Suchergebnisse
Suchergebnisse 301-313 von insgesamt 313.
-
Hazırlık Maçı
Beitragarkadaşlar her dönemde forumda huzursuzluk oldu yine yaşanmasın. çoğu kişi kırılıyor dağılıyor sonra ve bu oyuna da yansıyor bence bi şekilde olayları buyutmeden çözelim lütfen. herkez neyse o olsun.
-
HERKESE PARA
Beitraggüzel ödüller Tersinli helal olsun. bu facebooktaki futbolcup sayfası kime ait. oyundan birimi yönetti orayı. bi reklam yapsa oyun tekrar açıldığını iletse beğenenlere. ya da orda yazsın işte. oyuna geri dönüşler hızlansın artık. çoğu kişinin haberi yok oyundan .
-
Takım birleştirme
Beitragakkaa biz genel anlamda yazdık sıkıntı yok
-
Takım birleştirme
Beitragşu oyunda tabi bildiğim kişilerde var eski dönemlerden. ancak kesinlikle kabul etmediğim ve karşı çıktım durum. evrenaldonunda dediği gibi çok da yaşandı bu daha sonra bi taraf şifreyi değiştiriyor ve diğer arkadaş saf dışı kalıyor zaten saçma bişey herkez oyununu oynasın. birleşme boş iş
-
Lige atanamıyorum
Beitragçok eksik var Nazif abi. oyun kapanırken yanlış hatırlamıyosam süper lig ve 1.lig de 7 grup vardı şu an 5. eksikler bir gelse daha da güzel olacak.
-
eski takımım
Beitragoyun daha da reklam yapılması lazım . yeni katılan arkadaşlara oyun anlatılması lazım. oyun eskisinden daha kalaba daha iyi olması lazım. reklam sayesinde tesadüfen gören eski oyuncularda dönüyor
-
hazırlık maçı hatası
Beitragsorun bugun çözülmuş.
-
hazırlık maçı hatası
Beitragarkadaşa hak veriyorum. gelecek maçlar kısmıan tıklıyorum 03.04.2018 16:00:00 susurlukspor2- : - SomaLinyitSpor canlı yayını açıyorum maç gözüküyor 6-0 yazıyor maçı seyret diyorum açılmıyor
-
eski..
Beitragbir an önce değişmesi lazım. görüntü olarak da iyi değil. basit ve kullanış önemli. inşallah eskisi gibi düzelecektir