Suchergebnisse
Suchergebnisse 261-280 von insgesamt 322.
-
Kawka z mleczkiem
GL7 - - Bar sportowy
BeitragKawka z mleczkiem Kolejnym moim gościem jest emdeys menedżer zespołu Orly z Elblaga Zitat: „Zdecydowanie lepiej szlo mi w siatkowke i pilke reczna ktore tez bardzo lubie.“ <GL7> Witam <emdeys> Cześć Kawke z mleczkiem?? Nadeszła pora także poproszę :) Kim jest emdeys?? Damian z Elblaga, informatyk i kibic Olimpi Elblag. Skąd się wziął twój nick i nazwa klubu?? Nick sie wzial takjakby od moich inicjalow, aczkolwiek zmodyfikowałem to tak aby pasowalo do roznego typu gier, poniewaz wszedzie uzywam t…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragPo 12 kolejkach nagrody za zwycięstwa w danej kolejce przedstawiają się następująco: emdeys 1 000 000€ wodnik 300.000€ suna.pl 200.000€ tuciak96 200.000€ Rafik85 200.000€ Patrynho 100.000€ michallisk 100.000€ SooNB 100.000€ Oldboy 100.000€ kameleon 100.000€
-
Szczyt G-8 #1
BeitragCieszę się, że jako jedynemu udało mi się pokonać Martino a zarazem szkoda mi porażki z tornado inaczej bym miał szanse na zwycięstwo Gratki chłopaki, że udało nam się szybko ogarnać ten turniej :)
-
Liga Towarzyska - dyskuje
GL7 - - Liga towarzyska
BeitragZmiana nazwy drużyny Amsterdamsche NV
-
Kawka z mleczkiem
GL7 - - Bar sportowy
BeitragKawka z mleczkiemKolejnym moim gościem jest sunshaine menedżer zespołu Legia...(L)...Warszawa Zitat: „“Zitat: „Na pierwszy rzut oka, można mieć wrażenie, że moderatorzy dzięki swej pełnionej funkcji są tak wysoko. Jednak my tylko jesteśmy moderatorami forum i czat“ <GL7>Witam <sunshaine>Witam Może kawkę z mleczkiem?? Jasne Kim jest sunshaine??? Szczęśliwy 37-letni mąż i ojciec 8-letniej córki. Wesoły, pogodny, towarzyski, z zasadami. Jak udało ci się zostać moderatorem jeszcze zanim serwer ruszy…
-
Kadra ilość zawodników
GL7 - - Pytania i pomoc
BeitragZ tego co pamietam z poprzedniego serwera to nie bylo takich informacji.
-
Kawka z mleczkiem
GL7 - - Bar sportowy
BeitragKawka z mleczkiem Kolejnym gościem jest Dzidowy10 menedżer zespołu MKS Orneta Zitat: „byłem na testach w Arce Gdynia“ <GL7>Witam <Dzidowy10>Witam Może kawkę z mleczkiem?? A poproszę Kim jest Dzidowy10?? Pod nickiem kryje się miłośnik Piłki Nożnej , który chciałby wejść w świat Piłki Nożnej i poznać ją od strony prowadzenia Klubu skąd się wziął nick Dzidowy10?? Ok. 9 lat temu zacząłem swoja przygoda z Futbolcupem. Dzidowy wzięło się od mojego nazwiska. Długo myślałem , co tu jeszcze dodać do tego…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragZitat von emdeys: „A czy po typerku też się dostanie konto premium lub jakieś cr? Przyda się a z tego co widzę to mam farta do obstawiania :)“ Niestety nie dostałem zgody na nagrody CR bo również była taka propozycja od kilku sponsorów.
