Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-58 von insgesamt 58.

• Benutzer-Avatarbild

Profil na forum

Adek - - Pytania i pomoc

Beitrag

Zitat von dzelen: „Witaj old, problem jest znany i poprawiony przy najbliższej aktualizacji forum Old zmień język na Polski ! :thumbsup:“ A kiedy można się spodziewać tej aktualizacji?

• Benutzer-Avatarbild

Czerwcowy konkurs Fut Time News!

Adek - - Archiwum

Beitrag

1. iBuyPower 2. Internazionale Wodzisław Śląski 3. Twierdza Witkowo

• Benutzer-Avatarbild

Podział Ligi Mistrzów

Adek - - Komunikaty o błędach

Beitrag

Podział LM ma inny styl niż reszta forum gry board.playzo.de/index.php/Board/4633-Liga-Mistrz%C3%B3w/

• Benutzer-Avatarbild

Legendy FutbolCup

Adek - - Fun i rozrywka

Beitrag

1. Black Thinking - don_basa 2. B(L)ack Mamba - zybiss 3. MKS Mrągowia Mrągowa / FC KUBA - Kuba - Założyciel FutbolCup w Polsce 4. Raf-Dan United - Raf-Dan 5. PoLoNi@ ByToM - sledziq 6. FC C@fe Futbol / OskarTV 7. Madrid CF - MarcVanLadder/Marc 8. Rybno - GH_Saga 9. KS Lechia Gdansk - enermax 10. KNC Squad - Kowal98 11. MLKS "Ł" Wyrzysk - Pawian 12. Łobzonka-juniorzy - sisiek2 13. Wodnik Siemień/wodnik 14. FC Złocień - MJordan 15. Football Club Arsenal Londyn - miki8888 16. KS Dynów - dynoviak 1…

• Benutzer-Avatarbild

Legendy FutbolCup

Adek - - Fun i rozrywka

Beitrag

1. Black Thinking - don_basa 2. B(L)ack Mamba - Zybis 3. MKS Mrągowia Mrągowa / FC KUBA - Kuba - On swtorzył FutbolCup w Polsce 4. Raf-Dan United - Raf-Dan 5. PoLoNi@ ByToM - sledziq 6. FC C@fe Futbol / OskarTV 7. Madrid CF - MarcVanLadder/Marc 8. Rybno - GH_Saga 9. KS Lechia Gdansk - enermax 10. KNC Squad - Kowal98 11. MLKS "Ł" Wyrzysk - Pawian 12. Łobzonka-juniorzy - sisiek2 13. Wodnik Siemień/wodnik 14. FC Złocień - MJordan

• Benutzer-Avatarbild

Legendy FutbolCup

Adek - - Fun i rozrywka

Beitrag

1. Black Thinking - don_basa 2. B(L)ack Mamba - Zybis 3. MKS Mrągowia Mrągowa / FC KUBA - Kuba - On swtorzył FutbolCup w Polsce 4. Raf-Dan United - Raf-Dan 5. PoLoNi@ ByToM - sledziq 6. FC C@fe Futbol / OskarTV

• Benutzer-Avatarbild

Pomogę każdemu, kto potrzebuje logo.

Adek - - Bar sportowy

Beitrag

To moje aktualne logo: 157.png Chciałbym żeby nowe logo zachowało tego ptaka ze starego loga, jego kolorystkę oraz napis FC Barcelona reszta dowolne licże na twoją inwencję twórczą

• Benutzer-Avatarbild

Zdobyć mistrzostwo Ekstraklasy

• Benutzer-Avatarbild

Gra - jakich znasz bramkarzy

Adek - - Fun i rozrywka

Beitrag

1. G. Buffon 2. Edwin van der Sar 3. F. Barthez 4. I. Casillas 5. Oliver Kahn 6. Peter Schmeichel 7. Dida 8. P. Cech 9. Rui Patricio 10. Artur Boruc 11. David de Gea 12. Manuel Neuer 13. J. Dudek

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska - dyskuje

Adek - - Liga towarzyska

Beitrag

Zitat von soints: „MKS Dynamo Elbląg nie przyjął i nie wysłał zaproszenia na 8.01 i 19.01 szukam na pierwszy termin innego przeciwnika.“ U mnie podobna sytuacja tylko ja z nim gram 2 i 13 stycznia.

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 4

Adek - - Archiwum

Beitrag

Tak ma

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 3

Adek - - Archiwum

Beitrag

A ja życzę trypletu FC Barcelonie

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 2

Adek - - Archiwum

Beitrag

FC Barcelona

• Benutzer-Avatarbild

Dla mnie Leo Messi, ponieważ z światowej czołówki najdłużej w tym roku był w formie.

• Benutzer-Avatarbild

Ranking ELO

Adek - - Nowy FutbolCup

Beitrag

29.11.2018 elo-29-11_qwrspwh.png

• Benutzer-Avatarbild

Nie mogę przedłużyć kotraktu

Adek - - Pytania i pomoc

Beitrag

Po zakończeniu kontraktu zawodnik znika bezpowrotnie.

• Benutzer-Avatarbild

Nasze kluby

Adek - - Bar sportowy

Beitrag

Pierwsze konto na FC: AdekFCB - Korona Glinka Drugie konto na FC: Adek - FC__BARCELONA która zmieniła się w FC Barcelona Supersport Aktualnie Adek - FC Barcelona Intersport

• Benutzer-Avatarbild

Opis klubu

Adek - - Pytania i pomoc

Beitrag

a link do strony stowarzyszenia jest też objęty tym zakazem? _________ Witaj @Adek Tak, wszystkie linki w tym i do stowarzyszeń są zakazane. Pozdrawiam Team FutbolCup