-KASIMPAŞA A.Ş. 4-0 ANTALYASPOR A.Ş.-İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR 1-2 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK-DEMİR GRUP SİVASSPOR 2-2 YUKATEL DENİZLİSPOR-KONYASPOR 1-1 MKE ANKARAGÜCÜ-BTC TURK YENİ MALATYASPOR 1-1 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-GÖZTEPE A.Ş. 1-2
-
FUTBOLCUP KAPANİYORMU
Beitraghediye verilen kredilere takan arkadaşlar olmuş. bence yanlış bi açıklama olmuş. bu krediyi düzgün doğru kullanan arkadaşlar da vardır aramızda. bence ara ara yapılması kafi
-
Genç oyuncu sorunu
Beitragşansına. ne zaman geleceği belli olmaz sabredeceksin. ben diğer ülkelerdede oynuyorum. bazı ülkelerde bu durum bendede oluyor gelmiyor 20 gün bekliyorum nerdeyse sonra bir gelmeye başlıyor arka arkaya
-
Multi Hesaplar Hakkında
Beitragsusurlukspor2/susurlukspor2 semih10 / Susurluk Kayıkçıspor biri benim biri kardeşimin takımı sizden önceki yönetimde bu konuyla ilgili sayfa açmıştı. güncellenecek olması iyi olmuş.