Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 88.

• Benutzer-Avatarbild

Neden yatirilmadi ki

rehber - - Etkinlikler

Beitrag

Zitat von rehber: „Sahin, Önder DD 345 19yaş 23.09.2019 tarihinde gençlikten cıkacak. menejer rehber kulüp yedeklastik“ Neden bana yatmadi acaba

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 7. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI

rehber - - Etkinlikler

Beitrag

Menejer: rehber Takım:yedeklastik 4 Ekim Cuma 20.30 Yeni Malatyaspor - Denizlispor 2-2 20.30 Fenerbahçe - Antalyaspor 1-2 5 Ekim Cumartesi 15.00 Kasımpaşa-Konyaspor 2-0 17.30 Göztepe - Kayserispor 0-2 20.00 Gençlerbirliği - Galatasaray 1-1 6 Ekim Pazar 14.00 Sivasspor - Ankaragücü 2-0 16.30 Beşiktaş - Alanyaspor 1-2 19.00 Gazişehir Gaziantep - Başakşehir 1-1 19.00 Çaykur Rizespor - Trabzonspor 1-2

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi | Oyuncu Bildirimi

rehber - - Etkinlikler

Beitrag

Sahin, Önder DD 345 19yaş 23.09.2019 tarihinde gençlikten cıkacak. menejer rehber kulüp yedeklastik

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 5. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI

rehber - - Etkinlikler

Beitrag

Menejer adı rehber takım yedeklastik 20:30 GÖZTEPE A.Ş. - KONYASPOR=0 -2 21.09.2019 15:00 KASIMPAŞA A.Ş. - ANTALYASPOR A.Ş.=2-2 17:30 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR - YUKATEL DENİZLİSPOR=1-2 20:00 FENERBAHÇE A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ=2-0 22.09.2019 14:00 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ=2-1 16:30 GENÇLERBİRLİĞİ - AYTEMİZ ALANYASPOR=1-3 19:00 BTC TURK YENİ MALATYASPOR - GALATASARAY A.Ş.=2-1 23.09.2019 20:00 DEMİR GRUP SİVASSPOR - TRABZONSPOR A.Ş.=1-2 20:00 BEŞİKTAŞ A.Ş. - MEDİPO…

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 4. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI

rehber - - Etkinlikler

Beitrag

Menejer rehber takım yedeklastik 15.09.2019 ALANYASPOR-FENERBAHÇE A.Ş. 3-2 TRABZONSPOR A.Ş.-GENÇLERBİRLİĞİ 3-1 GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ-BEŞİKTAŞ A.Ş. 0-4 GALATASARAY A.Ş.-KASIMPAŞA A.Ş. 1-2 ANTALYASPOR A. İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR 1-1 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK-DEMİR GRUP SİVASSPOR 2-3 YUKATEL DENİZLİSPOR-KONYASPOR 0-0 MKE ANKARAGÜCÜ-BTC TURK YENİ MALATYASPOR 2-2 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-GÖZTEPE A.Ş. 2-0

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 3. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI

rehber - - Etkinlikler

Beitrag

menejer: rehber takım yedek lastıik 30.08.2019 20:30 KASIMPAŞA A.Ş .- MKE ANKARAGÜCÜ 3-2 20:30 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR - GALATASARAY 1-2 31.08.2019 19:15 KONYASPOR-ANTALYASPOR A.Ş.0-0 1:45 GÖZTEPE A.Ş.-YUKATEL DENİZLİSPOR 1-3 21:45 BEŞİKTAŞ A.Ş.-ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 3-1 01.09.2019 19:15 GENÇLERBİRLİĞİ-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 0-2 19:15 DEMİR GRUP SİVASSPOR-GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ 3-1 21:45 FENERBAHÇE A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. 1-3 21:45 YENİ MALATYASPOR-ALANYASPOR 2-2

• Benutzer-Avatarbild

tahmin

rehber - - Etkinlikler

Beitrag

menejer adı: rehber takım yedeklastik SÜPER LİG 2. HAFTA MAÇ PROGRAMI 23 Ağustos Cuma: 20.30 Beşiktaş-Göztepe 3-1 24 Ağustos Cumartesi: 19.15 MKE Ankaragücü-İstikbal Mobilya Kayserispor 1-1 21.45 Alanyaspor-Kasımpaşa 2-1 21.45 Medipol Başakşehir-Fenerbahçe 2-1 25 Ağustos Pazar: 19.15 Çaykur Rizespor-Demir Grup Sivasspor 1-3 19.15 Trabzonspor-Yeni Malatyaspor 2-0 21.45 Galatasaray-Konyaspor 1-1 21.45 Antalyaspor-Yukatel Denizlispor 1-2 26 Ağustos Pazartesi: 20.00 Gazişehir Gaziantep-Gençlerbirliğ…

