Suchergebnisse

Suchergebnisse 281-300 von insgesamt 322.

• Benutzer-Avatarbild

Jak to możliwe??? Po raz kolejny

GL7 - - Pytania i pomoc

Beitrag

Tylko jedno pytanie mi się nasuwa teraz na usta. Czy ktoś chce nas robić w bambuko czy co bo już sam nie wiem?? ghgf-1546195385.png A więc tak dzisiaj o 15:00 zaktualizowało mi się Biuro Prasowe na 100 % a o godzinie 19:45 tego samego dnia mam już "tylko" 99% więc o co tutaj chodzi??? Ktoś może powiedzieć, że jest to mało ważne ale ja zauważyłem, że u mnie się zdarza to po raz kolejny, miesiąc temu nawet więcej pisałem o tym do supportu ale niestety nie rozwiązano mojego problemu może ktoś z mod…

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 4

GL7 - - Archiwum

Beitrag

szanase ma ale nie wykorzysta tego i nie awansuje

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Planowana jest od 6 stycznia. Zapraszam do mojej gazetki tam znajduje sie artykul na temat typerka.

• Benutzer-Avatarbild

SPARTAN CUP / Informacje & Rozgrywki

GL7 - - Turnieje symulacyjne

Beitrag

Team Zjawisk Atmosferycznych - vs. Ajax Huragan Humniska 0:3 Twister 3:1 9kompania Tacy nie inni vs. Ajax Tuciak United Team 3:2 soints 0:2 Tottenham Hotspur 1882 FC 3:0 Team Piwoszy Futbolcup vs. Ajax LKS Ursus Dachnów 0:3 Celtic Glasgow 2:1 FC Janke Ajax vs Team Manager FC 〽️ Trail Minutka CF 3:0 Zryw Dąbrówka 3:1 FC MEGA WRZESZCZ Ajax vs Team Zjawisk Atmosferycznych Huragan Humniska 1;0 , Twister 0:2 9kompania Ajax vs Tacy nie inni Tuciak United Team 1:1 soints 0:1 Tottenham Hotspur 1882 FC …

• Benutzer-Avatarbild

Święta Bożego Narodzenia

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

W imieniu całej grupy G-8 chciałbym wam złożyć najserdeczniejsze życzenia: Zdrowych i Wesołych Świąt, pociechy z dzieci jak i z małżonków oraz zdrowia, szczęścia i samych sukcesów w życiu prywatnym jak i na Futbolcup, oby nas było jeszcze więcej poczt_wka_strona_01-1545653145.png

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Historia Pierwszej edycji: Klasyfikacja Punktowa: I_kolejka_Typerek-1545483317.png);width:697px;height:221px;display:block;overflow:visible;margin:0 I_kolejka_Typerek-1545483317.png I_kolejka_Typerek-1545483317.png);width:697px;height:221px;display:block;overflow:visible;margin:0 Historia Drugiej edycji: Klasyfikacja Punktowa: typerek_II_edycja-1545500848.png Klasyfikacja skuteczności: SooNB - 25 emdeys - 21 MateoDiStefano - 20 GL7 - 20 Mewa98 - 20 Rzeźnik - 18 kameleon - 16 Rafik85 - 14 tornado…

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 3

GL7 - - Archiwum

Beitrag

Co do Polskiego podworka to dwie kwestie: Wiafomo nie od dzis o problemach wislakow z krakowa wiec szczezrze chcialbym zeby udalo im sie ogatnac wszystkie formalnosci i zeby ich inwestor naprawde okazal sie wypalem. Druga rzecz to oczywiscie mistrzostwo kolejorza i aby Nawalka jak nadluzej byl trener tego klubu bo lepszy niz on i Bjelica nam sie dlugo nie trafi. Co do boisk zagranicznych To szczerze zycze wszystkiegp co najlepsze Napoli czyli mistrzostwa wkoncu bo tyle lat co Napoli na to czeka …

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska - dyskuje

GL7 - - Liga towarzyska

Beitrag

Zitat von woooojtaaaas: „Zitat von Heterokrates: „Dwa nowe punkty regulaminu... To aby na pewno dobry pomysł? Wooojtaaas, nawet z Tobą grając w tamtym sezonie bodajże złapałem kontuzję a wiem, że grałeś fair. Nawet ja grając fair nie raz powoduję kontuzje o rywala... Przecież to jest zdarzenie losowe. Proponuję doprecyzować ten podpunkt bo dla mnie to jest "egzekucja" w niektórych przypadkach. Screen udowadniający, że grało się taktyką fair jest nic nie wart i tego chyba nie muszę tłumaczyć (moż…

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 2

GL7 - - Archiwum

Beitrag

Ajax Amsterdam

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

UWAGA OGŁOSZENIE!!!! Zwiększamy nagrody!!!! Za każde zwycięstwo w kolejce płacimy teraz 100.000 Euro Aktualna lista zwycięzców kolejek(po 10 kolejkach) wraz z nagrodami: kameleon - 100 000 SooNB - 100 000 emdeys - 75 000 GL7 - 50 000 Michał222 - 50 000 islanders - 50 000 MateoDiStefano - 25 000 Olo96 - 25 000 Matheo - 25 000 Aktualna lista sposnsorów: Janusz - 450 000 michallisk - 200 000 Mewa - 200 000 tornado1 - 1 mln martinomartinez - 1 mln Oldboy - 1 mln GL7 - 350 000 Pula nagród: 4,4 mln Pr…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von tornado1: „Zitat von GL7: „““Zitat von tornado1: „Zitat von GL7: „ A i jeszcze napiszcie coś czy chcecie kontynuacji zabawy a może macie jakieś pomysły, które można wprowadzić do Typerka G-8 III edycja, wszystkie pomysły zostaną poddane przemyśleniom. “ no to pierwszy chyba się wypowiem 1) jestem za dalszą kontynuacją projekty 2) co do przemyśleń mam kilka ale możliwe że sami już do tego doszliście a mianowicie: - trochę dać sobie czasu miedzy typerkami np. Idzie artykuł o 3 edycji już…

