Suchergebnisse

Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 168.

• Benutzer-Avatarbild

Daha çok yapılır bunlar üyeler tarafından yapılan turnuvalar, yönetim tarafından da yapılıyor yapılacakta, yakın da bir etkinlik başlayayacak 500 milyon ödülü olan

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von BEŞİKTAŞ46: „Ben katılırım , sponsor olurum cok güzel hem kredi hem para güzel olur 32 takım olursa çok iyi olur 16 takımda kredi dağılımı az hepsi bir tarafa eğlenceli güzel bir organizasyon olur şuan aktif olan arkadaşlar için“ hakan sen sponsorsan eğer 500 milyondan aşağısı kurtarmaz

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Hocam bu bu turnuvayami ait“ evet

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000 € 6. Sezon

legendAltnts - - Turnuvalar

Beitrag

Zitat von memoli4179: „Efsane turnuva geri döndü. Daha önce 162 sezon devam eden ve rekor kıran efsane turnuva...Yeni oyunda, yeni ödüllerle... Katılan herkesin 500.000 € alacağı turnuva "HERKESE 500.000 €" açıldı. Yeni oyunda şimdi 6. sezon turnuvamız. Tüm Liglere Açık... 23-29 MAYIS 2018 tarihlerinde oynanacaktır. KATILMAK İÇİN“ Sizi öncelikle taktir ve teşekkür ediyorum. Sebebine gelince; açmış olduğunuz konu o kadar açıklayıcı olmuş ki çok düzenli bir bilgilendirme olmuş.Umarım herkes sizin …

• Benutzer-Avatarbild

turnuvaya kayıt olan takımlar

• Benutzer-Avatarbild

youtube.com/watch?v=Lp7Tx8n3s18 SOn katilimcilarda turnuvaya dahil edilmistir. yedek listenin de yedek liste kurasi cekildi. herkese basarilar turnuvada bir dahaki turnuvada gorusmek uzere

• Benutzer-Avatarbild

Katilmaya hak kazanan arkadaslari turnuvaya eklemis bulunmaktayiz. turnuva tarihi musayit olmayanlar haklarini yedek listeye devretmistir. fakat bu listeden de uygun zamani olan takimlar bulunamamistir. son 2 uye icin geri kalan arkadaslar icin birazdan bir kura cekecegim tekrardan. cikanlardan uygun olanlari sirasiyla alacagim

• Benutzer-Avatarbild

LİGE ATANAMAMAK

legendAltnts - - Oyun Hatalari

Beitrag

Heryerden her şekilde yazmaya çalışırsan tabiki bizde karıştırırız. Düzgün bir sekılde oyun hataları kısımında paylaştın taktirde sıraya girersin ve kontroller yapılır. Senin gibi bekleyen çok kişi var. Buraya yorUmunu düzeltmek yazdım. Yazdın diye değil Yani

• Benutzer-Avatarbild

LİGE ATANAMAMAK

Beitrag

Yorumlarınızı düzenletiyorum lütfen biraz daha düzgün dille yazalım

• Benutzer-Avatarbild

Müsayit olmayanlar var yedekler beklemede kalsın bugün eksik olanlar tamamlanacak

• Benutzer-Avatarbild

KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI youtu.be/ZCBqzAH1o04 Kazanan arkadaşaları tebrik ederiz. Turnuva tarihinde müsayit olanlar, turnuvaya bizler tarafından 2 gün içinde dahil edilecek.. Futbolcup Yönetimi

• Benutzer-Avatarbild

1. aykutselcuk / Under Stars Above Y’ALL ----- galbotorix / shruikanx 2. eses1. / "Eskişehirspor_ ----- Emre1693 / Besiktas _JK_ 3. mehfat23 / ►GSFB SPOR◄ ----- ramazan07 / uyanık spor 4. KUTLU / TÜRKİYE1923 ----- nevesata / Eagle Claw ----- Adrenalin42 / Armegedon ----- mericcc / Mrccity 5. YAKALI67 / Çaycuma Yaka Spor ----- ugurkaraalp / KömürKentli67 6. İbrahim1980 / 1980 BANDIRMAGÜCÜ ----- Vehbin77 / FC VARNA1977 7. bekirren / beklerlerr ----- notfound / notspor ----- Shadow31 / Shadowspor 8…

• Benutzer-Avatarbild

MULTİ İP BİLDİRİM BAŞLIĞI Birden fazla takimin bir ip ile yonetilmesini bizler multi hesap olarak adlandiriyoruz.Bunun cezasi da butun hesaplarin sinirsiz ban almasidir. Fakat kimilerimiz ögrenci,abi,kardes,ogul,akraba,arkadas gibi yakinlik dereceleri bulunmaktadir. Dolayisiyla bu kullanicilar ayni ip numarsini kullanabilmektedir.Ornek:isyeri wifi,binada bulunan wifi,internet cafeler gibi sayabiliriz. Bizler tabikide bunlara izin vermekteyiz. Fakat bunun bir sarti vardir. Kullanicilar bizlere bu…

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

Beitrag

bu konuda bir calismamiz var. sizde bu konunun uzerine yazmissiniz. yakin zamanlarda bir aciklama olur bu konuda. olumlu veya olumsuz iyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

Turnuvalar

legendAltnts - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Klanlar tekrar kurtulacaktır. Belirli kurallar elbette koyacağız

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von aykutselcuk: „Zitat von BCGL: „baktımm ve hala aynı usta“ Dostum, emin olmak için soruyorum. Senin kredi karşılığı değiştirdiğin logon "takım logosu" olmakla birlikte, sadece ligde puan durumunun bulunduğu sayfada takım isminin yanında bulunur, birde "gelecek maçlar" yada "geçmiş maçlar" kısmında takım adının yanında bulunur.Sen şimdilik bir lige atanmadığın için, ligine bakıp check edemedim, ama sen tekrar tarayıcı değiştirip "gelecek maçlar" bölümünde takım adının yanındaki logoya ba…

• Benutzer-Avatarbild

TURNUVA KURALLARI

legendAltnts - - Turnuvalar

Beitrag

TURNUVA KURALLARI 1.Turnuva Basligi. *Burada turnuva ismini kullanmamiz gerekiyor.Turnuva isimlerinde aldatici isimler,dikkat cekmeye calismak,miktarlari yanlis yazmak,buyuk harfler kullanmak yasaktir. *Turnuva basliklarinda toplum ahlak ve kurallarina uygun isimler kullanilmasi gerekir. örnekler; Nazillispor Senlikleri , Herkese 5èr Milyon , Minimum 1 milyon Milyon, Nazillispor Yardimlasma Turnuvasi, Amatorlere Yardim Turnuvasi 2.Turnuva Detaylari *Turnuvalarda öncelikle turnuva tarihler arasin…

• Benutzer-Avatarbild

sponsorluklar malesef yasak. bu yuzden bu konuda bir seyler yapmak mumkun degildir

• Benutzer-Avatarbild

Onlar turnuva lig ile turnuvaları karıştırdın sanırım. Senin dediğin ancak Play off lu bir lig olur işte o mümkün değil

• Benutzer-Avatarbild

Lütfen yanlış anlamayalım birbirimizi. Forumunuz düzene girince hepinize sırayla yardımcı olmaya çalışacağız eğer yapabileceğimiz ve izin olan şeyler ise