Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 63.
-
równolegle odbył się inny mecz?
BeitragWiem wiem, bug z bramkami tez mi sie zdarzyl juz kilka razy ale po odswiezeniu wszystko bylo w normie, a tu mimo odswiezenia wynik byl taki jak w relacji a dopiero inny pokazal sie po zaknczonym spotkaniu, a takze moja uwage zwrocila zmiana stanu zdrowia zawodnikow, dlatego pomyslalem ze warto o tym napisac, zeby jakis admin sie temu przyjrzal. W tym wypadku jestem pewien ze to tez byl bug, bo w okolo 10 minuty zmiany juz zostaly dokonane a tych trzech muszkieterow sciagnietych bylo juz na lawce…
-
równolegle odbył się inny mecz?
BeitragWitam, rozegrałem dzisiaj spotkanie w meczu pucharowym. W meczu tym wszedłem celowo jak najszybciej zmienić 3 zawodników (zmiana około 10 minuty), a sam mecz wygrałem chyba 4:0, dokładnie nie pamiętam. Wchodzę teraz na futbolcup, sprawdzam wyniki, a tutaj jest napisane, że mecz ten wygrałem 1:0. Szybko przeskakuje na kadrę, a tam 2 z tych 3 zawodników których zmieniłem spadło mi z świetnej formy do zielonego krzyżyka. Mam wrażenie jakby w systemie odbył się równolegle całkiem inny mecz do któreg…
-
Jaki To Junior
zbogiem - - Bar sportowy
BeitragOp 35/17 Gk 40/16 Lp 40/18
-
Liga Towarzyska - dyskuje
Beitragjuz na mecz przedsezonowy st albans city nie akceptowal mojego zaproszenia ani nie odpowiadal na pw, takze ewidentnie jest nieaktywny
-
Junior
BeitragCzyli jak rozumiem podpisując kontrakt przed oknem transferowym które wystąpi szybciej niż zakończenie wieku juniorskiego na kontrakt seniora junior wskoczy nam w pierwszy dzień okna, a w przeciwnym wypadku (czyli kiedy wiek seniorski jest wcześniej niż okienko) ten kontrakt rozpocznie się od wieku seniorskiego?Terminowe zasady przechodzenia na kontrakt obowiązują tak samo jak w przypadku kupowania zawodników na rynku? I junior trenowany jest jak junior do dnia zmiany na kontrakt seniorski bez z…
-
Huragan Humniska wyniki (w nawiasach wyniki meczów wyjazdowych zapisanych systemem gospodarz:huragan humniska): 3 i 8 KOLEJKA Team Zjawisk Atmosferycznych vs Grupa G-8 Huragan Humniska vs Ajax ZwD 0:3 (1:0) Huragan Humniska vs FC RYBNIK FULL 1:4 (5:0 ) Huragan Humniska vs Real Madrid 1:0 (3:1) 4 i 9 KOLEJKA Team Zjawisk Atmosferycznych vs Team Manager FC Huragan Humniska vs 〽️ Trail Minutka CF 2:0 (0:2) Huragan Humniska vs Zryw Dąbrówka 1:2 (1:0) Huragan Humniska vs FC MEGA WRZESZCZ 3:2 (1:0) 6 …
-
Liga Towarzyska - dyskuje
Beitragczesc, mam pytanie co do tego nowego zapisu w regulaminie, który swoja droga uważam za bardzo słuszny, ale jest coś, co wydaje mi się przeoczone i nie wiem czy jest możliwość żeby jakoś temu zaradzić. Kiedy jakiś trener wystawi ledwo zdrowego zawodnika, który będzie miał zielony krzyżyk na minimum wartości - w tej sytuacji bardzo łatwo o krzyżyk żółty grając nawet taktyka fair, bo drobny uraz spowoduje zmianę zdrowia zawodnika, a te nawet przy fair się zdarzają. Ktos w ten sposób możee bardzo ła…
-
Nakarm psiaka z OLX
zbogiem - - Bar sportowy
Beitrag1. 9kompania/czarny_agent2 - Nakarmiłem Donalda 2. Livebird FC/dzelen - |nie pamiętam :p| 3. FC Masters Gliwice/ Aztecky - nakarmiłem Borysa 4. Chojniczanka Chojnice / Patrynho - nakarmiłem Oczko 5. MKS Stal Jasień - Nakarmiłem Donalda 6. F.C Barcelona. / lechista07 - nakarmiłem Kame 7. Huragan Humniska/Zbogiem - Kolar będzie miał pełen brzuszek na święta
-
Jaki To Junior
zbogiem - - Bar sportowy
Beitragn 17/45 oz 18/40 op 17/35
-
No wlasnie problem w tym, ze nie doszlo do tego ze zawodnik sie obrazil bo prowadzilem zbyt twarde negocjacje, a tylko zobaczylem, ile bedzie chcial za nowy kontrakt. Nie podpisywalem z nim zadnej umowy, a wyskakuje mi informacja, ze umowa ktora zawarlismy 3 dni temu jest nadal aktualna Najprawdopodobniej to jakis bug, sprawa juz zostala zalatwiona.
-
czesc, 2 dni temu popatrzylem ile lp bedzie chcial za nowy kontrakt, nawet nie doszlo do tego ze sie na mnie obrazil za negocjacje. Dzisiaj mam ostatni dzien sezonu, wiec wchodze w negocjacje zeby z nim ten konktrakt przedluzyc, a tam wyskakuje mi informacja, ze umowa ktora zawarlismy 2 dni temu jest nadal aktualna. Wydaje mi sie ze jest to jakis blad i nie powinno tak byc, bo nie zawieralismy zadnej umowy oraz nie doszlo do tego ze sie zawodnik na mnie obrazil i potrzebuje kilku dni. Czy da sie…
-
Chojniczanka Chojnice 2:2 Huragan Humniska FC Buhaje 0:1 Huragan Humniska KS Kretovia 2:2 Huragan Humniska ⚡ Minutka R❖ultra❖n Trail 0:1 Huragan Humniska Zryw Dąbrówka 1:2 Huragan Humniska FC MEGA WRZESZCZ 3:1 Huragan Humniska FC RYBNIK FULL 4:1 Huragan Humniska Newell's Old Boys 4:1 Huragan Humniska Real Madrid 1:0 Huragan Humniska Huragan Humniska 2:2 Chojniczanka Chojnice Huragan Humniska 1:3 FC Buhaje Huragan Humniska 1:2 KS Kretovia Huragan Humniska 0:0 ⚡ Minutka R❖ultra❖n Trail Huragan Hum…
-
Jaki To Junior
zbogiem - - Bar sportowy
Beitraggk 17/45 oz 18/40 op 17/35
-
Jaki To Junior
zbogiem - - Bar sportowy
BeitragOp 17 45 Oz 18 50 Gk 16 35