Suchergebnisse

Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 362.

• Benutzer-Avatarbild

Ucuza Bırakıyorum

management - - Satılık

Beitrag

Sakin olun arkadaşlar. Altı üstü oyun. Konu kilitlenebilir.

• Benutzer-Avatarbild

Ucuza Bırakıyorum

management - - Satılık

Beitrag

Zitat von Şevket: „Tamam dostum alıyorum“ Pazarda

• Benutzer-Avatarbild

Ucuza Bırakıyorum

management - - Satılık

Beitrag

Zitat von Şevket: „570 lik OL ve 550 OR 450 OH ne kadar“ Oyuna bir süre ara verip küme düşeceğim. 3 oyuncu için 40 m yeterli olur.

• Benutzer-Avatarbild

Ucuza Bırakıyorum

management - - Satılık

Beitrag

Kaleciler Bezuh, Lovro KL 465 20 Defanslar Turhan, Yasin DD 515 28 15 m Çetin, Bülent DI 520 29 15 m Orgen, Harun DI 525 28 15 m Orta Sahalar Bayat, Aygün OL 570 30 15 m Bakacak, Metin OR 550 30 15 m Sancakli, Hikmet OR 520 28 15 m Yakin, Tahir OH 450 26 10 m Oyuncuların maaş yükünü karsilayamadigim için küçülmeye giderek küme düşme kararı aldım. Yukarıdaki oyuncular çok acil satılıktır. Pazarlık vardır. Fiyatlar eklenmiştir.

• Benutzer-Avatarbild

Ucuza Bırakıyorum

management - - Satılık

Beitrag

Kaleciler Bezuh, Lovro KL 465 20 Defanslar Turhan, Yasin DD 515 28 15 m Çetin, Bülent DI 520 29 15 m Orgen, Harun DI 525 28 15 m Orta Sahalar Bayat, Aygün OL 570 30 15 m Bakacak, Metin OR 550 30 15 m Sancakli, Hikmet OR 520 28 15 m Yakin, Tahir OH 450 26 10 m Oyuncuların maaş yükünü karsilayamadigim için küçülmeye giderek küme düşme kararı aldım. Yukarıdaki oyuncular çok acil satılıktır. Pazarlık vardır.

• Benutzer-Avatarbild

Kredi Antrenmanı

management - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von management: „Kredi antrenmanı verince sistem sectigim o antrenman yerine rastgele antrenmanlar yaptırıyor. Belki benden kaynaklı bir hatadır diye 2 haftadır gözlemliyorum ama bu haftaki gözlemlerimden sonra sorun benden kaynaklı olmadığına kanaat getirdim. Sorun şu; bende top sürme antrenmanı olarak verilen antrenman grubunda kredi antrenmanı verince top sürme yerine rastgele bazen kafa vurma bazen sertlik gibi antrenmanlar seçiliyor. Ve her defasında kendim değiştirmek zorunda kalıyor…

• Benutzer-Avatarbild

Kredi Antrenmanı

Beitrag

Kredi antrenmanı verince sistem sectigim o antrenman yerine rastgele antrenmanlar yaptırıyor. Belki benden kaynaklı bir hatadır diye 2 haftadır gözlemliyorum ama bu haftaki gözlemlerimden sonra sorun benden kaynaklı olmadığına kanaat getirdim. Sorun şu; bende top sürme antrenmanı olarak verilen antrenman grubunda kredi antrenmanı verince top sürme yerine rastgele bazen kafa vurma bazen sertlik gibi antrenmanlar seçiliyor. Ve her defasında kendim değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu diğer antrenman …

• Benutzer-Avatarbild

Kahramanmarasspor. Gençleri

management - - Genç Oyuncu

Beitrag

Adı: Özkan, Pekcan Mevki: DI Yaş: 19 Mevcut Güç: 355 Uyruk: Türkiye Sözleşme Tarihi: 20.01.2020 Tahmini Güç: 370 - 19 ___________________________________ Adı: Bezuh, Lovro Mevki: KL Yaş: 19 Mevcut Güç: 425 Uyruk: Hırvatistan Sözleşme Tarihi: 21.01.2020 Tahmini Güç: 450 - 19 ___________________________________ Adı: García Eugenio, Juan Daniel Mevki: OR Yaş: 19 Mevcut Güç: 165 Uyruk: Kolombiya Sözleşme Tarihi: 16.03.2020 Tahmini Güç: 400 - 21 NOT: Oyuncular premium antrenmanı almaktadır.. Adı: Han…