• Benutzer-Avatarbild

Bar konkursowy

GL7 - - Archiwum

Beitrag

Zitat von SooNB: „Zitat von GL7: „““Zitat von SooNB: „Zitat von GL7: „No to skoro ostatnie losowanie będzie nagrywane i później wrzucone to czy nie mogą być wrzucone wszystkie te losowania?? Chociaż powiedzmy sobie szczerze, ze przy tym też mogą być różne kombinacje więc też to nie jest w 100 % bezpieczne rozwiązanie.“ Chyba tylko transmisja na żywo rozwieje wszystkie podejrzenia :)“ Nie napisałem tego w złej inicjatywie tylko trzeba znaleźć sposób, żeby nie było jakiś pretekstów na podkładkę lu…

• Benutzer-Avatarbild

Bar konkursowy

GL7 - - Archiwum

Beitrag

No to skoro ostatnie losowanie będzie nagrywane i później wrzucone to czy nie mogą być wrzucone wszystkie te losowania?? Chociaż powiedzmy sobie szczerze, ze przy tym też mogą być różne kombinacje więc też to nie jest w 100 % bezpieczne rozwiązanie.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von emdeys: „Zitat von GL7: „Zitat von emdeys: „Mam pytanko, w regulaminie jest napisane ze osoby bedace na pierwszych miejscach w obu klasyfikacjach moga dostac tylko 1 nagrode. I tu moje pytanie: czy nagroda przesuwa sie na nzsze miejsca czy przepada? i kto dostanie nagrode, 4 miejsce z klasyfikacji punktowej czy 3 z klasyfikacji skutecznosci? pytam bo zaczalem 2 kolejki pozniej niz wszyscy i w klasyfikacji punktowej nie mam szans ale w skutecznosci juz jestem na pudle Post przeniesiony …

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Po 8 kolejkach nagrody za zwycięstwa w danej kolejce przedstawiają się następująco: SooNB - 100 000 GL7 - 50 000 kameleon - 50 000 Michał222 - 50 000 islanders - 50 000 emdeys -50 000 MateoDiStefano - 25 000 Olo96 - 25 000 Pamiętajcie że nagrody będą wypłacane po zakończeniu II edycji. A i jeszcze napiszcie coś czy chcecie kontynuacji zabawy a może macie jakieś pomysły, które można wprowadzić do Typerka G-8 III edycja, wszystkie pomysły zostaną poddane przemyśleniom.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von emdeys: „Mam pytanko, w regulaminie jest napisane ze osoby bedace na pierwszych miejscach w obu klasyfikacjach moga dostac tylko 1 nagrode. I tu moje pytanie: czy nagroda przesuwa sie na nzsze miejsca czy przepada? i kto dostanie nagrode, 4 miejsce z klasyfikacji punktowej czy 3 z klasyfikacji skutecznosci? pytam bo zaczalem 2 kolejki pozniej niz wszyscy i w klasyfikacji punktowej nie mam szans ale w skutecznosci juz jestem na pudle Post przeniesiony w odpowiednie miejsce. sunshaine. P…

• Benutzer-Avatarbild

Bar konkursowy

GL7 - - Archiwum

Beitrag

Jasne masz racje tylko jezeli chodzi o typerka to jest slabo rozreklamowany wystarczy spojrzec ze my mamy dostep tylko do chatu gdzie mozemy go reklamowac i moja gazetka a pula nagrod tylko 4 mln, w tym "konkursie" pula nagrod wynosi 25 mln jak dobrze kojarze a reklame o nim widzial kazdy, kto sie logowal do FC w ostatnim czasie, dlatego uwazam, ze przy takiej puli i reklamie powinno sie oczekiwac wiekszego wysilku od bioracych udzial a nie rozdawac nagrody na "pale". Ale to tylko moje skromne z…

• Benutzer-Avatarbild

Bar konkursowy

GL7 - - Archiwum

Beitrag

Zitat von mm2: „ Od początku mój (jako głównego organizatora) zamysł był taki, by w tej zabawie pytania i odpowiedzi były proste i szybkie. Zabawy dla bardziej kreatywnych, gdzie potrzebne będzie poświecenie większej ilości czasu, i rozwinięcie swojej wypowiedzi na pewno się pojawią w najbliższych miesiącach. Pozdrawiam mm2“ No to szkoda, uważam to pójściem na łatwiznę szkoda

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

GL7 - - Bar sportowy

Beitrag

N 30Q 18 LP 35Q 17 BR 30Q 18

• Benutzer-Avatarbild

POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 1

GL7 - - Archiwum

Beitrag

Luka Modrić Dlaczego on??? Ten rok pokazał co znaczy Luka w formie. Może w Realu nie był aż tak jasną postacią jak by chcieli kibice chorwaccy czy też ja, jednak w Realu to Ronaldo ewidentnie odpowiadał za ich wyniki co wydaje mi się że widać to obecnie w grze drużyny z Madrytu.Niestety bo po Mundialu widać u Modricia braki kondycyjne i zmęczenie mam nadzieję, że szybko się z tym upora i myślę że każdy kibic Piłki Nożnej z chęcią by zobaczył Modricia z Mundialu. Chorwacja bez Modricia nie istnia…