Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 168.
-
Zitat von Tersinli: „belki bilmeyenlerde olabilir ben unuttum şuan 1.soru oyuncu yaş atlama tarihi 2.soru son kontrat yaşı normal ve kaleciler için bunların cevabını bilen yazabilirse sevinirim tekrar hatırlatma açısından“ Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von BerkayGuler_: „Ben bakamıyorum linke söyleyebilirmisin tarihini“7.aya kadar hep 15. de ondan sonra 12.aya kadar hep 14.de :)“ 1 sorunun cevabının umut arkadaşımız vermiş. değişen hiç bir şey Yok dedikleri gibi sadece genç oyuncu sayısı 7y…
-
eski takımım
BeitragOlay çözüldüğünü göte Konu kilit
-
Golcü FO Alınır (Alındı)
legendAltnts - - Sohbet
BeitragKonu kilit
-
DUYURU
Beitragyusuf ve ramazan arkadasimiz teslim ettiler ve extra yapacaklar onlara simdiden tesekkur ediyoruz. yapmayan arkadaslarimiz bize ne zaman yetistirir bilgilendirrse sevinirim. ayrica yeni yardimci arkadaslar yardim etmek isterse bana ulasabilir tesekkurler
-
GUNCEL DUYURU 28.3.18
legendAltnts - - Haberler
BeitragGUNCEL DUYURU Değerli menajerler, 28.03.2018 tarihi itibari ile canlı yayın hataları,turnuvalar sonunda kupa gelmeme hataları,asistan hataları gibi sorunları mini bir güncelleme ile gidermiş bulunmaktayız. Genç takım antrenörü yeni bir güncelleme ile getirdiği genç oyuncu sayısı 5’ten 7’ye çıkartılmıştır Forum sayfamıza yakın bir zamanda Türkçe dil paketini ekleyeceğiz.Telefondan kayıt olma hatalarını giderdik ve kayıt bölümüne Türkçe paket ekledik. Oyunla ilgili size bir süprizimiz daha olacak;…
-
Merhabalar, öncelikle arkadaşımız size bazı detayları açıklamış.bu oyun şuan Tekrardan( yeni değil önceden olan bir şey) açıldı.açılacagını kimse bilemezdi bu durumda da. Kimisi oyuncularını sattı komple kimisine öyle bıraktI. Sistem burda sıfırdan başlamadı, yeni bir sistem kurulmuş olsa, şuan ki şirket eski şirketten bu oyunu satın almazdı. Bu ne demek ? bu dem oluyır ki sistemde ne varsa onu yapabiliriz. Evet hatalar varsa düzeltilirir. yapmaya çalışıyoruz.ekisklerimiz evet var ama bize zaman…
-
DUYURU
BeitragZitat von kingyuse: „Abi 500 tane çıkar benden“ sizde bana mail adrsinizi yollarmisiniz.
-
DUYURU
BeitragZitat von ramazan: „Zitat von legendAltnts: „mail adresini ozel mesaj atarmisin bana?“ özelden attım ama galiba gitmedi bir kontrol eder misiniz çünkü baya olmuştu atalı simdi tekrar attım“ tesekkurler maili size yolladim
-
DUYURU
Beitragmail adresini ozel mesaj atarmisin bana?
-
DUYURU
Beitragmerhaba arkadaslar kodlari size yollamakta sorun yasiyorum. cunku ozel mesaj ile bunlari yollamak mumkun degil karakter seviyesini astigi icin hata veriyor. bana ozel mesaj yolu ile size ulasabilecegim mail adreslerinizi atarsaniz, size mail yollayacagim. sizden mail adreslerinizi yollamanizi rica ediyorum
-
DUYURU
Beitragmail adresinizi benle ozelden paylasabilirsiniz ancak. sayfamizda paylasmaniz mumkun degil. konuyu editledim
-
DUYURU
Beitragtamam birazdan size yollayacagim sirasiyla halledecegim. evet arkadaslar katilimcilari bekliyorum.
-
DUYURU
Beitragozel mesaj geldi mi peki?
-
DUYURU
BeitragZitat von legendAltnts: „FORUM ICIN DUYURU Merhaba arkadaşlar, bir konuda sizden teknik bir desteğe ihtiyacımız var. Forum sayfamız İçin dil paketi yükleyeceğiz. Fakat önce bu dilleri çevirmemiz gereklidir. Bunu daha hızlı yapabilmek için grup çalışması olduğu kanaatine vardım.Yapılacak işlem aslında çok basit ama uzun bir çeviri olduğu İçin grup çalışması daha verimli olacaktır. Xml kodlarını Türkçesini yazmamız gerekiyor. Size bi örnek yollayacağım şimdi. Bu konuda bize yardımcı olabilecek ark…
-
DUYURU
Beitragarkadaslar hepinizden teskkur ederim. sizlere mail attim gelmis olmasi gerekli. lutfen alanlar ben aldim yazabilir mi