Suchergebnisse
Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 322.
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragZitat von Respe: „Projekt jak dla mnie świetny! Mam tylko prośbę, aby mecze do typowania podawać z maksymalnym możliwym wyprzedzeniem, ponieważ zdarzało mi się być zajętym przez np. 18 godzin przez to skutecznie odpadałem z poprzednich edycji typerka. “ Macie rację z tym trzeba zauważyć iż między meczami jest 24h różnicy co daje mi 6 h na ogarnięcie typerka a jak wiemy życie codzienne różnie się toczy i nie zawsze jestem w stanie do danej godziny ogarnąć wyników. Dlatego ten wpis pozostaje tak j…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragNowy regulamin prosze o dokładne zapoznanie się z nim. Wszelkie pytania proszę kierować w tym temacie lub poprzez PW Na PW szybciej odpisze. 1.Organizatorem Typerka jest grupa G-8. 2.Zabawa polega na typowaniu rozstrzygnięć spotkań ligowych w Futbolcup.pl. 3.Do typowania może przystąpić każdy z osób posiadających konto w grze Futbolcup.pl i Forum 4.Zabawa jest dobrowolna i nikt nie moze kogoś zmusić do udziału 5.Dla 4 najlepszych lig(ich uczestnikow tj.Ekstraklasa, 1 Liga,2 Liga,3 Liga) przewidz…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragOstateczna lista sponsorów: 1. tornado / Twister / - 25 mln - sponsoring G-8 2. MartinoMartinez/ PGG ROW RYBNIK / - 15 mln - sponsoring G-8 3. Kolonia City / woooojtaaaas - 6mln - sponsoring G-8 4. Mewa / Real Madrid - 5 mln - sponsoring G-8 5. kmita / Internazionale Wodzisław Śląski / 5 mln - sponsoring G-8 6. paprotniarozrzutniki- szwagier 4 mln - sponsoring zewnetrzny 7. Jarosław - Old Squad Żory - 3 mln - sponsoring zewnetrzny 8. Łęg Łowce / Niemczyc - 3 mln - sponsoring zewnetrzny 9. Oldboy…
-
ban
GL7 - - Pytania i pomoc
BeitragMultikonto jest zabronione wiec nie masz co sie dziwic. Na Futbolcup mozna posiadac tylko jedno konto.
-
Gazetka Fut Time News - dyskusje
GL7 - - FUTBOLCUP I ŚWIAT
BeitragTak czytając wszystkie odpowiedzi, które dotyczą mojej wypowiedzi to wydaje mi się że wy nie macie problemów z tym co ja pisze tylko ogólnie macie problem z moją osobą. Szkoda trochę że tak jestem postrzegany ale dla mnie nie ma problemu z tym bo mam to gdzieś dla mnie liczy się opinia tylko tych którzy potrafią szczerze że mną pogadać a nie wypowiedzi tych którzy próbują się przypodobać innym ale to tylko moja sugestia. Ja już zakończyłem dyskusje w tym temacie z resztą problemów zapraszam na m…
-
BeitragDziękuję za twoja sugestie thorrgall na drugi raz zanim cokolwiek napisze na Forum to napisze do ciebie czy moja wypowiedź wg twej szanownej osoby będzie elegancka i na miejscu. Pozdrawiam
-
Beitragdawidm412 spoko kazdy ma swoje zdanie i dlatego tak sa potrzebne tematy dyskusyjne. Ja wyraziłem swoje zdanie tak jak Wojtek Kowalczyk się odezwał po gali na temat zwycięstwa Zmarzlika. Przyznam szczerze że ja nawet nie wiem kto to ten Maciejewski więc przyznam szczerze że nie wiem dlaczego akurat ten przykład podałeś Jestem pogodzony z wynikami ale to nie znaczy, że nie mogę wyrazić zdania o wynikach a tylko to miałem na celu Może cie zaskoczę ale ode mnie masz lajka za podjecie dyskusji i wyra…
-
BeitragJa osobiście głosowałem na projekty Grupy G-8 z powodu iż uważam że są najlepszymi projektami na Forum i w innych kategoriach podobnie się kierowałem, moje głosy są zgodne z moim sumieniem :)
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragKilka słów o przyszłej edycji Typerka. Kolejna edycja będzie już 8 jaka powstanie w przeciągu 14 miesięcy i ostatnia w której sponsoring będzie brany również z zewnatrz czyli od osób innych niż organizatorzy. Tak jak do tej pory ilość osób nagradzanych wg. regulaminu będzie wynosić 8, chociaż miała zostać zwiększona to tak się nie stanie. Tą edycję będę ogarniał ja w całości więc wszystkie pytania proszę kierować do mnie. Kolejna edycja ruszy w ciagu 14 dni, oczywiście zostanie przedstawione inf…
-
BeitragJak dla mnie wyniki tej gali to jeden wielki żart i szkoda sobie psuć nerwów na oglądanie wyników.
