Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 113.
-
Jaki To Junior
mkkosa - - Bar sportowy
BeitragN 60 17 OP 55 18 BR 25 16
-
CHAT w grze
BeitragU mnie też chat nie działa, innych błędów nie zauważyłem.
-
Cargovia Kargowa - RWKS Sparta 3-1 RWKS Sparta - Cargovia Kargowa 1-3 9kompania - Cargovia Kargowa 2-1 Cargovia Kargowa - 9kompania 1-1 iBuyPower - Cargovia Kargowa 3-1 Cargovia Kargowa - iBuyPower 0-2
-
EKSTRAKLASA 6
mkkosa - - Archiwum lig
BeitragWedług mnie o majstra powalczą 3 drużyny. Orneta Kompania Hen Terespol Takie moje typy powodzenia! Ps. Coraz ciężej typować w tych ekstra
-
1. Livebird FC 2. Pogoń Dołuje 3. Cargovia Kargowa (chciałbym na podium ) 4. BuenosAmarenoS 5. Stara Piaskowa
-
Zgłaszanie nieobecności w grze
Beitraga) III liga b) Cargovia Kargowa c) 30.08-7.09
-
Ekstraklasa 3
mkkosa - - Archiwum lig
BeitragTabele-ligowe-1.png Tak oto zakończyła się Ekstraklasa 3 Gratulacje dla Tornado - rozwiał wszelkie wątpliwości Gratulacje również dla Kameleon, Thor oraz Niejad za bileci do LE. Kto tu zawiódł? Wydaje mi się że trochę więcej oczekiwano po Olo96 co to się wydarzyło na końcu zmagań? Kto to wie. Panowie Radek, czarny_agent i tomtom trzymam kciuki za szybki powrót do ekstraklasy! Dzięki za walkę! Widzimy się niedługo w nowym składzie!
-
Konkurs na Szczycie
mkkosa - - Bar sportowy
Beitrag1. Twister 2. Black Devils 3. Celtic Glasgow 4. inkwizytor 5. Livebird FC 6. thorrgall 7. Łęg Łowce 8. FC Kamionka
-
Ekstraklasa 3
mkkosa - - Archiwum lig
BeitragTabele-ligowe.png Jak widać faworyt nie zawodzi, wichura idzie twardo po swoje Kameleon wydaje się mieć drugie miejsce pod kontrolą, ale kto obstawi na miejsce trzecie? Zapowiada się walka
-
1. Black Devils 2. Legia...(L)...Warszawa 3. Kolonia City
-
Ekstraklasa 1
mkkosa - - Archiwum lig
BeitragLiga Bardzo ciekawa Obstawiam tak: 1-3 - Sun 1-3 - wojtas 1-3 - oldboy
-
Ekstraklasa 2
mkkosa - - Archiwum lig
BeitragA ja powiem inaczej niż wszyscy Według mnie: 1-3 - Aztecky 1-3 - Buhaje 1-3 - Brzeziny Tak żeby nie było nudno
-
Ekstraklasa 3
mkkosa - - Archiwum lig
BeitragAle rozłożenie na LM/LE będzie na koniec sierpnia, więc bardzo realne spadli teraz