Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 63.

• Benutzer-Avatarbild

Zbliżenie się do topki i wygranie ekstraklasy

• Benutzer-Avatarbild

równolegle odbył się inny mecz?

zbogiem - - Pytania i pomoc

Beitrag

Wiem wiem, bug z bramkami tez mi sie zdarzyl juz kilka razy ale po odswiezeniu wszystko bylo w normie, a tu mimo odswiezenia wynik byl taki jak w relacji a dopiero inny pokazal sie po zaknczonym spotkaniu, a takze moja uwage zwrocila zmiana stanu zdrowia zawodnikow, dlatego pomyslalem ze warto o tym napisac, zeby jakis admin sie temu przyjrzal. W tym wypadku jestem pewien ze to tez byl bug, bo w okolo 10 minuty zmiany juz zostaly dokonane a tych trzech muszkieterow sciagnietych bylo juz na lawce…

• Benutzer-Avatarbild

równolegle odbył się inny mecz?

Beitrag

Witam, rozegrałem dzisiaj spotkanie w meczu pucharowym. W meczu tym wszedłem celowo jak najszybciej zmienić 3 zawodników (zmiana około 10 minuty), a sam mecz wygrałem chyba 4:0, dokładnie nie pamiętam. Wchodzę teraz na futbolcup, sprawdzam wyniki, a tutaj jest napisane, że mecz ten wygrałem 1:0. Szybko przeskakuje na kadrę, a tam 2 z tych 3 zawodników których zmieniłem spadło mi z świetnej formy do zielonego krzyżyka. Mam wrażenie jakby w systemie odbył się równolegle całkiem inny mecz do któreg…

• Benutzer-Avatarbild

szanse jak najbardziej sa ale na samych mistrzostwach nie widze tego za bardzo, trzeba bylo ruszyc repka po nawalce a dostalismy brzeczka, nie ma co za wiele oczekiwac

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

zbogiem - - Bar sportowy

Beitrag

Op 35/17 Gk 40/16 Lp 40/18

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska - dyskuje

zbogiem - - Liga towarzyska

Beitrag

juz na mecz przedsezonowy st albans city nie akceptowal mojego zaproszenia ani nie odpowiadal na pw, takze ewidentnie jest nieaktywny

• Benutzer-Avatarbild

Junior

Beitrag

Czyli jak rozumiem podpisując kontrakt przed oknem transferowym które wystąpi szybciej niż zakończenie wieku juniorskiego na kontrakt seniora junior wskoczy nam w pierwszy dzień okna, a w przeciwnym wypadku (czyli kiedy wiek seniorski jest wcześniej niż okienko) ten kontrakt rozpocznie się od wieku seniorskiego?Terminowe zasady przechodzenia na kontrakt obowiązują tak samo jak w przypadku kupowania zawodników na rynku? I junior trenowany jest jak junior do dnia zmiany na kontrakt seniorski bez z…

• Benutzer-Avatarbild

Huragan Humniska wyniki (w nawiasach wyniki meczów wyjazdowych zapisanych systemem gospodarz:huragan humniska): 3 i 8 KOLEJKA Team Zjawisk Atmosferycznych vs Grupa G-8 Huragan Humniska vs Ajax ZwD 0:3 (1:0) Huragan Humniska vs FC RYBNIK FULL 1:4 (5:0 ) Huragan Humniska vs Real Madrid 1:0 (3:1) 4 i 9 KOLEJKA Team Zjawisk Atmosferycznych vs Team Manager FC Huragan Humniska vs 〽️ Trail Minutka CF 2:0 (0:2) Huragan Humniska vs Zryw Dąbrówka 1:2 (1:0) Huragan Humniska vs FC MEGA WRZESZCZ 3:2 (1:0) 6 …

• Benutzer-Avatarbild

Ja tam życzę wszystkim zdrowia, reszta przyjdzie sama

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska - dyskuje

zbogiem - - Liga towarzyska

Beitrag

czesc, mam pytanie co do tego nowego zapisu w regulaminie, który swoja droga uważam za bardzo słuszny, ale jest coś, co wydaje mi się przeoczone i nie wiem czy jest możliwość żeby jakoś temu zaradzić. Kiedy jakiś trener wystawi ledwo zdrowego zawodnika, który będzie miał zielony krzyżyk na minimum wartości - w tej sytuacji bardzo łatwo o krzyżyk żółty grając nawet taktyka fair, bo drobny uraz spowoduje zmianę zdrowia zawodnika, a te nawet przy fair się zdarzają. Ktos w ten sposób możee bardzo ła…

