Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 88.
-
Genç kaleci
Beitraggenç kl pazara konmayacak 19 yaş 460 güç kl gençlikten 23 ünde çıkıyor . Pazara koymayacam koplanma ihtimaline karşılık. Almak isteyen özelden teklifini sjnabilir. Alana hayırlı olsun
-
Satılık kaliteli oyuncular.
Beitrag19 yaş 360 guc or gençlikten 17 sinde çıkıyor. 21 yaş kl 490 güç 22 yaş kl 500 güç 24 yaş dd 440 güç 27 yaş od 485 güç. Oyuncuların bedeline uygun makul fiyatlarla verirlir. Lütfen oyuncuların değeri altı tekliflerle gelmeyin. Oyuncular pazarda değil isteyenle özelden pazarlık yapılır. Oyunculara premium antrenman verilmeye devam ediyor. Lütfen makaleyi beğenip yorum yapın. yedeklastikcarşı takım adi.
-
Satılık kaliteli oyuncular.
rehber - - Futbolcup TR
Beitrag19 yaş 360 guc or gençlikten 17 sinde çıkıyor. 21 yaş kl 490 güç 22 yaş kl 500 güç 24 yaş dd 440 güç 27 yaş od 485 güç. Oyuncuların bedeline uygun makul fiyatlarla verirlir. Lütfen oyuncuların değeri altı tekliflerle gelmeyin. Oyuncular pazarda değil isteyenle özelden pazarlık yapılır. Oyunculara premium antrenman verilmeye devam ediyor. Lütfen makaleyi beğenip yorum yapın. yedeklastikcarşı takım adi
-
Genç ooyuncu
rehber - - Futbolcup TR
BeitragHiç genç oyuncu gelmiyor takımda oyuncu kalmadı oyun niye bu hale geldi düzelmeyecekse söyleyin birakalim
-
Genç ooyuncu
rehber - - Futbolcup TR
BeitragGenç oyuncu gelmiyor adminler oyuncu yok elimizde bir el atsanız bu oyuna
-
Kırmızı kart
BeitragVe bunlar son beş dakka da oluyor. Kırmızı kartı ben görmüşüm sanki
-
Kırmızı kart
BeitragRakip takım kırmızı kart gördü 2-1 giden maçta beni 5-1 yendi bunda hata yokmu rakip takım kırmızı gördü sağlık ve diziliş bonusu yok
-
Kupa sonuç hatasi
BeitragMerhaba birincilik yeniyil kupasında final oynadim.finalde elendim sonra sistem takımı ile üçüncülük maçı yapıp ucuncu oldum.boylr saçmalık olurmu o turnuvanın ikincisi benim diğer takımların hepsini yenmisken birtek lider takıma yenildim lütfen ödülümü ikincilige göre tekrar gözden geçirip verin oyunun zorlaşması için ve bırakmamız için herşey yapılıyor para kazanıyoruz transfer yapamıyoruz genç oyuncu doğru düzgün gelmiyor.illaki oyunu bırakınca getirmek oluyor bu.
-
Admin arkadaş lige aranmadim hatalı
rehber - - Oyun Hatalari
BeitragTeşekkürler
-
Durum bu
rehber - - Oyun Hatalari
BeitragGörsel asagida puan önceki ligden bu ligde takıldı.fukstur ise orda hiç yokum ben ve ikinci arkadaş
-
Admin arkadas durum bu
BeitragLig sorunu duruyor lutfen cozun
-
Admin arkadaş lige aranmadim hatalı
rehber - - Oyun Hatalari
BeitragLige atanmadim hala alt ligde gözüküyor ama ordada fikstür de yokum maç yaptigin yok üst süper lig olması gerek Ken birinci ligdeyim ve fikstür de yokum maç yok.ayrica ne hikmetse ilk lig de 58 puanla birinci görünüyorum eski puan o ligdekileri puanı 30 Lara yeni geldi benim döndü.golkralligim gelmedi hala alt ligde görünüyorum ama lig de oynayamiyorum arafta gibi birşey lütfen dikkatlu bakın konuyu kapatmayaydiniz izah ederdik bir arkadaş daha aynı durumda o ikinci ben birinciydim ligde
-
Oyunda admin yokmu
rehber - - Etkinlikler
BeitragBoşuna yazıyoruz para gelmiyor bir suru sorun var çözen yok lig atlama yok takıldı kaldı
-
Lig takilm
BeitragEn baştaki takım benim bir ustligde olmam lazım diğer arkadaşta ama çıkamadık bir üst lige sizin ligde kaldık iyice oyun sacmaladi
-
Genç ooyuncu
rehber - - Etkinlikler
BeitragKulüp:yedeklastik Menejer . rehber Altinkaynak, Yusuf DI güç 355 yaş 19 19.12.2019 gençlikten çıkışı
-
Genc oyuncu
rehber - - Etkinlikler
BeitragMenejer rehber Takım yedeklastik Mert, Ufuk OD 355 güç 19 yas 25.10.2019 gençlikten çıkıyor .
-
SÜPER LİG 8. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI
rehber - - Etkinlikler
BeitragMenendez:Rehber Klüp:yedeklastik 18.10.2019 20:30 Galatasaray - Sivasspor 1-2 19.10.2019 15:00 Antalyaspor - Gençlerbirliği 2-1 17:30 Trabzonspor - Gaziantepspor 2-1 17:30 Başakşehir - Göztepe 1-2 20:00 Ankaragücü - Beşiktaş 0-2 20.10.2019 14:00 Kayserispor - Kasımpaşa 3-2 16:30 Alanyaspor - Çaykur Rizespor 2-1 19:00 Denizlispor - Fenerbahçe 2-1 21.10.2019 20:00 Konyaspor - Yeni Malatyaspor 0-2
-
Lig beraberlik galubiyet primi
rehber - - Oyun Hatalari
BeitragMenejer:rehber Takım: yedeklastik lig biteli iki gün oldu ama benim pirimler gelmedi