Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 168.
-
Zitat von kızılordufk: „Yetenek avcısını oyuncu aramaya gönderdiğimde ilk oyuncum direk kadroma geldi, ikinci gelen oyuncu ise yetenek avcısı bölümüne geldi ve yaşı 25 idi. Bende oyuncuyu reddettim. Şimdi 7 tane genç oyuncu hakkımdan kaç tane kalmış oluyor? Ve biri kadroma gelip diğeri neden yetenek avcısı bölümüne geliyor?“Yetenek avcısının getirdiği genç oyuncu statüsünde sayılmaz hala 7 oyunda maçı hakkın var
-
Stadyum altyapısı
BeitragCevaplayan arkadaşlara teşekkürler konu kilit
-
GENÇ OYUNCU
BeitragGelmelerde gecikme olması normal ama bugün bir kontrol edelim yinede hesabınızı
-
YENİ BİR ÖNERİİ
BeitragSistem olarak mümkün değil. Sistem lig usulü oynanıyor
-
Alış veriş
BeitragTelefondan hata veriyor evet. Önce forumumuzu düzeltip sonra oyun üzerinde yoğunlaşacağız
-
deneme
legendAltnts - - Sohbet
Beitragtest
-
Eski Takım
BeitragSiz hiç bir şey hatırlamadıgınızı söylüyorsunuz takım ismi dahi. Bu yüzden yardımcı olmamız mümkün değil
-
Haftanın Menajeri
BeitragSistemin atadığı bir olay. Bazen haftada bir bazen hergün olabiliyor
-
Zitat von Şevket: „Yorumlar için teşekkürler bi kaç kere menajer isminin değiştiğini biliyorum şansımızı değerlendirelim dedim :)“ Bu durum menajer adlarında bir hata olduğunu veyahut uggunsuz oldugunu düşündüğümüz menajer adları oldugu taktirde değiştirilebiliyor aksi taktirde böyle bir şey mümkün değil
-
500 DI 25 Satılıktır Fiyat350m
legendAltnts - - Sohbet
BeitragZitat von omergok: „Oyuncu Dumlupınara Satılmıştır Hayırlı olsun KONU KİLİT !!“ Güzel topçu alana satana hayırlı olsun
-
470 FO 25 SATILIK
legendAltnts - - Satılık
BeitragBende de var tesadüfe bak yine aynı ama satılık değil kolay gelsin:)
-
Satılık 380 FO 25
legendAltnts - - Satılık
BeitragBen satayım alacaksan eğer :)))
-
DD 160 21 OD 150 19 Satılıktır
legendAltnts - - Sohbet
BeitragZitat von omergok: „OYUNCULAR SATILDI KONU KİLİT“
-
Konular
BeitragAyrica Hemen yanında sadece abone olduğun konular da mevcut. Oraya tıklayıp sadece abone oldun konuları görebilirsin
-
skor ve seyirci hep aynı oluyor
BeitragZitat von ramazan: „konudan sonra 3-4 gün daha aynı şekilde oldu sonra düzeldi“ Konu kilit o zaman
-
Lige atanamıyorum
Beitrag -
Eski takım arama
BeitragZitat von alpersahin: „kirikkalede 2012 de acmistim. oyun kapanana kadar oynadim. en son super ligde oynadim. tkm adi sulakyurt spor. ozellikle mabetsiz şehir varna simdiki adi nazdarove olan eski adini hatirlayamadim kulupleri ile hazirlik maclari oynamistim nasil bir delil sunayim“ Normal bir kullanıcı olarak klup profilinize gelip kaç yılında kurulduğunu ve bu takım adlarını bende söyleyebilirim ama. bana herkesin bilemeyeceği bilgiler söylermisiniz. Takımınızda bir oyuncu adı mesela(klup pro…
-
HJUNITED TAKASLIK OYUNCULAR
legendAltnts - - Satılık
BeitragOyunda takas sistemi şuan yasaktır. Böyle bir durum söz konusu değildir konu kilit