Suchergebnisse
Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 243.
-
Zitat von Marques: „Haksız rekabet çok olur. Süper ligde 200 gücünde işine yaramayan futbolcuyu amatörde oynayan arkadaşına gönderirse , herkes amatör liglerden uçar.“ oda mantıklı. O zmn en alt en tepeye acık olmasında. Bari 3 rakımını yukseltsek olmazmı? 3 dusuk gercekten. Bıde oldugun lıgde o 3un ıcıne dahıl. Yanı en fazla 2 lıg usttunden transfer yapabılıyoruz
-
Zitat von aaasss: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Birde transfer listesinde en fazla 3 üst ligine kadar oyuncu cıkıyor. Bence bu oyunda bir kısırlık yapıyor hareketlilik bakımından. Ve bence bu özelliğin hiç bi faydası yok. En alt ligdeki oyuncular en üst ligdeki adamın transfer pazarına koydugu oyuncuyu görebilmeli ve teklif yapabilmeli bence. Buda oyuna biraz hareketlilik getirir ve kısır döngüsünü bozabilir bence“ Daha önce önerilerde vardı ama adaletsizlik olur diye kabul edilmedi galiba bu. Mess…
-
Birde transfer listesinde en fazla 3 üst ligine kadar oyuncu cıkıyor. Bence bu oyunda bir kısırlık yapıyor hareketlilik bakımından. Ve bence bu özelliğin hiç bi faydası yok. En alt ligdeki oyuncular en üst ligdeki adamın transfer pazarına koydugu oyuncuyu görebilmeli ve teklif yapabilmeli bence. Buda oyuna biraz hareketlilik getirir ve kısır döngüsünü bozabilir bence
-
+200 DD LAZIM
Beitrag1.amator lıgdeyım 1.2 gune super amator lıge cıkacam. 200+DD oyuncusu lazım elınde olan satmak istiyen mesaj atarsa sevinirim arkadaşlar
-
Forum Ayın Üyesi | 07.10.2019
BeitragZitat von aaasss: „Owww. Darısı başımıza. Hayırlı olsun. Bol muhabbetler herkese“ Eyw kardesım. Ins sende olursun birgün
-
BeitragÇok teşekkür ederim arkadaşlar. Sizlerde olursunuz inş
-
BeitragZitat von 17gokhan17: „tebrik ederim hak ettin“ Teşekkür ederim kardeşim
-
BeitragZitat von hatser: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Vayy gerçekten çok teşekkür ederim. Çok gururlandım futbolcup TR ekıbının benı böyle birşeyle gururlandırdığı için. Çok teşekkür ederim gerçekten. Elimden geldiğince hep destek hep yardım mantığıyla ilerlicem inş. Futbolcup TR nin dahada fazla kullanıcı daha popüler olması dileğimle. Teşekkürler futbolcup TR AİLESİ“ Hayırlı olsun kardeşim benim hakketin :)“ Eyw kardeşim benim teşekkürler
-
BeitragZitat von Majesteleri: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Vayy gerçekten çok teşekkür ederim. Çok gururlandım futbolcup TR ekıbının benı böyle birşeyle gururlandırdığı için. Çok teşekkür ederim gerçekten. Elimden geldiğince hep destek hep yardım mantığıyla ilerlicem inş. Futbolcup TR nin dahada fazla kullanıcı daha popüler olması dileğimle. Teşekkürler futbolcup TR AİLESİ“ Tebrikler dostum harika iş :)“ Teşekkürler dostum eyw
-
BeitragZitat von Marques: „Hayırlı olsun dostum , Ödülünü bu hafta içi yatıracağım. Aynı şekilde Günün Menajeri'de bu hafta içi olursun.“ Çok teşekkürler
-
BeitragVayy gerçekten çok teşekkür ederim. Çok gururlandım futbolcup TR ekıbının benı böyle birşeyle gururlandırdığı için. Çok teşekkür ederim gerçekten. Elimden geldiğince hep destek hep yardım mantığıyla ilerlicem inş. Futbolcup TR nin dahada fazla kullanıcı daha popüler olması dileğimle. Teşekkürler futbolcup TR AİLESİ
-
4 Ekim Cuma 20.30 Yeni Malatyaspor - Denizlispor=3-1 20.30 Fenerbahçe - Antalyaspor=3-1 5 Ekim Cumartesi 15.00 Kasımpaşa-Konyaspor=1-2 17.30 Göztepe - Kayserispor=2-1 20.00 Gençlerbirliği - Galatasaray=0-2 6 Ekim Pazar 14.00 Sivasspor - Ankaragücü=2-2 16.30 Beşiktaş - Alanyaspor=2-1 19.00 Gazişehir Gaziantep - Başakşehir=1-3 19.00 Çaykur Rizespor - Trabzonspor=1-2 Mener adı=Emre090814 Düzeltme 1 ekimde yapıldı yine menejer adımı yazmayı unuttum
-
Bencede böylesi en iyisi. Doğru u karar. Teşekkürler
-
Yalnız primlerin geri çekilmesine karşıyım ben. Cunkü o andaki etkınlıkte bunu belırtmemıstıniz. O andaki etkinlik buna musade ediyordu. Ve bizde o etkınlıge gore bıldırımımızı yaptık. Ve ben oyuna yenı basladıgım ıcın. Oyuncunun son tarıhe kadar gelıstırılıp oyle bıldırıldıgınde daha kazanclı olcagını bıle bılmıyordum. Ki bunun ıcın yorumda yaptım hatta. Oyuncu geldıgı gıbımı bıldırım yapıcaz yoksa son suresıne kadarmı beklıcez dıye. Arkadaslarda son suresıne kadar gelıstır oyle bıldır daha cok…
-
Zitat von Mutlu43: „Zaten en başı dan saçma idi gelsin hemen sözleşme yap parayı kazan artık şimdi değil bundan sonra olsun bence hesaplardan cekilmesin“ Bencede. Zaten o andaki etkınlık o şekilde olduğu için. Ve oyunun acemisi oldugumuz için şartlar gereği öyle yaptık. Şimdi burda sucumuz ne. Bencede bundan sonra 200 altı olanlara para verılmesın. Ama oncekılerdende cekılmesın. Mahcup olucaz yoksa biz
-
Sa
Beitrag27 Eylül Cuma 20.30 Başakşehir - Çaykur Rizespor=2-1 28 Eylül Cumartesi 15.00 Denizlispor - Kasımpaşa=1-2 17.30 Alanyaspor - Sivasspor=1=1 20.00 Galatasaray - Fenerbahçe=1-2 29 Eylül Pazar 14.00 Konyaspor - Kayserispor=1-1 16.30 Antalyaspor - Yeni Malatyaspor=1-2 16.30 Ankaragücü - Gençlerbirliği=0-1 19.00 Trabzonspor - Beşiktaş=2-1 30 Eylül Pazartesi 20.00 Gazişehir Gaziantep - Göztepe=2-0 Menejer adı=Emre090814 Düzeltmeyi 25.09.2019de yaptım menejer adını yazmayı unutmustum o yüzden. Sonra skn…
-
S
BeitragTm sorun duzeldi. 1 saat sonra 7sv çıktı
-
S
BeitragBen o oyuncu cıktıktan 2 gun sonra sözleşme imzaladım. Burayada bıldırdım hemen. Megersem son ana kadar geliştirip öyle bildirmen daha iyimiş bunuda sonra anladım ben. Şimdikileri bildirmiyorum geliştiriyorum son gununde bıldırıcem