Suchergebnisse

Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 243.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von hatser: „Zitat von Marques: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Hoca,ender Güç=40 Mevki=DI Cıkıs tarihi. 26.08.2019 Menejer ismi=Gençfenerbhçe“ Yatırıldı.“ marques bu adamda 1 ay olmuş takımı kuralı 5 gün sonra bildiriyor neden yatırılıyorda bizimkinde sıkıntı çokıyor ?“ Kardeşim bula bula benimi buldun örnek

• Benutzer-Avatarbild

Acil cevap lütfen

Gençfenerbhçe - - Futbolcup TR

Beitrag

Kulup binamı sv2 yaptım. Asıstanlar sv 7 olması gerekıyor. Hepsınden 7 cıkıyor. Ama genç takım antröner 6 cıkıyor. 7 sv cıkmıyor neden böyle? Ben genc takım antröner ıcın yukseltıyorum o bınayı zaten?

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von juninho123: „Amcaoğlu Hüseyin Kl 500 20 24.09.2019 gençlikten çıkmıştır. Menajer:juninho123 kulup: Juventus FC.“ Kardesın jaca satarsın onu?

• Benutzer-Avatarbild

Satılık

Beitrag

Skinner, Tony DD 70 20 Satılıktır arkadaşlar Menejer adı=Emre090814 Kulup adı=Gençfenerbhçe

• Benutzer-Avatarbild

Lig atama

Beitrag

Zitat von Oguzhan Ozen: „Sistem lig oluşturmak icin belli bir takım sayisini yakalamasi gerekiyor. Sizin liginiz bitmis olabilir ancak ligin olusmasi icin yeterli takim yoksa lig kurulmasi gecikebilir. NOT : Eğer yeni bir takim kurduysaniz e posta adresinizi onaylamaniz gerekmektedir.“ Hesabımı onayladım zaten. Ligede atandım teşekkür ederim

• Benutzer-Avatarbild

20.09.2019 20:30 GÖZTEPE A.Ş. - KONYASPOR=0-1 21.09.2019 15:00 KASIMPAŞA A.Ş. - ANTALYASPOR A.Ş.=0-2 17:30 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR - YUKATEL DENİZLİSPOR=2-2 20:00 FENERBAHÇE A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ=3-0 22.09.2019 14:00 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ=3-2 16:30 GENÇLERBİRLİĞİ - AYTEMİZ ALANYASPOR=1-1 19:00 BTC TURK YENİ MALATYASPOR - GALATASARAY A.Ş.=2-2 23.09.2019 20:00 DEMİR GRUP SİVASSPOR - TRABZONSPOR A.Ş.=1-2 20:00 BEŞİKTAŞ A.Ş. - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK=0-0 Menejer…

• Benutzer-Avatarbild

Lig atama

Beitrag

1 haftadır lige atanamadım ne zmn atanıcam ben hergun atancam diye ümit edip giriyorum. Ama atanmıyorum bir türlü hevesim kursağımda kalıyor hep. Ne zaman atanırım acaba?

• Benutzer-Avatarbild

Prim Sistemi Güncellemesi | 19.07.2019

Gençfenerbhçe - - Haberler

Beitrag

Zitat von aaasss: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Marques: „Zitat von oziboz: „umarım böyle bişey faliyete geçer ve umarım bizede denk gelir çünkü fakirlik aldı başını gidiyor oyunculara çok para isteniyor oyuncu alamıyoruz. hazırlık maçından gelenlerle anca dönderiyoz. oyunu bırakmıştık uzun süre sonra devam edelim dedik kulüp batmış :)“ Menajer adınızı öğrenebilir miyim ? yeniden başlayanlara küçük bir maddi yardımda bulunuyoruz.“ admin bey bende yeni başladımda. Yani 20 gun felan oldu. B…

• Benutzer-Avatarbild

Prim Sistemi Güncellemesi | 19.07.2019

Gençfenerbhçe - - Haberler

Beitrag

Zitat von Marques: „Zitat von oziboz: „umarım böyle bişey faliyete geçer ve umarım bizede denk gelir çünkü fakirlik aldı başını gidiyor oyunculara çok para isteniyor oyuncu alamıyoruz. hazırlık maçından gelenlerle anca dönderiyoz. oyunu bırakmıştık uzun süre sonra devam edelim dedik kulüp batmış :)“ Menajer adınızı öğrenebilir miyim ? yeniden başlayanlara küçük bir maddi yardımda bulunuyoruz.“ admin bey bende yeni başladımda. Yani 20 gun felan oldu. Ben hiç maddi destek almamıştım alma imkanım v…