• Benutzer-Avatarbild

Nakarm psiaka z OLX

zbogiem - - Bar sportowy

Beitrag

1. 9kompania/czarny_agent2 - Nakarmiłem Donalda 2. Livebird FC/dzelen - |nie pamiętam :p| 3. FC Masters Gliwice/ Aztecky - nakarmiłem Borysa 4. Chojniczanka Chojnice / Patrynho - nakarmiłem Oczko 5. MKS Stal Jasień - Nakarmiłem Donalda 6. F.C Barcelona. / lechista07 - nakarmiłem Kame 7. Huragan Humniska/Zbogiem - Kolar będzie miał pełen brzuszek na święta

• Benutzer-Avatarbild

stawiam na Juventus, moze wreszcie im sie uda zasluguja na to

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

zbogiem - - Bar sportowy

Beitrag

n 17/45 oz 18/40 op 17/35

• Benutzer-Avatarbild

zawodnik nie chce podpisac kontraktu

Beitrag

No wlasnie problem w tym, ze nie doszlo do tego ze zawodnik sie obrazil bo prowadzilem zbyt twarde negocjacje, a tylko zobaczylem, ile bedzie chcial za nowy kontrakt. Nie podpisywalem z nim zadnej umowy, a wyskakuje mi informacja, ze umowa ktora zawarlismy 3 dni temu jest nadal aktualna Najprawdopodobniej to jakis bug, sprawa juz zostala zalatwiona.

• Benutzer-Avatarbild

zawodnik nie chce podpisac kontraktu

Beitrag

czesc, 2 dni temu popatrzylem ile lp bedzie chcial za nowy kontrakt, nawet nie doszlo do tego ze sie na mnie obrazil za negocjacje. Dzisiaj mam ostatni dzien sezonu, wiec wchodze w negocjacje zeby z nim ten konktrakt przedluzyc, a tam wyskakuje mi informacja, ze umowa ktora zawarlismy 2 dni temu jest nadal aktualna. Wydaje mi sie ze jest to jakis blad i nie powinno tak byc, bo nie zawieralismy zadnej umowy oraz nie doszlo do tego ze sie zawodnik na mnie obrazil i potrzebuje kilku dni. Czy da sie…

• Benutzer-Avatarbild

w tym roku imo nikt nie wybił się mocno poza resztę konkurencji, ale wybieram Modricia, ktory mocno przyczynil sie do sukcesu Chorwacji na MŚ, cichy bohater bez którego gra nie wyglądałaby tak samo

• Benutzer-Avatarbild

Chojniczanka Chojnice 2:2 Huragan Humniska FC Buhaje 0:1 Huragan Humniska KS Kretovia 2:2 Huragan Humniska ⚡ Minutka R❖ultra❖n Trail 0:1 Huragan Humniska Zryw Dąbrówka 1:2 Huragan Humniska FC MEGA WRZESZCZ 3:1 Huragan Humniska FC RYBNIK FULL 4:1 Huragan Humniska Newell's Old Boys 4:1 Huragan Humniska Real Madrid 1:0 Huragan Humniska Huragan Humniska 2:2 Chojniczanka Chojnice Huragan Humniska 1:3 FC Buhaje Huragan Humniska 1:2 KS Kretovia Huragan Humniska 0:0 ⚡ Minutka R❖ultra❖n Trail Huragan Hum…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

zbogiem - - Bar sportowy

Beitrag

gk 17/45 oz 18/40 op 17/35

• Benutzer-Avatarbild

Huragan Humniska 0:2 FC RYBNIK FULL Huragan Humniska 0:1 Newell's Old Boys Huragan Humniska 0:3 Real Madrid

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

zbogiem - - Bar sportowy

Beitrag

Op 17 45 Oz 18 50 Gk 16 35