Suchergebnisse

Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 362.

• Benutzer-Avatarbild

Skorlar

management - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Güncel!

• Benutzer-Avatarbild

Katılmıyorum seçeneğini işaretleyen arkadaş neden katılmadığını açıklarsa sevinirim. Hayır yani nasıl bir düşünce ile hayırı seçti. Sanki para istiyoruz. Gerçekten çok tuhaf insanlar var!

• Benutzer-Avatarbild

Avusturya serverinde oynayan varmı?

• Benutzer-Avatarbild

Oyunda herhangi bir oyuncumuz kırmızı kart gördüğünde yanında bu şekilde bir simge çıkıyor. 4qqBVO.jpg Ama cezanın sebebi ya da bitiş tarihi ile ilgili herhangi bir şey yazmıyor. Önerim kart cezalısı oyuncunun yanında oluşan bu simgede cezanın bitiş süresinin de belirtilmesi. Örnek veriyorum Cezalı Oyuncu 15.07.2020 gibi

• Benutzer-Avatarbild

Fidanspor Altyapı

management - - Genç Oyuncu

Beitrag

Kaynetli, Aykut FO 110 18 02.10.2020 Gençlikten Çıkış: 345-365 güç 20 yaş Metin, Furkan OL 50 16 18.10.2020 Gençlikten Çıkış: 380-400 güç 19 yaş YENİ Özmen, Gökay 60 OR 17 24.10.2020 Gençlikten Çıkış : 390-410 güç 20 yaş YENİ Paredes Arango, Jose Diego OR 30 18 27.10.2020 Gençlikten Çıkış: 380-400 güç 21 yaş Oyuncular premium antrenman alıyor.

• Benutzer-Avatarbild

Kaleci Arıyorum

management - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von management: „16-24 yaş 480+ güçte kaleci arıyorum. Bu transfer için 15 milyon bütçe ayırdım. Satmayı düşünen arkadaşlar bana oyundan ulaşsın. Kulüp: Fidanspor. Menajer: management“ 515 21 KL. 22 23 yaş oyuncular ile takas olur.“ Mesajını görmeden birkaç dakika önce bir kaleci ile sözleşme imzaladım hocam.

• Benutzer-Avatarbild

Kaleci Arıyorum

Beitrag

16-24 yaş 480+ güçte kaleci arıyorum. Bu transfer için 15 milyon bütçe ayırdım. Satmayı düşünen arkadaşlar bana oyundan ulaşsın. Kulüp: Fidanspor. Menajer: management

• Benutzer-Avatarbild

Sorular Mehrzahl von "Apfel" (Umlaut verwenden)? Äpfel 6 + 6 (Ergebnis als Text aufschreiben)? Zwölf Mehrzahl von dem Tier, dass "Muh" macht? Kühe Mehrzahl von "Mutter" (Umlaut verwenden)? Mütter Belki birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Alman forumuna kayıt olmak için sorulan sorulara hangi cevabı yazmak gerekiyor? Sorular Mehrzahl von "Apfel" (Umlaut verwenden)? 6 + 6 (Ergebnis als Text aufschreiben)? Mehrzahl von dem Tier, dass "Muh" macht? Mehrzahl von "Mutter" (Umlaut verwenden)?

• Benutzer-Avatarbild

Alman forumuna kayıt olmak için sorulan sorulara hangi cevabı yazmak gerekiyor? Sorular Mehrzahl von "Apfel" (Umlaut verwenden)? 6 + 6 (Ergebnis als Text aufschreiben)? Mehrzahl von dem Tier, dass "Muh" macht? Mehrzahl von "Mutter" (Umlaut verwenden)?

• Benutzer-Avatarbild

17 Yaş genç oyuncu

management - - Transfer Pazari

Beitrag

Kaynetli, Aykut FO 80 17 var elimde. Premium antrenman alıyor.

• Benutzer-Avatarbild

Herkese merhabalar. İyi oyunlar..

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ramazan: „oyuna banka eklense mesela parası çok olan bankaya parayı vadeli yatırsa mesela 100m yatıracak 1 ay parayı hiç bi şekilde çekemeyecek vadeli olacak ama 1 ayın sonunda 110 m olarak çekecek mesela paraya ihtiyacı olanda 100m kredi çekecek 1 ay sonra 110m olarak geri ödeyecek bence güzel olur“ Mantıklı ama geri ödeme için iyi bir sistem oluşturulması lazım. Çünkü 100 m çekip sonrasında bir şekilde zarara uğrayıp geri ödeme sıkıntısı çeken kulüpler olacaktır. Parası olmayan kulüp…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Mutlu43: „Aynen sonra 5 2 yenildik birinci dajikadan olurmu yaww“ 3.dk anlatımda sarısı var yazıyor ama maçın daha ilk olayı öncesinde sadece santra yapılmış. Yani anlatımların elden geçirilmesi gerekiyor.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Mutlu43: „Admin ler böyle bir kırmızı yenilirmi saçma sapan centilmen oynuyoruz birde. düzelsin. Adninler“ Anlatımda yazım hatası var. Sanırım topu çalmak isterken rakibe faul yaparak 2.karti gördüğünü ifade etmeye çalışmışlar.

• Benutzer-Avatarbild

fussballcup'a bugün giriş yapamadım. Sayfa yüklenmiyor. Başka bu durumda olan var mı?

• Benutzer-Avatarbild

futbolcupun en yaşlı oyuncusu

management - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ramazan: „10 yıl önce başka takımı yönetiyordum onu bırakıp yeni takım açmıştım birden aklıma geldi takıma bir gireyim dedim birde ne göreyim adam resmen ölmeyi unutmuş 144 yaşına gelmiş hala takımda rYDEub.png“ Delikanlıların maşallahı var. Satılık mı?

• Benutzer-Avatarbild

GENÇ OYUNCULAR ARIYORUM

Beitrag

Zitat von Mutlu43: „Bakalım çıksın“ Şu an gücü kaç? Satmayı düşünürsen mesaj atarsan sevinirim..

• Benutzer-Avatarbild

GENÇ OYUNCULAR ARIYORUM

Beitrag

Zitat von Mutlu43: „Cervera Díaz, Diego Luis DD 310 18 22 100 0 0 0 21.06.2020 Polatkan, Asým OR 295 (+5) 18 23 100 0 0 0 02.07.2020 premiumlu“ Hocam DD için düşündüğün fiyat nedir?

• Benutzer-Avatarbild

Güncel! Ankete katılımlarınızı bekliyorum..