Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 41.
-
Haxball
Beitrag6 kolejka SooN 4:1 Lewus thehax.pl/forum/powtorki.php?n…59cdbf04d35e4b13902d642e7
-
Haxball
Beitrag4 kolejka Lewus 14:2 T-Bag thehax.pl/forum/powtorki.php?n…a1886c8611fdb533bb65e2c1f
-
Haxball
Beitrag1 kolejka: Celtic Glasgow (Kameleon) 1:8 Sparta Radlin F.C. (Lewus) Nagranie: thehax.pl/forum/powtorki.php?n…d9fd8c859f324ccafae9bbb4d 2 kolejka: Sparta Radlin F.C. (Lewus) 10:0 FC KOXY (Tańczący z wilkami) Nagranie: thehax.pl/forum/powtorki.php?n…923518c459e58be25d9ea82d1 3 kolejka: Sparta Radlin F.C. (Lewus) 15:3 menele mahonka (Mahon) Nagranie: thehax.pl/forum/powtorki.php?n…4ebcc04f45f83b3864da989bb
-
Haxball
BeitragJa z kolei proponuję klasycznie dwie połowy po 3 minuty. Jak SooN wspomniał, mapa classic jest mało dynamiczna i wystarczy, że gość zamuruje i nie masz szans na strzelenie gola przy tych skromnych dwóch minutach. Przy dodatkowej minucie i drugiej połówce, szanse na to, że rywal popełni błąd się zwiększają Co do rewanżów, proponuję rozegrać je od razu. Po co umawiać się kilka razy i tracić czas, skoro można to za jednym razem zrobić. Wystarczy podać terminarz, może rozpisany być kolejka po kolejc…
-
Mam podobny problem co kolega wyżej. Klub KKS KONIN nie przyjmuje zaproszenia na mecz towarzyski - wiadomość przypominająca została wysłana. Mam z nim mecz 17.05, więc trochę czasu jeszcze jest. Gorzej ma się sprawa z klubem FC Baca. Gość ma zajęty termin na 5.05 i nie daje znaków życia od tygodnia, mimo wysłania dwóch wiadomości przypominających. VA Liga
-
Jaki To Junior
Lewus19 - - Bar sportowy
BeitragPP 45 18 LP 55 17 N 40 18
-
Haxball
Beitrag1. woooojtaaaas / Kolonia City 2. Kameleon / Celtic Glasgow 3. Tańczący z wilkami / FC KOXY4 4. Mahon /menele mahonka 5. Theodor T-Bag Bagwell / Fox River FC 6. szwagier / paprotniarozrzutniki 7. SooN / iBuyPower 8. MartinoMartinez/ PGG ROW RYBNIK 9. Lewus19 / Sparta Radlin F.C.
-
Haxball
BeitragSiemanko Chłopaki zapraszam z przyjemnością na haxa. Gram tam już z przerwami od wielu lat. Na topie jest teraz futsal, nawet forum nowe otworzyli. W dodatku może handball również wróci do łask, bo jest on łączony na tym forum z futsalem. Więc jeśli jesteście chętni to wbijajcie, roomy stoją z futsem cały czas
-
Wykonam herb klubowy
Lewus19 - - Bar sportowy
BeitragRfWpfoR.png Pochwalę się dziełem T_Bag, dzięki wielkie
-
Jaki To Junior
Lewus19 - - Bar sportowy
BeitragOP 40 17 LP 40 18 OZ 60 18
-
Wykonam herb klubowy
Lewus19 - - Bar sportowy
BeitragSiemanko, a widzisz, jednak chętni się znaleźli Jeśli byłbyś w stanie, to dla mnie mógłbyś co nie co wykonać. Ogólnie chcę się zdać na twoją kreatywność, zarówno pod względem kształtu, kolorystki i tego jak on finalnie ma wyglądać. Najwyżej jak już herb będzie gotowy, pokombinujemy z nim trochę. Jedynie na czym mi zależy to na tym, by zawarł się w nim napis Sparta Radlin, a skoro Sparta, to niech motywem będzie wojownik, Spartanin. Być może coś z tych graficzek zaczerpniesz: pl.dreamstime.com/il…
-
Błąd w terminarzu
BeitragZitat von sebastian009: „Pomijajac juz idiotyczny pomysl robienia 18 zespolowych lig na polskim FC nie rozumiem po jakiego grzyba dawac te puste kolejki w terminarzu zamiast normalnie skonczyc ta lige tym sposobem okienko ktore mialo byc 9.02 mam 17.02 i zamiast dostac zawodnika za 3 dni dostane go za prawie 2 tygodnie w dodatku nie trenujacego bo jakis cep usunal go z kadry mimo ze mogl przeniesc do kadry transferowej juz nie wspomne o silniku ktory mial faworyzowac lepsze druzyny a przegralem …
-
Błąd w terminarzu
BeitragMam następujący błąd w terminarzu, otóż: - po pierwsze w terminarzu pokazuje 34 kolejki, gdzie rozgrywane są tylko 22. Po przejściu do podglądu 23 następuje dana informacja "Brak planu rozgrywek. Liga nie została jeszcze zestawiona" - po drugie widok terminarza pokazuje nam, jakoby kolejka 13, 14 oraz 15 zostały rozegrane (kolor szary), podczas gdy dzisiaj dopiero będzie rozgrywana 13 kolejka, a 16, która jest rozpisana na dzień dzisiejszy, jest planowana dopiero na 9.02 46bd27d58ededd5dmed.png …
-
Jaki To Junior
Lewus19 - - Bar sportowy
BeitragLP 40 18 DP 50 17 OZ 35 17
-
Jaki To Junior
Lewus19 - - Bar sportowy
BeitragOŚ 50 18 OZ 30 18 PP 40 17
-
Jaki To Junior
Lewus19 - - Bar sportowy
BeitragPP 45 18 OP 35 17 LP 50 19
-
Jaki To Junior
Lewus19 - - Bar sportowy
BeitragPP 40 / 19 OZ 35 / 17 OP 40 / 18
-
Nowa gra - kółko czy krzyżyk?
BeitragRzut młotem Koszykówka czy siatkówka?