Suchergebnisse

Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 88.

• Benutzer-Avatarbild

teşşekurler arkadaşlar

• Benutzer-Avatarbild

arkadaslar kl atremani 998.5 de kaldı. aynı antremanı bir gün verdim yine de 999 olmadı neden boyle oluyor bılen varmı

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Umut1996: „Zitat von rehber: „motıvasyon egıtımı gecıcı bır etkımı yoksa yapınca kalıcı bır gelısım mı bılgısı olan arkadas aydınlatabilirmi“ 24 saat aktif olluyor.. yani yaptigin gün ondan sonra tekrar yapman lazim yoksa gidiyor..“ teşekur ederim

• Benutzer-Avatarbild

motıvasyon egıtımı gecıcı bır etkımı yoksa yapınca kalıcı bır gelısım mı bılgısı olan arkadas aydınlatabilirmi

• Benutzer-Avatarbild

tşk

rehber - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „kontrata gelince en sağda çarpı var oradan oyuncuyu kovman gerekiyor yoksa kadro dışında olsa da yenisi gelmez. gelen oyuncu 16 yaşında olursa 19 yaşında gençlikten çıkar bu sayede daha uzun süre faydalanırsın“ teşekür ederim

• Benutzer-Avatarbild

gelen genc oyuncu kabul etmeme

rehber - - Klanlar

Beitrag

arkadaslar gelen genc oyuncu 17 yas 35 guc kadroya almadım. 16 yas genc ve gucu 60da gelıyor almadan beklesem yerıne yenısı gelır o gıdermı reddetme nsasıl olur

• Benutzer-Avatarbild

merhaba arkadaslar oyunu bırakan tecrubelı bır arkadas vardı. 16 yas ustu gelen genc oyuncuyu kabul etmeyın en az 60 50 gucte olsun dıyordu. genc oyuncu geldı kadroya almadım ama red etme yokalmzsak yerıneyenısı gelecekmı arkadasın dedıgı dogru genc oyunucu dogru secılır ve ıyı antramanla 300 gucunu buluyor goruslerınızı ogrenebılırmıym

• Benutzer-Avatarbild

dostluk turnuvası

rehber - - Klanlar

Beitrag

arkadaslar kredılı turnuva kurdum katılırsanız sevınırım dostluk adı

• Benutzer-Avatarbild

Yardim flama alma

rehber - - Klanlar

Beitrag

Arkadaşlar takım adım yedeklastik su flamayi almak için gazeteme abone olurmusunuz zaten makele yayinlamam pek en azından flamayi alam rahatsız olmazsınız yani yeni makele geldi gibi mesajlarla şimdiden tesekurler yardım esirgemeyen arkadaşlara

• Benutzer-Avatarbild

takım adı

rehber - - Turnuvalar

Beitrag

takım adı ne kardes bulamadım senı oyundan mesaj ıcın

• Benutzer-Avatarbild

sıfre

rehber - - Turnuvalar

Beitrag

lıstede ısmı olanlara sıfre ozelden mı yollanacak mesaj attım ama

• Benutzer-Avatarbild

turnuva katılım

rehber - - Turnuvalar

Beitrag

takım adı:yedeklastik menajer rehber

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

rehber - - Klanlar

Beitrag

eyvallah sagol kardes düşünmen yeter..

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

rehber - - Klanlar

Beitrag

oyuncularımın cogu genc oyuncu takımı yenı yenı bu sevıyeye getırdım sıl bastan kurdum

• Benutzer-Avatarbild

oyuncu ıhtıyacı

rehber - - Klanlar

Beitrag

arkadaslar bana sampıyonluk ıcın bır oyuncu lazım oyuncularım genelde 180 220 arası sadece defansta 130 luk oyuncu var onun yerıne 200 220 arası bır dl dd veya od lazım uygun bır fıata bana yardımcı olacak yokmu.transfer sezonum 1 ve 6 sı arası o arada elımden geldıgınce para bırıktırecem.

• Benutzer-Avatarbild

kurayla ılgılı

rehber - - Klanlar

Beitrag

bırkez turnuvya katılanları ıkıncı kez turnuva kurasına almazsanız herkes en az bırkez turnuvaya katılmıs olur takı tum klan uyelerı bırkez katılana kadar. sonra tekrar herkes turnuva kurusana dahıl edılebılır. benımkı bır onerı..

• Benutzer-Avatarbild

turnuva ne oldu

rehber - - Turnuvalar

Beitrag

neoldu bu turnuva konusunda netlesmedımı button da yok ses cıkmadı kımseden vazmı gecıldı

• Benutzer-Avatarbild

klana onerı

rehber - - Klanlar

Beitrag

arkadaşlar cogumuzun gazete abonelıgı flama gıbı eksıkler var gazateme uye olabbılırmısınız. hatta karsılıklı klanndakıler bırbırlerıyle abone olabılır yıne transfer hazırlık macı vs konularda bırbırımıze yardımcı olabılırz yanı yardımıcı olmaktan kastım tabıkı oyun kuralları ıcınde transfer falan hıle yapmadan sadeece bırbırımıze rahat ulasabılmek benımkı onerı gazeteme abone olursanız sevınırım.

• Benutzer-Avatarbild

hoşbulduk teşekurler

rehber - - Klanlar

Beitrag

Zitat von omergok: „Zitat von ardenyou: „klana eklermısınız arkadaslar ardenyou2 Esenkent Fun Clup İstanbull“ Hoş geldin Arda Zitat von rehber: „klana ve turnuvalara katılmak ısterım genelde aktıf oyuncuyum. ııyı dusunmussunuz umarım oyuna haraket gelırtakım adı:yedeklastikmenajer:rehber“ Hoş geldin kardeşim :)“

• Benutzer-Avatarbild

herkese ıyı akşamlar

rehber - - Klanlar

Beitrag

ılk turnuva hayırlı olsun