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragObecna lista sponsorów: 1. MartinoMartinez/ PGG ROW RYBNIK / - 15 mln - sponsoring G-8 2. Kolonia City / woooojtaaaas - 6mln - sponsoring G-8 3. Mewa / Real Madrid - 5 mln - sponsoring G-8 4. kmita / Internazionale Wodzisław Śląski / 5 mln - sponsoring G-8 5. paprotniarozrzutniki- szwagier 4 mln - sponsoring zewnetrzny 6. Jarosław - Old Squad Żory - 3 mln - sponsoring zewnetrzny 7. Łęg Łowce / Niemczyc - 3 mln - sponsoring zewnetrzny 8. Oldboy / Black Devils - 3 mln - sponsoring G-8 9. dmix1996 …
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragDziś zrobię listę osób, które przeznaczają jakąś kwotę na tą edycję typerka i ta lista zostanie zamknięta wraz z końcem czasu na warunek tornado.
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragTornado ja i jak cała grupa G8 cie szanujemy właśnie za to że chcesz coś zrobić dla innych, jeżeli komuś to nie pasuje to jego problem sam miałem z tym do czynienia. Z chęcią się dowiem kto ci wypisywał o tym że kogoś zmuszasz do finansowania. A ja ci chciałem serdecznie podziękować bo dzięki twojemu zaangażowaniu w poprzedniej i obecnej edycji nagrody mogą osiągać rekordowe sumy. Niestety nie jesteśmy w stanie ogarnąć sami nagród do Typerka a z powodu iż chcemy żeby sumy ciągle rosły to tzw pro…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragNo trudno poprostu będą mniejsze nagrody ale mam nadzieję że i tak uczestników nie zabraknie
-
Kawka z mleczkiem
GL7 - - Bar sportowy
BeitragKawka z Mleczkiem Moim kolejnym gosciem był Hary Kejn menedzer druzyny FC PZGW i lider BTF Zitat: „Ufam ludziom, chociaż czasem nie powinienem tego robić.“ Kim tak naprawdę jest Hary Kejn? HARY KEJN to student i zagorzały fan Tottenhamu. Czy według ciebie warto być dobrym w świecie, gdzie wszyscy dążą do szczęścia za wszelką cenę? Oczywiście, że tak. Trzeba pomagać innym w odnalezieniu ich szczęścia, jednak nie można zapominać o sobie. Dobro wraca ze zdwojoną siłą. A co dla ciebie się najbardzi…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragDzięki tornado za listę sam chciałem ja zrobić ale niestety za brakło mi czasu. Pamiętajcie że w mojej gazetce pojawił się artykuł właśnie o sponsoringu typera i o warunku tornado dlatego jak możecie to pomóżcie nam dotrzeć do wszystkich dzięki czemu zabawa będzie jeszcze ciekawsza
-
Kawka z mleczkiem
GL7 - - Bar sportowy
BeitragKawka z Mleczkiem Moim kolejnym gościem był torresik76 numer 357 obecnego ELO Zitat: „ Każdy rządzi własnym prawem a Moderatorzy i Administracja to zawsze utrudniają “ GL 7 >> Kto kryje się pod nickiem torresik76 torresik 76 >> Cześć jestem Damian W życiu prywatnym kim jesteś i czym się zajmujesz?? Moje życie prywatne to ciągła trasa w której przemierzam swoja solówką ,codzienne powroty do domu wykorzystuje ćwicząc na siłowni oraz ostre granie w Futbolcup Gdybyś miał nadać swojemu życiu większe …
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragMamy już 46 mln i czekamy dalej. 1. Orły z Elbląga / Emdeys / 2mln 2. paprotniarozrzutniki- szwagier 2 mln 3. Kolonia City / woooojtaaaas - 6mln 4. Łęg Łowce / Niemczyc - 3 mln 5. MartinoMartinez/ PGG ROW RYBNIK / - 15 mln 6. Mewa / Real Madrid - 5 mln 7. Oldboy / Black Devils - 3 mln 8. Mkkosa/ Cargovia Kargowa - 2 mln 9.dmix1996 - FC Bartodzieje - 3 mln 10. kmita / Internazionale Wodzisław Śląski / 5 mln
-
Kawka z mleczkiem
GL7 - - Bar sportowy
BeitragKawka z mleczkiem Moim kolejnym gościem był Mkkosa menago ekipy Cargovia Kargowa Zitat: „Każda kłótnia wnosi coś do związku“ GL7 >>W świecie Futbolcup jesteś menedzerem a w świecie realnym?? Mkkosa >> Cześć! Jestem 24 letnim informatykiem i jeszcze chwilę studentem, do tego narzeczonym wspaniałej kobiety Aktualnie odkładam na mieszkanie i planuje ślub. Co do zawodu, specjalizuję się w zabezpieczeniach komputerowych, lubię też czasami coś popisać kodu. Uwielbiam podróże, poznawanie nowych miejsc,…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
GL7 - - Bar sportowy
BeitragMamy już 38 mln i czekamy dalej. 1. Orły z Elbląga / Emdeys / 2mln 2. paprotniarozrzutniki- szwagier 2 mln 3. Kolonia City / woooojtaaaas - 6mln 4. Łęg Łowce / Niemczyc - 3 mln 5. MartinoMartinez/ PGG ROW RYBNIK / - 15 mln 6. Mewa / Real Madrid - 5 mln 7. Oldboy / Black Devils - 3 mln 8. Mkkosa/ Cargovia Kargowa - 2 mln Jak dojdzie wszystko do skutku pojawi sie niedługo informacja o rozpoczęciu kolejnej edycji :)