Suchergebnisse

Suchergebnisse 261-280 von insgesamt 313.

• Benutzer-Avatarbild

mobil sürüm çok iyi. düşündüğümüz gibi olmadı. ordan oyuncu çekilmedi pek. çekilenlerde zaten ordan bu oyunu çözmeleri imkansız. bana çok zor geldi mobil sürüm. tahmin ettiğimiz gibi bi sürüm gerçekleşmemiş

• Benutzer-Avatarbild

Skorlar

susurlukspor2 - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

skorlar gerçekten farklı bir hal aldı. yenen takım için sıkıntı yok ama yenilen takım için ağır sonuçlar oluyor. biraz daha orta yolu bulunsa daha iyi olur . katılıyorum bende..

• Benutzer-Avatarbild

Antrenman Kampı Merkezleri

susurlukspor2 - - Oyun Hatalari

Beitrag

haklısın bu konuyu geçen chatte de belirtmişler.

• Benutzer-Avatarbild

glhoZa.png eline sağlık mahzunikaya hocam.

• Benutzer-Avatarbild

takımlara yaptığın logoları burda da paylaş. görsünler. iyi logolar tasarlıyorsun ve daha dikkat çeker

• Benutzer-Avatarbild

arkadaşlar sim turnuvasına bende hakim değilim. ancak bir çok takımında bu durumdan haberi yok. sim turnuvası için karar verildiyse bir şekilde olması gereken katılım sağlanmalıydı ve fikstür şeklinde her gün belirlenen saatler arası örnek gece 20.00--24.00) arası oynanması takımların bir gün öncesinden yarınki maç için saat konusunda anlaşarak oynamaları gerekirdi ve o gün gelmeyenlerinde hükmen yenik sayılarak organizasyon devam etmeliydi. madem böyle güzle bir organizasyon yapıldı sonuna kada…

• Benutzer-Avatarbild

ölü oyunu canlandıramazmıyız

susurlukspor2 - - Sohbet

Beitrag

sosyal medya da açılacak hesap ( instagram , facebook, twiter) öyle aktif kullanılmalı ki insnalar devamlı oyuna katılmalı. ancak iş bunla bitmiyor gerekirse modlar sadece chatteki olayları takip etmemeli oyuna yeni katılanlarla ilgilenmeli. oyuna katılım geçmiştede oluyordu 100 kişi katılıyor 15 kişi devam ediyor. adam 2 sene oyunu oynuyor genç oyuncu yetiştirme olayından haberi yok ?? he bilen takımlar için bu bir fısat daha çok gelişiyorlar başarılı oluyorlar ama 15 kişi kazanılcak diye 85 ki…

• Benutzer-Avatarbild

Emeklilik

susurlukspor2 - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

aslında olabilir. güzel öneri bence de

• Benutzer-Avatarbild

Yazık olan oyuncular

susurlukspor2 - - Transfer Pazari

Beitrag

dostum haklısın hemde çok haklısın. malesef oyunda eksilmeler yeni katılmada gevşeklik söz konusu hal böyle olunca çok daha kaliteli oyuncularımız olması engellenmiş oluyor. ancak sadece de kendimizi düşünememiz gerekiyor. abartısız tüm takımlar hazırlık maçlarını alt liglere yollamalı. gerekirse evet bir oyun oynuyoruz ama oyunun geleceği için resmen zorunlu olması gerekiyor. 3-4 farklı takıma en azından arka arkaya maç yollayarak onlar desteklenmeli. aksi takdirde ilerleyen zamanlarda daha da …

• Benutzer-Avatarbild

artarak devam etmeli.

• Benutzer-Avatarbild

Güncelleme

susurlukspor2 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

-güncelleme de taraftar store nin 3.seviyeden 5.ci seviyeye yükselmesi ileriye dönük güzel iyi para dönüyor ancak 4 ve 5.ci seviyeleri yaptırırken ciddi bir maliyet de söz konusu -klup tarihi benim hoşuma giden kısımlardan . premium aktif olmadan da daha önce tamamlanan liglerde kaçıncı bitirdiğin ve kaç puan topladın görünüyor. - maçlar çok gollü bir hal aldı. yenerken güzel oluyor ama yenilince 5-6 fark yemek insanın zoruna gidiyor :)) ama bol gollü olması başarılı -antreman bölümünde gruplard…

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu sorunu

susurlukspor2 - - Futbolcup TR

Beitrag

415 19 mu Akın ne yaptın sen öyle maşallah. kredili antreman farkı olsa gerek

• Benutzer-Avatarbild

arkadaşlar antreman alma da sıkıntı yok. ama +5 +10 yazmıyor eskisi gibi. güncellemeden sonra bir çok hata var . düzeltilecektir.

• Benutzer-Avatarbild

Bölükbasi, Pars FO 305 (+5) 20 0 0 0 12.10.2019 susurlukspor2 teşekkürler

• Benutzer-Avatarbild

Hocazâde, Yekta DI 350 19 0 0 0 24.09.2019 susurlukspor2 teşekkürler..

• Benutzer-Avatarbild

Bayar, Barýþ OD 370 (+5) 20 0 0 0 11.09.2019 henüz sözleşme imzalamadım . bakmanız gerekiyorsa. ilerleyen saatlerde sözleşme imzalıcam. takım adı susurlukspor2

• Benutzer-Avatarbild

ALANYASPOR-FENERBAHÇE A.Ş. 2-2 TRABZONSPOR A.Ş.-GENÇLERBİRLİĞİ 3-0 GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ-BEŞİKTAŞ A.Ş. 1-1 GALATASARAY A.Ş.-KASIMPAŞA A.Ş. 4-0 ANTALYASPOR A.Ş.-İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR 1-2 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK-DEMİR GRUP SİVASSPOR 2-2 YUKATEL DENİZLİSPOR-KONYASPOR 1-1 MKE ANKARAGÜCÜ-BTC TURK YENİ MALATYASPOR 1-1 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-GÖZTEPE A.Ş. 1-2

• Benutzer-Avatarbild

FUTBOLCUP KAPANİYORMU

Beitrag

hediye verilen kredilere takan arkadaşlar olmuş. bence yanlış bi açıklama olmuş. bu krediyi düzgün doğru kullanan arkadaşlar da vardır aramızda. bence ara ara yapılması kafi

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu sorunu

Beitrag

şansına. ne zaman geleceği belli olmaz sabredeceksin. ben diğer ülkelerdede oynuyorum. bazı ülkelerde bu durum bendede oluyor gelmiyor 20 gün bekliyorum nerdeyse sonra bir gelmeye başlıyor arka arkaya

• Benutzer-Avatarbild

Multi Hesaplar Hakkında

susurlukspor2 - - Haberler

Beitrag

susurlukspor2/susurlukspor2 semih10 / Susurluk Kayıkçıspor biri benim biri kardeşimin takımı sizden önceki yönetimde bu konuyla ilgili sayfa açmıştı. güncellenecek olması iyi olmuş.