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

management - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Bence sadece satılık oyunculara teklif verebilmek mantıklı. Belki saçma bir özellik gibi gelebilir ama bu oyunun kendine has bir özelliği de bu. Aksi takdirde dediğiniz gibi olursa FM 'den hiçbir farkı kalmaz.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Umut1996: „Zitat von management: „Zitat von management: „31 yaşında 6 sezonluk sözleşme imzaladığımız bir oyuncunun kredi ile sözleşmesini uzatamiyor muyuz? Kredi karşılığı sözleşme uzatma sistemi tam olarak nasıl işliyor?“ Yok mu bilgisi olan birisi?“ Oyunculari 31 Yasinda 6 sezonluk sözlesme verebilliyorsun ve bunu unutursan oyuncu 32 yasina girerse 36 yasina kadar 1 sezon uzatabilliyorsun, yani oyuncu 37 yasina kadar yinede oynayabilliyor tabiki kredi karsiligi.. ve kalecilerde 34 y…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „31 yaşında 6 sezonluk sözleşme imzaladığımız bir oyuncunun kredi ile sözleşmesini uzatamiyor muyuz? Kredi karşılığı sözleşme uzatma sistemi tam olarak nasıl işliyor?“ Yok mu bilgisi olan birisi?

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „FCup ile şans eseri tanışıp oynamaya başladığımda 2010 yılıydı. O zaman da şu anda olduğu gibi oyuncu ad ve soyadları vardı. Benim önerim bu ad ve soyadlara yenilerinin eklenmesi. Ülkemizde fazlaca kullanılan ama oyunda yer almayan isim ve soyadlar oyuna eklenerek küçükte olsa bir yenilik yapılabilir.“ Ankete katılım az olsa da bu konuda katılım gösteren arkadaşlarla aynı görüşü paylaştığımız ortaya çıkıyor. Bu konuda bir çalışma yapılmalı..

• Benutzer-Avatarbild

Kart Cezaları

management - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von management: „Agresif oynamak mac kazandırıyor mu bilmiyorum ama bildiğim birşey varsa o da takımımıza zarar verdiği. Kendinden güçlü takımlara karşı agresif oynayıp maçı kaybeden ama diziliş bonusuna zarar vererek 2-3 maçı etkileyen takımlar var. Ve bu takımlar maç içerisinde çok az kart görüyor. Bu duruma bir çözüm bulunmalı. Maç motorunun agresif oynayan takımlara karşı kart gösterme durumunun artmasından yanayım. Oyuncum hatta oyuncularım sakatlandığıyla kalmamalı. Kart cezalarının …

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Adı: Özkan, Pekcan Mevki: DI Yaş: 19 Mevcut Güç: 340 Uyruk: Türkiye Sözleşme Tarihi: 20.01.2020 Tahmini Güç: 390 - 19 ___________________________________ Adı: Hanssen, Joel Mevki: OD Yaş: 21 Mevcut Güç: 325 Uyruk: İsveç Sözleşme Tarihi: 17.01.2020 Tahmini Güç: 360 - 21 ___________________________________ Adı: Bezuh, Lovro Mevki: KL Yaş: 19 Mevcut Güç: 400 Uyruk: Hırvatistan Sözleşme Tarihi: 21.01.2020 Tahmini Güç: 450 - 19 ___________________________________ Adı: García Eugenio, Juan Daniel Mevk…

• Benutzer-Avatarbild

Bu fiyatlandirmalari oyuncunun yaşıda etkiliyor sanırım. 350 güç 20 yaşında bir oyuncu ile 30 yaşında ki bir oyuncu aynı şekilde fiyatlandirilmaz sanırım..

• Benutzer-Avatarbild

Spor Toto 1.Lig

Beitrag

Sorun düzeldi. Arkadaşlar yenı lige atanmış ve şu anda ligdeki takım sayısı normale döndü..

• Benutzer-Avatarbild

31 yaşında 6 sezonluk sözleşme imzaladığımız bir oyuncunun kredi ile sözleşmesini uzatamiyor muyuz? Kredi karşılığı sözleşme uzatma sistemi tam olarak nasıl işliyor?

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von aaasss: „O iş bitti hocam“ Hay böyle şansa 3 tane bomba genç yetiştirdim. Prim sistemi olsa 150 milyon kasadaydi. Neyse sağlık olsun. Satıp paraya cevirecez artık..

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi sistemi uygulanmaya devam ediliyor mu? Hala prim için bildirim yapılıyor. Benimde yakın bir zamanda sözleşme imzalayacağım genç oyuncularım var. Ona göre bildirim yapacağım.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Adı: Özkan, Pekcan Mevki: DI Yaş: 18 Mevcut Güç: 330 Uyruk: Türkiye Sözleşme Tarihi: 20.01.2020 Tahmini Güç: 390 - 20 ___________________________________ Adı: Hanssen, Joel Mevki: OD Yaş: 20 Mevcut Güç: 315 Uyruk: İsveç Sözleşme Tarihi: 17.01.2020 Tahmini Güç: 360 - 22 ___________________________________ Adı: Bezuh, Lovro Mevki: KL Yaş: 18 Mevcut Güç: 390 Uyruk: Hırvatistan Sözleşme Tarihi: 21.01.2020 Tahmini Güç: 450 - 20 ___________________________________ Adı: García Eugenio, Juan Daniel Mevk…