Suchergebnisse
Suchergebnisse 281-300 von insgesamt 362.
-
ÖZEL 23 NİSAN BAŞVURU FORMU
BeitragTakım adı : Kahramanmarasspor. Menajer adı : management Kredili turnuva mı , yoksa kredisiz mi ? : kredisiz
-
Menajer adı : management 12 Nisan 2019 Cuma 20:30 Bursaspor 0-2 Trabzonspor 13 Nisan 2019 Cumartesi 16:00 Konyaspor 1-0 Sivaspor 13 Nisan 2019 Cumartesi 16:00 Rizespor 1-2 Göztepe 13 Nisan 2019 Cumartesi 19:00 Beşiktaş 2-2 Başakşehir 14 Nisan 2019 Pazar 13:30 Kayserispor 3-1 Ankaragücü 14 Nisan 2019 Pazar 16:00 Yeni Malatya 1-2 Alanyaspor 14 Nisan 2019 Pazar 16:00 Antalyaspor 1-1 Kasımpaşa 14 Nisan 2019 Pazar 19:00 Fenerbahçe 1-1 Galatasaray 15 Nisan 2019 Pazartesi 20:30 BB Erzurumspor 1-0 Akhis…
-
Forum Ayın Üyesi ! 07.04.2019
BeitragZitat von RedForever: „Tebrik ederim“ Teşekkürler
-
BeitragZitat von melekmete: „tebrik eder başarılarının devamını dilerim“ Teşekkürler Zitat von Şevket: „Hayırlı olsun :)“ Teşekkürler
-
Zitat von RedForever: „ Benim yazimida kopyalayarak yazmissin fakat benim kimsenin yonetimini elestirdigim felan yok adminleride severim gercekten ugrasiyorlar 1 tane tahmin odulu var 1 ay oldu sanirim bunu ben zaten adminede belirttim burda bi elestiri yok beklenti var elestiri meselesini iyi ayirt edip konusman gerek“ Hocam ben diğer arkadaş için yazmıştım. O arkadaşta senden alıntı yapmış. Zaten dikkatli okursan eleştirdiğim bütün noktalar arkadaşın yorumuna ait.
-
Zitat von marowak7: „Zitat von RedForever: „Evet malesef hala sampiyonlar ligi odullerini bekliyoruz 4m odullu olan“ yani kazananların ödüllerini vermeyecklerse neden yarısma yaparlar anlamıyorum. oyalama taktiği sanırım bu.. boyle kazananların ödüllerini geciktirerek yada kim vurduya getirerek insanları oyundan sogutuyorlar. ondan sonra neden oyun cansız..“ Eleştirmek ne kadar basit. Adamlar kaç sene boyunca kapalı kalmış oyunu açıp yeniden canlandirdilar. Bir sürü problemi aşıp daha iyisini ya…
-
BeitragZitat von OZWOLF97: „Başarılarınızın devamını dilerim.Hayırlı olsun.İnşallah bize de nasip olur.“ Teşekkür ederim. Umarım bir gün burada senin adını da görürüz
-
BeitragTeşekkür ederim. Haftanın menejeri ödülünden sonra forumda ayın üyesi seçilmek ayrı bir mutluluk
-
380+ Dİ
Beitrag20-31 yaş arası 380+ DI arıyorum. Istediğiniz fiyatları yorumda belirtiniz.
-
Halka ilişkiler
BeitragZitat von EmreInce: „Konu acıp tartısmaya sunacaktım ama gorunce baslıgı burdan yazmak ıstedım ; öncelıkle halkla ilişkiler konusu ; %99 olursa +2 katkı sağlıyor bu durum bence sacma 99 un altına ınerse katkı saglamıyor bu durumu daha aşağı cekebılirsin yanlıs bılmıyorsam halkla ılıskılerın duserse taraftar sayısınıda etkı edıyor ? yanlısım varsa duzeltırsenız sevınrım. %99 luk kısmı mesele aşağı çekılebılır örnek =%90 o zman daha cok katkı saglamıs ve (yanlıs bılıyorsam duzeltırsınız lutfen: ta…
-
para
BeitragZitat von MVP: „genç oyuncu yetiştir sende 70-80 m iste“ Premium kullanmayinca 330-345 arası çıkıyor. 19-20 yaşındaki 330 luk oyuncu içinde o kadar yukarılara çıkıldığını görmedim. Ama pazarda anormal fiyatlar görmedim. Değerine yakin fiyatlarda satiliyor oyuncular.
-
Logo
BeitragTarayicidan kaynaklı bir sorun. Alman serverinde bende de olmuştu. Başka bir tarayicidan tekrar dene.
-
PAZARA CAN GELSİN ARTIK
BeitragGelir kaynağı yok. Mesela yaklaşık 1 aydır kasamda 3 m € var. Ne artar ne azalir. Genç oyuncuların yetişmesi 3 ay suruyor zaten. Sponsorlardan cücük kadar bi para geliyor. Maaşları ancak karşılıyor. Herkeste aynı döngüde. Takımlarda para olmayınca pazarda ölü oluyor haliyle.
-
Haftanın Menejeri
BeitragZitat von Marques: „Bunu ben hep farkındaydım , geçen günde Oyunun sahipleri ile konuşurken bu konuyu sordum. Bana üzgün işareti atarak evet farkındayız , rastgele seçiliyor ve bu sinir bozucu. Ama yapacaklar listemizde yer alıyor cevabıyla karşılaştım Ben denk geldikçe kontrol etmeye çalışıyorum , çok sırıtmayan takımları değiştirmiyorum ama çok sırıtan oyuna girmeyen kadrosu olmayan takımları görünce chatte kimleri aktif görüyorsam o an o kişilerden seçiyorum. Şuan da elimden bundan baska bir …
-
Haftanın Menejeri
BeitragZitat von Marques: „Tekrar çıkıp girmenizde bir fayda var diye düşünüyorum , açıklamayı da yapacağım :)“ Evet farkettim simdide ben secilmis gorunuyorum. Benim derdim secilmek degildi aslinda. Oyunun kapanmadan önce de merak ettiğim bir konuydu haftanın menejeri seçimleri. O zamanlar bazıları random seçiliyor demişti bazıları elo sıralamasındaki artışla iliskilendirmisti. Ama hic kimse olaya net bir açıklama getirememisti. Aciklamanizi merakla bekliyorum
-
Haftanın Menejeri
Beitrag2s7uvq9.png Öncelikle konu yanlış anlaşılmasın. Seçilen arkadaşı tebrik ediyorum fakat kafama takilan bir nokta var. Bugün oyuna girdigimde her oyuna girdiğimde rutin olarak yaptığım gazeteye ve günün menejeri kısımlarına göz attım. Seçilen arkadaşın takım gücünün sadece 375 olması bana haftanın menejeri seçim sistemini sorgulatti. Bu seçim neye göre yapılıyor. 375 gücündeki bir takımı sistem neye göre günün takımı seçmeye uygun gördü?