Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 44.
-
Liga Towarzyska AT-sezon 2
BeitragJa jestem za tym, żeby zacząć nowy sezon od razu
-
soints vs LKS Ursus Dachnów 2:0 LKS Ursus Dachnów vs soints 0:3 KS Kretovia vs LKS Ursus Dachnów 0:0 LKS Ursus Dachnów vs KS Kretovia 0:2 Black Devils vs LKS Ursus Dachnów 3:0 LKS Ursus Dachnów vs Black Devils 2:1
-
EKSTRAKLASA 6
Janusz - - Archiwum lig
BeitragGratulacje dla czarnego za Majstra ! ;p
-
Bitwa klanów - Dyskusje
Janusz - - Bar sportowy
BeitragJa jako już były członek WDFC trzymam dalej za nimi i moim zdaniem bitwę wygra WDFC! ;p
-
Wywiad wydanie październikowe
BeitragMaciejewski
-
Jaki To Junior
Janusz - - Bar sportowy
BeitragOP 18 lat 30Q LP 17 lat 45Q N 17 lat 50Q
-
Ekstraklasa 5
Janusz - - Archiwum lig
BeitragGratulacje Panowie !
-
Gazetka Fut Time News - dyskusje
BeitragSuper robota! Bardzo dobrze przemyślany projekt i jestem bardzo zadowolony z wydań gazetki! Czekam na kolejne ! : )
-
Liga towarzyska AT.
Beitrag1. Newell's - Old Boys. Oldboy 2. Chelsea KnO FC - Mateo Di Stefano 3. Legia...(L)...Warszawa - sunshaine82 4. Stasin Red Devils - Sławek1970 5. Zryw Dabrowka - Dulux 6. Legia Warszawa - wojti 7. OGIEŃ CZARNKÓW - P3PSI 8. Lech Poznań - patrickswayze 9. LKS Ursus Dachnów - Janusz
-
Jaki To Junior
Janusz - - Bar sportowy
Beitragn 90 20 op 130 23 br 110 19 lp 100 22 oz 80 23
-
Nachodzący na siebie tekst
BeitragWtam! Chciałbym zgłosić taki oto przypadek: Bez_tytu_u-1543777662.png Niestety, ale przeszkadza to w rozczytaniu pełnej nazwy zespołu i ligi w której owy zespół gra. Bardzo bym prosił, żeby ten błąd został poprawiony. Ułatwi to na przyszłość innym graczom mierzącym się z tym zespołem przeczytać pełną nazwę drużyny wraz z ligą w której on się znajduje. Pozdrawiam;)
-
TOP Mecz
Janusz - - Nowy FutbolCup
BeitragZitat von dzelen: „Niektórzy kibice mogli żałować, że przedwcześnie opuścili mecz. Dobry mecz wierzboll 2eupmp4.jpg jakim ostatecznie wynikiem się zakończyło to spotkanie? :P“
-
Nasze gazetki klubowe
Janusz - - Fun i rozrywka
Beitragfutbolcup.pl/#/index.php?w=350…Id=244&pos=0&_=1538129938 Gorąco zapraszam:)
-
Witam! Przeglądając teraz turniej w którym biorę udział przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Może da się wprowadzić listę najlepszych strzelców turnieju? Tak jak w lidze jest Królowie strzelców - TOP 20, tak może być np.: TOP 10 strzelców turnieju i na koniec rozgrywek najlepszy strzelec dostałby nagrodę, która by wylądowała w gablocie klubowej. Moim zdaniem byłoby to dodatkowe osiągnięcie klubowe, a nagroda, która wyląduje w gablocie ucieszyłaby bardzo menadżera zespołu. Pozdrawiam!