Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 142.
-
#11/12 Fut Time News - KONKURS!
lechista07 - - Archiwum
BeitragheFALUNpy - INA RAFCIA GOLENIOW 3-6[Ekstraklasa 5] Pomorzanin Cychry - Tuciak United Team 2-4[Ekstraklasa 8] FC Buhaje - PGG ROW RYBNIK [Ekstraklasa 9] 3-6 Mexico City - FC Szybcy i Wściekli [1 Liga 1] 6-4 LAS WARA - Wisła Puławy [1 Liga 44 5-2 25.12 Polonia Przemyśl - KS Kretovia [Ekstraklasa 5] 2-6 Shooting Star - unia niećkowo [Ekstraklasa 8] 3-8 FC Barcelona Intersport - Fc Barcelona8 [1 liga 45] 3-1 AP Krycichy - Piotreks2280 [1 Liga 46] 0-4 RemiX Niebieszczany - Fc KaRa KrAkOw [2 liga 139]…
-
Jaki To Junior
BeitragDp 18 35 Lp 17 40 Br 17 60
-
Automatyczne wylogowywanie
BeitragU mnie również pojawił się problem tego typu. Po zalogowaniu na telefonie przez przeglądarke po wcisnieciu jakiejs zakładki zostaje wylogowany, lecz gdy zaloguje sie drugi raz ten problem znika.
-
Konkurs na Szczycie
BeitragTwister FC RYBNIK FULL Cargovia Kargowa Kolonia City Black Devils thorrgall Legia...(L)...Warszawa LKS Czarni Lwów index.php
-
Old 2:0 lechista lechista 0:2 Old
-
Ekstraklapa 6
BeitragNowa liga, cel podobny, czyli w stosunku do poprzedniego sezonu zaatakowanie miejsca na podium 9kompania, STUDZIANKA, RWKS Sparta, Everton. Te drużyny moim zdaniem powalczą o majstra Powodzenia!
-
GRUPA C La Masía Barcelona - FC RYBNIK FULL 1:3 FC RYBNIK FULL - La Masía Barcelona 1:1 La Masía Barcelona - Cazador 4:1 Cazador - La Masía Barcelona 0:3 La Masía Barcelona - Perła Chmiel 3:1 Perła Chmiel - La Masía Barcelona 2:1
-
1. RWKS Sparta / michallisk / 1 liga 2. LKS Ursus Dachnów / Janusz / 2 liga 3. Legia...(L)...Warszawa / sunshaine / Ekstraklasa 4. Cargovia Kargowa / Mkkosa / Ekstraklasa 5. soints / kriss / 1 liga 6. FC Bartodzieje / dmix1996 / 2 liga 7. KS Kretovia / Kret / Ekstraklasa 8. twister/tornado 9. Cazador / XiVv / 2 liga 10. Fc RYBNIK FULL/ MartinoMartinez/ Ekstraklapa 11.La Masía Barcelona / lechista07 / Esktraklasa 12. 13. 14. 15. 16.
-
EKSTRAKLASA 6
BeitragWitam wszystkich jak dla mnie nie ma głównego faworyta ale obstawie Blanco, Orneta i Minutka. Siebie stawiam w roli czarnego konia powodzenia wszystkim
-
Sierpniowy Konkurs Fut Time News!
lechista07 - - Archiwum
Beitrag1. FC RYBNIK FULL 2. inkwizytor 3. iBuyPower
-
Liga Towarzyska - dyskuje
BeitragZmiana nazwy klubu F.C Barcelona. Nowa : La Masía Barcelona nick: lechista07 III Liga LT
-
Lipcowy Konkurs Fut Time News!
lechista07 - - Archiwum
BeitragFC RYBNIK FULL soints Łęg Łowce
-
Czerwcowy konkurs Fut Time News!
lechista07 - - Archiwum
Beitrag1.Tottenham Hotspur 1882 FC 2. *Stilon Gorzów * 3.inkwizytor
-
Pochwal się Juniorem-Narodowości
Beitrag1. Al.-Dosari Anwar (Irak) OZ 2. Kallichuran Ekasarga (Bhutan) DP 3. Cardiel Busquet Juan Pedro (Chile) OP 4. Dzinkambani Mfaki (Burkina Faso) OZ 5. Nduka Agyemang (Togo) N
-
Pochwal się Juniorem-Narodowości
Beitrag1. Al.-Dosari Anwar (Irak) 2. Kallichuran Ekasarga (Bhutan) 3. Cardiel Busquet Juan Pedro ( Chille ) 4. Dzinkambani Mfaki (Burkina Faso )
-
Ekstraklasa 1
BeitragKonkretna paka. Moje typy na podium: 1. *Stilon Gorzów * 2. Tottenham Hotspur 1882 FC 3. inkwizytor
-
Pochwal się
BeitragNie wiem czy były już takie przypadki czy nie, ale i ja się czymś pochwalę f575deb065687f76med.png Jak widać sprawność ogólna wytrenowana na 1000