Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 362.
-
Oyuncu ve Asistan Maaşları
BeitragFinans sekmesinde oyuncu ve asistan maaşları gözükmüyor. En son 12 Mayıs'ta maaşlar görünüyor.
-
Transfer
BeitragAynı hata bende de var. Açıklama da transfer aktarım tarihi 14 ü görünüyor. 13 ünde oynanan son maçtan sonra yakında olarak görünüyordu. Ama 15 i oldu hala oyuncular gelmedi hala yakında olarak görünüyor. Takım adı: Fidanspor. Menejer: management
-
Gazete Aboneliği
Beitrag1qhUcb.jpg Bir başka gazeteye abone olurken sağ üstte köşede bulunan Gazeteye Abone Olun butonu ile yapıyoruz. Ama abonelikten çıkmak istediğimiz de ise karşımıza şöyle bir buton çıkıyor. k581Fp.jpg Ufak bir detay belki ama abonelikten çıkmak istendiğinde biraz kafa karışıklığına neden oluyor. Abonelikten Çık şeklinde değiştirilebilir.
-
Skorlar
BeitragEpJ4EK.jpg Maç skorlarının gerçekçi olmaması konusunda sadece ben mi rahatsızım. 3 gün önceki skorlara bakınca ile güncellemeden sonraki skorların abartılı olduğu göze çarpıyor. Bu konuda bir düzenleme yapılması gerektiğini düşünüyorum.
-
Kulüp Tarihi
BeitragkfUc7F.jpg Kulüp tarihi kodlama şeklinde gözüküyor. Bununla ilgili düzenleme gerekiyor. Kodlardan hiçbir şey anlaşılmıyor.
-
Güncelleme
BeitragZitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von AkinUzgul: „Genc takim antrenorum 74 yasinda :/“ daha gencını bulamadınmı akın :)“ En genci öyle sürekli sözleşme uzattığımiz için en genç asistanım 72 yaşında.
-
Kadroya eklenen ayrıntılı transfer tarihleri iyi olmuş. Oyuncu kondisyonlari için yeni gelen özellik ile ilgili fikrimi ilerleyen süreçte belirtmeyi düşünüyorum. Kamp merkezlerinde yeni eklenen merkezlerin isminin yanında Samsun Antalya yazıp bayraklarının İspanya BAE olması hoş durmamış. Onun haricinde kamp merkezi sayısının artırılması iyi olmuş. Skorların abartılmasini desteklemiyorum. İlk devre 2-0 yendiğim yada yenildigim takima 7-1 yenmek yada yenilmek bu konuda haklı olduğum izlenimi veri…
-
Güncelleme
BeitragAma buna ek olarak gördüğüm kadarıyla maaş yükümüz az da olsa artmış ( genç asistanlar) ama bize ek gelir sağlayacak yeni bir çalışmada yapılmamış.
-
Güncelleme
BeitragAşırı abartılı skorlar harici diğer birçok değişiklik olmasını istediğim şeylerdi. Skorlar Almanya'da bile tartışılıyor. Umarım buradada bir orta yol bulunur.
-
Logo
BeitragZitat von Oguzhan Ozen: „Yükleme yaptıktan sonra sadece bekleyin er ya da geç yüklenecektir... Bazı durumlarda logo zaten yükleniyor ancak sizin tarayıcınızdaki bir problemden dolayı logo sadece size gözükmüyor. Bunu düzeltmek için de tarayıcınızın tarama geçmişini silip tekrar kontrol etmeniz gerekiyor.“ Düzeldi konu kilitlenebilir.
-
Hazırlık Maçı Daveti
BeitragBir hata mı bilmiyorum ama birkaç defa karşılaştığım bir durumu bildirmek için bu başlığı açtım. Hazırlık maçı için aynı tarihlerde A ve B isimli iki takıma davet gönderiyorum. Daha sonra B takımının davetini iptal ettiğimde iptal etmediğim A takımının daveti siliniyormus gibi görünüyor. Yani iptal ettiğim B takımının ismi gözüküyor. Sayfayı yeniledigimizde bu durum düzeliyor.
-
Logo
BeitragZitat von bravemertxox: „Logoyu başka isimle tekrar kaydedin kopyala yapıştır şeklinde değil ama.Sanki böyle de kurcalamıştım biraz.Ya da logo onaylansın bekleyin sonraki süreçte tekrar bu adımları uygulayın.Başka da bir şey gelmiyor aklıma“ Öyle yapacağım. 48 saat süresi var yazıyor. Bekleyelim görelim.
-
Logo
BeitragZitat von AkinUzgul: „Evet hocam. 2 dakikalığına mozilla indirdim onda yukledim cozuldu direk.“ Zitat von bravemertxox: „Hocam ben farklı tarayıcı ile girerek çözmüştüm bu sorunu.Siz de bir deneyin“ Hocam Chrome, Yandex, Opera gibi farklı tarayıcılaeda geçmişi silerek denedim. Siz dedikten sonra Firefoxta da denedim. Ama yok hala aynı. Küçük logo normalde en geç birkaç saate değişirdi ama 3 kez deneyip 6 kredi harcadım onda da hala değişen birşey yok. İşin ilginç yanı Chrome en yaygın kullanılan…
-
Logo
BeitragYine yeni yeniden. Hep bu konuda sorun yaşıyorum. Her seferinde bu sorunu çözmek için önceki açılan konulara baktım. Yazılanları yaparak düzeltmeye çalıştım ama sonuç alamadım. Bu kulüp logosu ve küçük logo yeni logo yükleyecegimiz zaman neden eski logolar onay bekliyormuş şekilde görünüyor. Bu görüntü hatasını düzeltmek için ne yapmalıyım. cFYRR7.jpg
-
KANADALISPOR TRANSFER LISTESI
management - - Satılık
BeitragHocaoglu, Orkun FO 495 26 Kosanoglu, Nedim DI 465 25 için özelden fiyat alabilir miyim
-
Zitat von Oguzhan Ozen: „Batur, Göksenin - OL - 470 - 23 Üzgül, Akın - OR - 505 - 24 Deniz, Aras - OR - 485 - 23 Tanaoglu, Taylan - OD - 450 - 23 Hoca, Mutlu - OD - 425 - 22 Gencebay, Yurdakul - DD - 390 - 20 Tanaoglu, Baran - DD - 375 - 19 Duman, Korhan - OD - 325 - 19 (12.03.2020) Altinyildiz, İsmet - DD - 355 - 19 (13.03.2020)“ Or Ler için fiyat alabilir miyim
-
Hırvat Genç Kaptan
BeitragOyuncudan çok büyük gelişim bekliyorum. Alacağı doğru antrenmanlarla 25 ine gelmeden bölgesindeki en iyilerden olma potansiyeline sahip. Lovro Bezuh 480(+5) KL 20 yaş Oyuncunun gücü yukselmıştır.
-
Hırvat Genç Kaptan
BeitragAlt yapımdan çıkıp pozisyonuna uygun antrenman vererek geliştirdiğim kaptan özelliği olan Hırvat kalecim satılıktır. Oyuncudan çok büyük gelişim bekliyorum. Alacağı doğru antrenmanlarla 25 ine gelmeden bölgesindeki en iyilerden olma potansiyeline sahip. Lovro Bezuh 475 KL 20 yaş