Suchergebnisse
Suchergebnisse 161-168 von insgesamt 168.
-
hiç oyuncum yok
Beitragmerhabalar eski kullanicilarimiza 100 kredi hediye verdik.bunun ile transfer pazarından kadronun maca cikmasi icin oyuncu kopyalayabilirsiniz. ayrıca yakin bir zamanda yönetim ekibi olarak turnuvalar kurmayı planlamaktayız
-
Oyundaki Hatalar
BeitragZitat von AkifYesilkaya: „Aklımı karıştıran konu şu: Almanya serverinde kullandığım takım logosu onaylandı ve kullanıyorum. Aynı takım logosu türkiye serverinde kullanılınca telif hakkından dolayı onaylanmıyor. Burda bir tezatlık yok mu? Ayrıca oyundaki hataları giderecek olan güncelleme hakkında oyun yetkilileri ne zaman bir açıklama yapacaklar. Bir çok oyuncu hataları dile getiriyor fakat oyuncuların sorunlarını ve sorularını giderecek detaylı bir açıklama olmuyor. Ne yazık ki bu şekilde devam…
-
lige atanamadım hala
Beitraglig atanmama sorunu sistemsel bir hata degildir. suan sizin liginizde yeterli takim olmadıgı icin kurulmuyor liginiz.yeni kullaniclar gelince sizin ligde olduğu taktirde direk sizin liginize atanacaktır. taktir ederseniz oyun yeni acildi yavaşlar ilerliyor bazı seyler normaldir. yakin zamanda atanirsiniz
-
Oyun Hatası
Beitragbu hatayı degerlendiriyoruz. kapsamlı bir güncelleme ile sorunun sona ereceğini tahmin ediyoruz
-
Lige atanamıyorum
Beitraglig atanmama sorunu sistemsel bir hata degildir. suan sizin liginizde yeterli takim olmadıgı icin kurulmuyor liginiz.yeni kullaniclar gelince sizin ligde olduğu taktirde direk sizin liginize atanacaktır. taktir ederseniz oyun yeni acildi yavaşlar ilerliyor bazı seyler normaldir. yakin zamanda atanirsiniz
-
eski..
Beitragforum ile ilgili dil seçenekleri olsun,kayit olma hataları olsun yakin bir zamanda düzelmeye caliscagiz. bundan sonra yaptiklarimizi size duyuru yapacağız devamli
-
bu nedir
Beitragbugun oyuna kucuk bir güncelleme geldi. güncelleme yapılırken sisteme giris saglanamayabiliyor. bu yüzden