Suchergebnisse
Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 142.
-
Jaki To Junior
BeitragOś 40 17 Dp 30 17 Op 35 16
-
Gra - jakich znasz bramkarzy
BeitragChristian Abbiati Roberto Abbondanzieri Igor Akinfeev Manuel Almunia Alphonse Areola - NEW Kepa Arrizabalaga Victor Baia Fabian Barthez Alisson Becker Asmir Begović Beto Artur Boruc Claudio Bravo Gianluigi Buffon Willy Caballero Jorge Campos Santiago Canizares Iker Casillas Petr Cech Julio Cesar Jose Luis Chilavert Jasper Cillessen Thibaut Curtouis Gregory Coupet Stanislaw Czerczesow Andrzej Czyżniewski David De Gea Dida Gianluigi Donnarumma Jerzy Dudek Ederson Łukasz Fabiański Sebastian Frey Br…
-
Jaki To Junior
Beitragoś 40 17 lat dp 30 17 lat pp 20 18 lat
-
Liga Towarzyska - dyskuje
BeitragDrużyna ramsten- z ligi VIE odrzuca zaproszenia na mecze miedzysezonowe, dzisiaj brak wyników w wyszukiwarce
-
Gra - jakich znasz bramkarzy
Beitrag1. G. Buffon 2. Edwin van der Sar 3. F. Barthez 4. I. Casillas
-
Jaki To Junior
Beitrag5 styczeń - długo każesz czekać Moje typy : DP 30 17 lat OZ 20 17 lat OP 40 18 lat
-
Junior
BeitragJeszcze raz zadam pytanie na ktore otrzymalem odpowiedzi ale wciaz nie mam pewnosci . Jesli mam juniora do 6 stycznia a liga trwa od 30 grudnia do 7 stycznia to kiedy najlepiej podpisac z nim kontrakt ?
-
Piwo
BeitragGrolsch jak najbardziej, lecz ma swoją cenę Moje to : Kozel, Tyskie, Namysłów, ewentualnie Warka
-
Nakarm psiaka z OLX
Beitrag1. 9kompania/czarny_agent2 - Nakarmiłem Donalda 2. Livebird FC/dzelen - |nie pamiętam :p| 3. FC Masters Gliwice/ Aztecky - nakarmiłem Borysa 4. Chojniczanka Chojnice / Patrynho - nakarmiłem Oczko 5. MKS Stal Jasień - Nakarmiłem Donalda 6. F.C Barcelona. / lechista07 - nakarmiłem Kame
-
Jaki To Junior
BeitragOp 30 18 Dp 40 17 Lp 20 17
-
Pochwal się
BeitragDzięki dzelen za poprawke:) a to mój mecz z wiceliderem który prawdopodobnie rozstrzygnął sprawę mistrzostwa ligi okręgowej na moja korzyść , końcówka meczu bardziej niż ciekawa vs-riotpn_qwrwhpa.png ____ Obrazek poprawiony. Pozdrawiam dzelen
-
Jaki To Junior
BeitragOP 25 18lat BR 30 17lat LP 20 17lat
-
Jaki To Junior
BeitragOP 30 18 BR 40 16 N 50 18