• Benutzer-Avatarbild

Satılık

Beitrag

Adı Mevki güç. YAŞ Yesilmese, Kaya KL 45. 20 Tokgöz, Baran DI 40. 25 Mert, Nihat OD 40. 26 Topal, Bora OL 45. 27 Vrajitoarea, ApolloDI 40. 27 Peyrelade, Remi DD 45. 28 Sembene, Steve FO 50. 24 Hepsi transfer listesindedir bakabilirsiniz arkadaşlar. Menejer adı=Emre090814 Kulup adı= Gençfenerbhçe

• Benutzer-Avatarbild

Lig atlama

Beitrag

Zitat von ÇARŞI33: „Malesef her hangi bir para ödülü yok.“ Tm teşekkür ederim

• Benutzer-Avatarbild

505 OR 24

Gençfenerbhçe - - Kiralık

Beitrag

Zitat von kingyuse: „Marqu ,ben premium ant veriyorum ve hiç kaçırmıyorum. Oyuncuya ihtiyacım yok ama sen antrenman kaygısı yüzünden kiralamak istiyosan bende durabilir. İstediğin zaman da alırsın. Buna karşılık 10myi sen bana verirsin belki :D“ Ticaret bu olsa gerek

• Benutzer-Avatarbild

Lig atlama

Beitrag

Arkadaşlar ben 3.ligden 2. Lige cıktımda bunun için bir para ödülü varmı?? Takip ettiğim kadarıyla vardı sonra iptal ettiler felan. Tam olaya vakıf değilim.

• Benutzer-Avatarbild

Makale

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Arkadaşlar yeni makale yayınladım. Oylarmısınız lütfen. Birde abone olursanız cok sevinirim. Bende abone olabilirim. Teşekkür ederim. Menejer adı=Emre090814 Kulüp adı=Gençfenerbhçe“ Oylayip abone oluyorum :)“ Teşekkürler

• Benutzer-Avatarbild

Makale

Beitrag

Arkadaşlar yeni makale yayınladım. Oylarmısınız lütfen. Birde abone olursanız cok sevinirim. Bende abone olabilirim. Teşekkür ederim. Menejer adı=Emre090814 Kulüp adı=Gençfenerbhçe

• Benutzer-Avatarbild

Tahmin

Gençfenerbhçe - - Etkinlikler

Beitrag

ALANYASPOR-FENERBAHÇE A.Ş.=1¬2 TRABZONSPOR A.Ş.-GENÇLERBİRLİĞİ=3¬0 GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ-BEŞİKTAŞ A.Ş.=1¬2 GALATASARAY A.Ş.-KASIMPAŞA A.Ş=2¬1 ANTALYASPOR A.Ş.-İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR=0¬0 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK-DEMİR GRUP SİVASSPOR=2¬2 YUKATEL DENİZLİSPOR-KONYASPOR=0¬0 MKE ANKARAGÜCÜ-BTC TURK YENİ MALATYASPOR=1¬3 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-GÖZTEPE A.Ş=3¬1 Menejer adı=Emre090814 Kulüp adı=Gençfenerbhçe

• Benutzer-Avatarbild

Soru

Gençfenerbhçe - - Etkinlikler

Beitrag

Birmaçın skorunu bıle dogru bılsek 3mmı yatıcak? Yani her 1 macamı 3m prım?

• Benutzer-Avatarbild

Eyw

Beitrag

Eyw cok teşekkür ederim

• Benutzer-Avatarbild

Yardımcı olurmusunuz lütfen.

Beitrag

Bana suan 3 tane genç oyuncu geldi. 12. Ayda kontrat süresi bitiyo. Sımdı ben buraya o oyuncuları yazmıcam. 12.aya kadar geliştirip oyle yazıcam. Ornek verıyorum 02.12.2019da genclıgı bıtıyor. Ben 01.12.2019da sozlesme ımzalıcam bu gencle. Ve o zmnkı gucunu yazıcam genclıkten cıkış tarihi olarakda 02.12.2019mu yazıcam? Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim. Teşekkür ederim.

• Benutzer-Avatarbild

Nasıl 200 300+ oyuncular geliyor size genç? Bana en fazla 50 geliyor. Napmam lazım benımde oyle guclu gelmesi için. Yardımcı olursanız cok sevınırım