Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 362.

• Benutzer-Avatarbild

Bakmadan Geçme

management - - Satılık

Beitrag

N0qwo0.jpg Oyuncuların güçleri guncellenmistir.

• Benutzer-Avatarbild

Güncel!

• Benutzer-Avatarbild

Dediğim tam olarak şu; aXq9iD.jpg ∆ Burada görünen taraftar itibarı bilgisinin Y7zwI8.jpg ∆ Burada yani kupa müzesinde de gösterilmesi. Böylece hazırlık maçı daveti gönderirken stat kapasitesinin yanında bu bilgiyi de dikkate alırız.

• Benutzer-Avatarbild

Bakmadan Geçme

management - - Satılık

Beitrag

Konu güncel!

• Benutzer-Avatarbild

Bakmadan Geçme

management - - Satılık

Beitrag

varIFS.jpg İlgilenen ciddi alıcılar oyundan yada bu konu başlığından mesaj yazabilir.

• Benutzer-Avatarbild

Bildiğiniz gibi oyunda oyun parası ve kredi ile forma satın alabiliyoruz. Ama iç saha forması ve deplasman forması seçimi konusunda mantıksız bir kısıtlama var. 7FMkjE.jpg Yukarıdaki formalar benim satın aldığım formalar. Ancak gördüğünüz gibi renk tasarım kredili yada kredisiz olması farketmeksizin hangi formayı seçersem seçeyim deplasman forması seçiminde ciddi kısıtlama söz konusu. Pek çoğumuz bu durumdan haberdariz. Birçoğumuzun stoğunda bakınca satın aldığımız formaların içinde kullanılabil…

• Benutzer-Avatarbild

Kart Cezaları

management - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Hocam önerilerin çok doğru öneriler. Mod olmayı hak ediyosun. Alım yaparlarsa seni almalılar bence. Tüm hatalari halledersin sen :)))“ Teşekkür ederim hocam ama modlukta ne gözüm ne de bu iş için yeterli vaktim var. Sadece oyunda gördüğüm eksiklikleri ya da getirilebilecek yenilikleri Almanya yönetimine iletmesi için modlarımizla paylaşıyorum. Yine de sağolasın..

• Benutzer-Avatarbild

Kart Cezaları

Beitrag

Anket eklenmiştir.

• Benutzer-Avatarbild

Emeklilik

Beitrag

Anket eklenmiştir.

• Benutzer-Avatarbild

Anket eklenmiştir.

• Benutzer-Avatarbild

Skorlar

Beitrag

Anket eklenmiştir.

• Benutzer-Avatarbild

Bildiğiniz gibi asistanlarımızı sezon içinde 2 defa kursa gönderebiliyoruz. Bu kurslar asistanlarımızın leveline %60 etki ediyor. Benim önerim asistanlarımızı sezonun ilk devresinde 2, ikinci devresinde 2, yani toplamda 4 defa kursa gönderebilelim. Böylece asistanlarımızı daha çabuk güçlendirir daha iyi oyuncular çıkarırız.

• Benutzer-Avatarbild

Skorlar

Beitrag

Güncel! Umarım önerilerimiz değerlendiriliyordur..

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık maçı teklifi gönderirken öncelikli dikkat ettiğimiz şey stat kapasitesinin fazla olması oluyor. Ancak biz bu takımın halkla ilişkileri ne durumda bilemiyoruz. Bazen stat kapasitesi yüksek ama halkla ilişkileri düşük takımlarla oynadığımız oluyor. Bu maçlar daha az stat kapasiteli takımlarla oynadıgimiz maclardan bile daha az kazandırıyor. Şimdi teklif edeceğim şey ise oyuna sonradan eklenen bir özellik olan taraftar itibarı ile ilgili. Önerim kupa müzesinde taraftar itibarının da görünm…

• Benutzer-Avatarbild

Valla benim asistanlarım 10 level 70+ yastalardi. Ama epeydir bendeler. Bu asistanların emekli olma muhabbetinden dolayı sözleşmeyi feshedip 8 level 30-35 yaş asistanlar aldım. İki sezon 4-5 kursta 10 level olacaklar. Yaslari da Max 35 olur. Emeklilikten mağdur olmamak için şimdiden önlem aldım. He genç mevzusunu dersen sezonda 2 kurs yaklaşık %60 tecrübe yapıyor. 4 seviye 22 yaş alsam yine 10 olana kadar 35 yaşına gelecek. Pek bir mantık göremedim.

• Benutzer-Avatarbild

Skorlar

Beitrag

Yani yenilen takım olsanız şu skorlardan sonra oyuna devam etmeye ne kadar istekli olursunuz. Bunlar hazırlık maçı ama lig maçında dahi böyle saçma skorlar oluyor. Güçlü tarafı memnun etmek için güçsüz gelişmeye çalışan takımları ezmis heveslerini kırmışlar. Kendi ligimden örnek verecek olursam 6000 güçteki bir takım kadro ve diziliş gücü 9500 olan takıma 10-0 yeniliyor. Transfer pazarı bu denli pahalıyken 6000 kadro gücü de bu yerde bir başarıdır ancak bu takımın 10-0 yenilmesi oyuna devam etti…

• Benutzer-Avatarbild

Antrenman Kampı Merkezleri

management - - Oyun Hatalari

Beitrag

Dd6osv.jpg Kamp merkezi menüsüne yeni eklenen merkezleri için Türkçe şehir isimleri seçilmiş ancak bayraklar yabancı ülke bayrağı. İspanya'da Antalya ve Samsun, BAE de Kayseri diye şehir var da benim mi haberim yok. Bence bu konuda ufak bi düzenleme gerekiyor.

• Benutzer-Avatarbild

Hortlatıyorum..

• Benutzer-Avatarbild

Kulüp Tarihi

management - - Oyun Hatalari

Beitrag

Düzeltilmiş. Konu kilitlenebilir.

• Benutzer-Avatarbild

Emeklilik

Beitrag

btmOK4.jpg Ufak bir detay belki ama yine de bir önerim var. Kontratı biten ve takımdan ayrılan oyuncular transfer pazarı sekmesinde bu şekilde görülüyor. Ama emekli olan oyuncular için "Kontratı Sona Erdi" yerine Emekli Oldu şeklinde bir açıklama olsa daha hoş olabilir.