Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 168.
-
Konular
BeitragZitat von Eserbekler: „Admin forumda konular için "okundu olarak işaretle" gibi bir sey eklememiz mümkün mu ? Ben telefondan girdigim için konu birikince tek tek açmak zorunda kalıyorum sıkıntı oluyor. Ilgilenmedigimiz konuyu o şekilde geçebiliriz bence.“Evet ilerde mümkün olacak bu button şimdide vae aslında. Okunmayan konular syah koyu renkte belirtiliyor ve solunda yıldız işareti var
-
Eski takım arama
BeitragZitat von alpersahin: „takim degilde sifremi unuttum. e postayi da hatirlayamiyorum delirecegim“ bu konuda muhakkak bize bir delil sunmanız lazım. Yoksa açamayız. Taktir edersiniz ki sizin yerinize başkası gelse sizin yerinize deseki hiç bişi hatırlamıyorum sadece klup ismi verse ve biz ona yardımcı olsak size haksızlık olmaz mıydı? Siz kabul gelirmiydiniz buna
-
Yenilere yardım
BeitragKonu başlığını düzelttim yabancı kelime kullanmayalım
-
Herkese 500K
BeitragKilit
-
Turnuvalar
BeitragBu bahsettiğiniz sistemin tekrardan yazılması gibi bir şeydir. Bir şablon düşünün bir tanesi değişirse bütün mevcut sistem gider.şimdikik böyle bır olay söz konusu olamaz. Eğer olsaydı ben direk sunardım emin olabilirsiniz bundan
-
Oyun Hatası
BeitragBu hata düzeltilmiştir konu kilit
-
Alış veriş
BeitragBu hatayı düzeltecegız. Sizden tek isteğimiz sabırlı olmanız teşekkürler
-
Lige atanamama
BeitragLige atandınız mı?
-
Oyundaki Hatalar
BeitragKonuya burdan devam edebilirsiniz DUYURU
-
Kırmızı kart hatası
BeitragYusuf oyuncunun seyrını yazarmısın.kırmızı kartlı oyuncun kadroya ne zaman girdi?