Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-113 von insgesamt 113.
-
Ekstraklasa 3
mkkosa - - Archiwum lig
BeitragThor coś sugerujesz?
-
Ekstraklasa 3
mkkosa - - Archiwum lig
Beitrag@czarny_agent2 jestem w szoku Twojego typu obawiam się może być ciężko tu zaskoczyć powalczymy A co do typów, jak dla mnie: 1. Twister 2. Thorrgall 3. Celtic A czarnym koniem według mnie będzie Biedronka
-
Lipcowy Konkurs Fut Time News!
Beitrag1. FC RYBNIK FULL2. Livebird FC3. Tuciak
-
Aplikacja FutbolCup
BeitragWedług mnie kwestia waluty powinna być taka sama, w tym momencie mamy na aplikacji webowej euro natomiast na aplikacji mobilnej zł. Więc albo zrobić na i tu i tu euro (wg mnie tak będzie lepiej) albo zł
-
Liga Towarzyska - dyskuje
BeitragChyba wkradł się drobny błąd w V-tych ligach, z tego co pamiętam 2 zespoły awansują a w tabelach są 3 na zielono edit: Mój błąd, przepraszam.
-
Jaki To Junior
mkkosa - - Bar sportowy
BeitragBR 60 17 OP 50 16 OP 25 16
-
Błąd w wyniku meczu
BeitragWitam, Spotkałem się dziś z dziwną sytuacją. Podczas oglądania meczu 1/4 finału w pucharze mistrzów: futbolcup.pl/#/index.php?w=350…§ion=own&_=1553714702 pomiędzy Cargovia Kargowa-Arsenal FC Zaistniała sytuacja w której do końca regulaminowego czasu wynik był 1:1 W trakcie trwania dogrywki trafiłem na 2:1 i w 115min przestałem oglądać. Teraz się okazuje, że wynik meczu to 2:0 w regulaminowym czasie gry. Zwycięzca się nie zmienił ale i tak dziwnie. Pozdrawiam.