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragZitat von dzelen: „166m6mw.jpg Informacja Od 23 kolejki zostanie przyznawana nagroda konta Premium dla najlepszego typującego po jednej serii spotkań. “Zitat von dzelen: „“ Pamiętajcie że nie musicie rezygnować z Typerka G-8 na rzecz Typeromanii :)
-
Kawka z mleczkiem
GL7 - - Bar sportowy
BeitragKawka z mleczkiem Moim drugim gościem jest SooN menedżer klubu iBuyPower Zitat: „Jestem osobą, która bardzo często zmienia nick“Zitat: „“Zitat: „“ <GL7> Witam <SooN> Witam Może kawkę z mleczkiem Zawsze:) Kim jest SooN?? SooN to przeciętny gracz futbolcupa, którego celem jest wygranie każdego możliwego trofea W świecie Futbolcup jesteś menedżerem klubu pilkarskiego a w swiecie rzeczywistym?? Aktualnie jestem w technikum na profilu informatycznym, lecz długo wahałem się nad zmianą tego kierunku, b…
-
Kawka z mleczkiem
GL7 - - Bar sportowy
BeitragKawka z mleczkiem No i nadszedł moment na pierwszy i jakże ciekawy wywiad z menedżerem klubu Newell's Old Boys. Zitat: „W końcu wykładamy walutę na nagrody z własnej kieszeni i dzielimy się tym nawzajem....to tylko gra i trzeba się bawić:-)“ <GL7> Witam <Oldboy> Witam <GL7> A może na początek kawka z mleczkiem?? <Oldboy>Oczywiście z chęcią <GL7> Kto kryje sie pod nickiem Oldboy??? <Oldboy> Stary manager z poprzedniego serwera....a prywatnie??? Kochający mąż, który pracuje wiecznie w delegacji:) …
-
Kawka z mleczkiem
GL7 - - Bar sportowy
BeitragKawka z mleczkiem Nowy projekt z moim udziałem w nim postaram sie wam przedstawić niektórych menedżerów nie tylko od strony Futbolcup ale także od życia prywatnego. W tym miejscu będę się starać udostępniać wam wywiady z osobami, które będą chciały coś nam powiedzieć więcej o sobie :)
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragSerdeczne gratulacje dla usera emdeys, który zdobył jak na razie największą liczbę pkt-ów (17) w kolejce czym zapisuje się do historii naszej zabawy. Powodzenia wszystkim, może uda nam się emdeys-a przebić. I edycja nie jest brana pod uwagę ze względu na inne zasady.
-
Liga Towarzyska - dyskuje
GL7 - - Liga towarzyska
BeitragZitat von martinomartinez: „Dynovia Dynów nie umiem znaleźć takiego klubu, pisał ktoś coś wcześniej o tym problemie??“ Nie znalazłem go i zapewniłem sobie MT z kimś innym.
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragNo i wróciliśmy czas na 3 edycje. PULA NAGRÓD 7 MLN
-
Jaki To Junior
GL7 - - Bar sportowy
BeitragDP-17-35 N-16-30 BR-17-45
-
Bar konkursowy
BeitragZitat von mm2: „ Pierwsze słyszę o dodawaniu takich zapisów do regulaminu... Z tego co wiem to jedyne co musiałeś mieć wyszczególnione i precyzyjnie rozpisane to ile monet jest w puli nagród od którego sponsora ale to dopiero przy wypłacie nagród za dany sezon, nie wypisane w regulaminie. “ Niestety musiałem to mieć wypisane już na początku a nie na koniec zabawy, więc ktoś kogoś wprowadza w błąd. Zitat von mm2: „ A to czy użytkownik ma z projektem pod górkę w porównaniu z nami, czyli moderacją?…
-
Bar konkursowy
BeitragTak jest cos w tym dziwnego z takiego powodu. Ja tworzac typerka musialem podac ilosci nagrod dla poszczegolnych miejsc i wpisac w regulamin zabawy dlatego wygladal tak a nie inaczej, bo tak trzeba uslyszane od jednego z moderatorow, a wiec nie rozumiem, ze ja musze a wy nie czyli co zero rownosci czy jak bo jak widze to my robiac cos dla userow mamy pod gorke ale na to nikt nie zwraca uwagi bo kazdy sie boji cokolwiek powiedziec.
-
Bar konkursowy
BeitragZitat von mm2: „Regulamin zabawy w nowy rok z FutbolCup: 1. Udział w zabawie jest dobrowolny. 2. Każdy użytkownik biorący udział w zabawie ma obowiązek zapoznać się z regulaminem. Wzięcie udziału jest równoznaczne z jego akceptacją. 3. Organizator (mm2) czuwa nad poprawnością i uczciwością zabawy, rozstrzyga spory oraz ma prawo wprowadzać drobne poprawki/dodawać kolejne punkty w regulaminie w każdym momencie bez informowania uczestników. 4. Do wzięcia udziału konieczne jest posiadanie konta na f…