• Benutzer-Avatarbild

turnuva basvuru

rehber - - Etkinlikler

Beitrag

takım adı: yedeklastik menejer: rehber kredisiz turnuva tek hesabım var hem cep hem pcden gırıyorum

• Benutzer-Avatarbild

TURNUVA KATILIM ISTEGI

rehber - - Klanlar

Beitrag

s.a klan üyesiyim turnuvalara katılmak ıstıyorum. menejer: rehber takım adı : yedeklastik

• Benutzer-Avatarbild

Turnuva katilim istegi

rehber - - Turnuvalar

Beitrag

Teşekkür ederim

• Benutzer-Avatarbild

neden katılamadım

rehber - - Turnuvalar

Beitrag

1.lig olarak basvurdum basvuru yaparken az takımvardı hala katılım olmadı acılmadımı yermı kalmadı bılgı verursenzı sevınırım

• Benutzer-Avatarbild

Duzeltme

rehber - - Turnuvalar

Beitrag

Takım adıyla menejer adını ters söylemişim. Takım adı :yedeklastik menejer:rehber lig birinci lig

• Benutzer-Avatarbild

Turnuva katilim istegi

rehber - - Turnuvalar

Beitrag

Menejer adı : yedeklastik Takım adı: rehber Lig: spor toto 1. Lig

• Benutzer-Avatarbild

resım

rehber - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

yada ben dızılıs ve taktık cekıp burdan paylasayım bır bakın bu konuda yardımcı olacak

• Benutzer-Avatarbild

arkadaslar

Beitrag

arkadaslar besyıldır bu oyunu oynuyorum ve bır cok taktık dızılış denedım diziliş ve taktikte sorun yok.. eskiden olmuyordu bu sorunlar.... bence oyunda bir saçmalık düzensizlik var adamın bonus dızılıs vs herseyle taktıgı dahil gucu 4000 bın ve ben yenılıyorum. oncekı hafta gucu 2500 3000 arasındakı takıma ımkansız oldugu halde yenılıyorum. evet bır kez bılemedın ıkı kez suprızler olur benım devamlı oluyor. ve bakın bu sadece lıg maclarında oluyor hazırlık ve turnuvalarda olmuyor ozaman bunları…

• Benutzer-Avatarbild

admınler bakın

Beitrag

diziliş gücüm 4628 4000 ve altı takımlara yenilip duruyorum nasıl iş bu ya haksızlık bu diziliş taktik sorunumda yok lütfen su durumu duzeltın

• Benutzer-Avatarbild

sa

Beitrag

okadar parayı nasılyapıyorsunuz kı okadar zaman oynuyorum on yırmı tbın zor oluyor herseyde var bahıs onluk asıstan vs

• Benutzer-Avatarbild

sa

rehber - - Turnuvalar

Beitrag

klüp: yedeklastik Menejer:Rehber Lig: TFF 2. lig

• Benutzer-Avatarbild

sa

rehber - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Zitat von rehber: „merhaba arkadaşlar yeni lig için bana 230-250 ayarında defans dl dd olabılır ve bırde od lazım lıg 5 ınde baslıyor. cok param yok ama bırıktırıyorum . yardımcı olabılecek var mı“ Ve aleyküm selam. Benim lig de 5 inde başlıyor. Hangi ligdesin? Ayrıca 290 oh ve 450 dd var satılık“ benımlık de beste baslıyor. sportoto 3.lıg ankara 11 m var sua kasada gerısını sbıırktıkce tamamlayabılırm yedeklastik carşı takım adı uyarsa ozelden yaz

• Benutzer-Avatarbild

sa

rehber - - Klanlar

Beitrag

merhaba arkadaşlar yeni lig için bana 230-250 ayarında defans dl dd olabılır ve bırde od lazım lıg 5 ınde baslıyor. cok param yok ama bırıktırıyorum . yardımcı olabılecek var mı