Suchergebnisse
Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 243.
-
Zitat von hatser: „Zitat von Marques: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Hoca,ender Güç=40 Mevki=DI Cıkıs tarihi. 26.08.2019 Menejer ismi=Gençfenerbhçe“ Yatırıldı.“ marques bu adamda 1 ay olmuş takımı kuralı 5 gün sonra bildiriyor neden yatırılıyorda bizimkinde sıkıntı çokıyor ?“ Kardeşim bula bula benimi buldun örnek
-
Acil cevap lütfen
BeitragKulup binamı sv2 yaptım. Asıstanlar sv 7 olması gerekıyor. Hepsınden 7 cıkıyor. Ama genç takım antröner 6 cıkıyor. 7 sv cıkmıyor neden böyle? Ben genc takım antröner ıcın yukseltıyorum o bınayı zaten?
-
Satılık
BeitragSkinner, Tony DD 70 20 Satılıktır arkadaşlar Menejer adı=Emre090814 Kulup adı=Gençfenerbhçe
-
Lig atama
BeitragZitat von Oguzhan Ozen: „Sistem lig oluşturmak icin belli bir takım sayisini yakalamasi gerekiyor. Sizin liginiz bitmis olabilir ancak ligin olusmasi icin yeterli takim yoksa lig kurulmasi gecikebilir. NOT : Eğer yeni bir takim kurduysaniz e posta adresinizi onaylamaniz gerekmektedir.“ Hesabımı onayladım zaten. Ligede atandım teşekkür ederim
-
20.09.2019 20:30 GÖZTEPE A.Ş. - KONYASPOR=0-1 21.09.2019 15:00 KASIMPAŞA A.Ş. - ANTALYASPOR A.Ş.=0-2 17:30 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR - YUKATEL DENİZLİSPOR=2-2 20:00 FENERBAHÇE A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ=3-0 22.09.2019 14:00 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ=3-2 16:30 GENÇLERBİRLİĞİ - AYTEMİZ ALANYASPOR=1-1 19:00 BTC TURK YENİ MALATYASPOR - GALATASARAY A.Ş.=2-2 23.09.2019 20:00 DEMİR GRUP SİVASSPOR - TRABZONSPOR A.Ş.=1-2 20:00 BEŞİKTAŞ A.Ş. - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK=0-0 Menejer…
-
Lig atama
Beitrag1 haftadır lige atanamadım ne zmn atanıcam ben hergun atancam diye ümit edip giriyorum. Ama atanmıyorum bir türlü hevesim kursağımda kalıyor hep. Ne zaman atanırım acaba?
-
Zitat von aaasss: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Marques: „Zitat von oziboz: „umarım böyle bişey faliyete geçer ve umarım bizede denk gelir çünkü fakirlik aldı başını gidiyor oyunculara çok para isteniyor oyuncu alamıyoruz. hazırlık maçından gelenlerle anca dönderiyoz. oyunu bırakmıştık uzun süre sonra devam edelim dedik kulüp batmış :)“ Menajer adınızı öğrenebilir miyim ? yeniden başlayanlara küçük bir maddi yardımda bulunuyoruz.“ admin bey bende yeni başladımda. Yani 20 gun felan oldu. B…
-
Zitat von Marques: „Zitat von oziboz: „umarım böyle bişey faliyete geçer ve umarım bizede denk gelir çünkü fakirlik aldı başını gidiyor oyunculara çok para isteniyor oyuncu alamıyoruz. hazırlık maçından gelenlerle anca dönderiyoz. oyunu bırakmıştık uzun süre sonra devam edelim dedik kulüp batmış :)“ Menajer adınızı öğrenebilir miyim ? yeniden başlayanlara küçük bir maddi yardımda bulunuyoruz.“ admin bey bende yeni başladımda. Yani 20 gun felan oldu. Ben hiç maddi destek almamıştım alma imkanım v…
-
Satılık
BeitragAdı Mevki güç. YAŞ Yesilmese, Kaya KL 45. 20 Tokgöz, Baran DI 40. 25 Mert, Nihat OD 40. 26 Topal, Bora OL 45. 27 Vrajitoarea, ApolloDI 40. 27 Peyrelade, Remi DD 45. 28 Sembene, Steve FO 50. 24 Hepsi transfer listesindedir bakabilirsiniz arkadaşlar. Menejer adı=Emre090814 Kulup adı= Gençfenerbhçe
-
Lig atlama
BeitragZitat von ÇARŞI33: „Malesef her hangi bir para ödülü yok.“ Tm teşekkür ederim
-
505 OR 24
Gençfenerbhçe - - Kiralık
BeitragZitat von kingyuse: „Marqu ,ben premium ant veriyorum ve hiç kaçırmıyorum. Oyuncuya ihtiyacım yok ama sen antrenman kaygısı yüzünden kiralamak istiyosan bende durabilir. İstediğin zaman da alırsın. Buna karşılık 10myi sen bana verirsin belki :D“ Ticaret bu olsa gerek
-
Lig atlama
BeitragArkadaşlar ben 3.ligden 2. Lige cıktımda bunun için bir para ödülü varmı?? Takip ettiğim kadarıyla vardı sonra iptal ettiler felan. Tam olaya vakıf değilim.
-
Makale
BeitragZitat von AkinUzgul: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Arkadaşlar yeni makale yayınladım. Oylarmısınız lütfen. Birde abone olursanız cok sevinirim. Bende abone olabilirim. Teşekkür ederim. Menejer adı=Emre090814 Kulüp adı=Gençfenerbhçe“ Oylayip abone oluyorum :)“ Teşekkürler
-
Makale
BeitragArkadaşlar yeni makale yayınladım. Oylarmısınız lütfen. Birde abone olursanız cok sevinirim. Bende abone olabilirim. Teşekkür ederim. Menejer adı=Emre090814 Kulüp adı=Gençfenerbhçe
-
Tahmin
BeitragALANYASPOR-FENERBAHÇE A.Ş.=1¬2 TRABZONSPOR A.Ş.-GENÇLERBİRLİĞİ=3¬0 GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ-BEŞİKTAŞ A.Ş.=1¬2 GALATASARAY A.Ş.-KASIMPAŞA A.Ş=2¬1 ANTALYASPOR A.Ş.-İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR=0¬0 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK-DEMİR GRUP SİVASSPOR=2¬2 YUKATEL DENİZLİSPOR-KONYASPOR=0¬0 MKE ANKARAGÜCÜ-BTC TURK YENİ MALATYASPOR=1¬3 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-GÖZTEPE A.Ş=3¬1 Menejer adı=Emre090814 Kulüp adı=Gençfenerbhçe
-
Soru
BeitragBirmaçın skorunu bıle dogru bılsek 3mmı yatıcak? Yani her 1 macamı 3m prım?
-
Eyw
BeitragEyw cok teşekkür ederim
-
Yardımcı olurmusunuz lütfen.
BeitragBana suan 3 tane genç oyuncu geldi. 12. Ayda kontrat süresi bitiyo. Sımdı ben buraya o oyuncuları yazmıcam. 12.aya kadar geliştirip oyle yazıcam. Ornek verıyorum 02.12.2019da genclıgı bıtıyor. Ben 01.12.2019da sozlesme ımzalıcam bu gencle. Ve o zmnkı gucunu yazıcam genclıkten cıkış tarihi olarakda 02.12.2019mu yazıcam? Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim. Teşekkür ederim.