Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 68.
-
SÜPER LİG 8. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI
hatser - - Etkinlikler
Beitrag18.10.2019 20:30 Galatasaray - Sivasspor: 2 - 0 19.10.2019 15:00 Antalyaspor - Gençlerbirliği:3- 1 17:30 Trabzonspor - Gaziantepspor: 2 - 1 17:30 Başakşehir - Göztepe: 2 - 1 20:00 Ankaragücü - Beşiktaş: 1 - 2 20.10.2019 14:00 Kayserispor - Kasımpaşa: 1 - 1 16:30 Alanyaspor - Çaykur Rizespor: 1 - 2 19:00 Denizlispor - Fenerbahçe: 1 - 3 21.10.2019 20:00 Konyaspor - Yeni Malatyaspor: 1 - 1 Takım ADI : hatserFC Menejer : hatser
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragİstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evden dışarı adım
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragİstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evden
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragİstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragİstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragİstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar
-
slm
Beitragİstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir
-
slm
hatser - - Etkinlikler
BeitragGüzel uygulama olmuş Futbolcup ekibinden beklemek istediğimiz şeyler bunlar inşallah daha güzel etkinliklerde ve daha kalabalık bir ortamda beraber oluruz.
-
slm
BeitragGünaydınlar Herkese İYİ OYUNLAR DİLERİM...
-
Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von hatser: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Marques: „Haksız rekabet çok olur. Süper ligde 200 gücünde işine yaramayan futbolcuyu amatörde oynayan arkadaşına gönderirse , herkes amatör liglerden uçar.“ oda mantıklı. O zmn en alt en tepeye acık olmasında. Bari 3 rakımını yukseltsek olmazmı? 3 dusuk gercekten. Bıde oldugun lıgde o 3un ıcıne dahıl. Yanı en fazla 2 lıg usttunden transfer yapabılıyoruz“ valla kardeşim bu konuda katılmıyorum üst lig olmasını isteme…
-
Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Marques: „Haksız rekabet çok olur. Süper ligde 200 gücünde işine yaramayan futbolcuyu amatörde oynayan arkadaşına gönderirse , herkes amatör liglerden uçar.“ oda mantıklı. O zmn en alt en tepeye acık olmasında. Bari 3 rakımını yukseltsek olmazmı? 3 dusuk gercekten. Bıde oldugun lıgde o 3un ıcıne dahıl. Yanı en fazla 2 lıg usttunden transfer yapabılıyoruz“ valla kardeşim bu konuda katılmıyorum üst lig olmasını istemen mantıksız geldi çünkü senin dediğin gibi ol…
-
Forum Ayın Üyesi | 07.10.2019
hatser - - Etkinlikler
BeitragZitat von Gençfenerbhçe: „Vayy gerçekten çok teşekkür ederim. Çok gururlandım futbolcup TR ekıbının benı böyle birşeyle gururlandırdığı için. Çok teşekkür ederim gerçekten. Elimden geldiğince hep destek hep yardım mantığıyla ilerlicem inş. Futbolcup TR nin dahada fazla kullanıcı daha popüler olması dileğimle. Teşekkürler futbolcup TR AİLESİ“ Hayırlı olsun kardeşim benim hakketin
-
Futbolcup Forum Ayın Üyesi !
hatser - - Etkinlikler
BeitragZitat von dertat: „Zitat von Marques: „21.08.2019'dan itibaren FORUM AYIN ÜYESİ değişen şartları ve ödülleri ile tekrar YÜRÜRLÜLÜĞE GİRMİŞTİR.“ para ödülü kaç paradır moderratör“ Kardeşim sayfanın başında da yazdığı gibi 40m para ödülü ve 2 gün süreyle günün menejeri
-
Menejer : hatser
hatser - - Etkinlikler
BeitragMenejer : hatser 4 Ekim Cuma 20.30 Yeni Malatyaspor - Denizlispor 2-1 20.30 Fenerbahçe - Antalyaspor 3-0 5 Ekim Cumartesi 15.00 Kasımpaşa-Konyaspor 1-1 17.30 Göztepe - Kayserispor 2-1 20.00 Gençlerbirliği - Galatasaray 0-3 6 Ekim Pazar 14.00 Sivasspor - Ankaragücü 1-1 16.30 Beşiktaş - Alanyaspor 1-1 19.00 Gazişehir Gaziantep - Başakşehir 1-2 19.00 Çaykur Rizespor - Trabzonspor 1-2 Takım Adı : HatserFC Menejer : hatser
-
Zitat von Marques: „Zitat von hatser: „Zitat von Marques: „Zitat von hatser: „Zitat von ÇARŞI33: „Arkadaşlar 40 lık 50 lik oyuncu da ne kadar prim alabilirsiniz ki. Oyuncu gelişsin daha fazla güç daha fazla prim demek. belki bu oyunculardan alacağın prim senin günlük maaş ihtiyacını bile karşılayamayacak. Neticede Genç oyuncu 3 kat daha hızlı gelişiyor.“ bizde bunu biliyoruz çarşı lig düşük olduğu için para ihtiyacını karşılar 40 50 lik ve bizim demek istediğimiz adamın yattıda bizimkinde mi sık…
-
Zitat von Marques: „Zitat von hatser: „Zitat von ÇARŞI33: „Arkadaşlar 40 lık 50 lik oyuncu da ne kadar prim alabilirsiniz ki. Oyuncu gelişsin daha fazla güç daha fazla prim demek. belki bu oyunculardan alacağın prim senin günlük maaş ihtiyacını bile karşılayamayacak. Neticede Genç oyuncu 3 kat daha hızlı gelişiyor.“ bizde bunu biliyoruz çarşı lig düşük olduğu için para ihtiyacını karşılar 40 50 lik ve bizim demek istediğimiz adamın yattıda bizimkinde mi sıkıntı çıkıyor“ Güzel kardeşim , o adamın…
-
Zitat von ÇARŞI33: „Arkadaşlar 40 lık 50 lik oyuncu da ne kadar prim alabilirsiniz ki. Oyuncu gelişsin daha fazla güç daha fazla prim demek. belki bu oyunculardan alacağın prim senin günlük maaş ihtiyacını bile karşılayamayacak. Neticede Genç oyuncu 3 kat daha hızlı gelişiyor.“ bizde bunu biliyoruz çarşı lig düşük olduğu için para ihtiyacını karşılar 40 50 lik ve bizim demek istediğimiz adamın yattıda bizimkinde mi sıkıntı çıkıyor
-
Zitat von Gençfenerbhçe: „Ben o oyuncu cıktıktan 2 gun sonra sözleşme imzaladım. Burayada bıldırdım hemen. Megersem son ana kadar geliştirip öyle bildirmen daha iyimiş bunuda sonra anladım ben. Şimdikileri bildirmiyorum geliştiriyorum son gununde bıldırıcem“ haklısın öyle zaten ama seninkini yatırdılar bizimkinde niye sıkıntı çıkıyor zaten mesaj bile yazmaya tenezül etmiyorlar
-
Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von hatser: „Zitat von Marques: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Hoca,ender Güç=40 Mevki=DI Cıkıs tarihi. 26.08.2019 Menejer ismi=Gençfenerbhçe“ Yatırıldı.“ marques bu adamda 1 ay olmuş takımı kuralı 5 gün sonra bildiriyor neden yatırılıyorda bizimkinde sıkıntı çokıyor ?“ Kardeşim bula bula benimi buldun örnek :)“ yok kardeşim örnek sen vardın o yüzden