Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 243.
-
Gençfenerbhçe ALT YAPI!!
BeitragBu ayın 22 sinde gençlikten cıkıyor. Cok iyi od satılıktır
-
GENÇ OYUNCULAR ARIYORUM
BeitragBu ayın 22 sinde gençlikten cıkıyor. Cok iyi od satılıktır
-
Fo
BeitragSatılık
-
Fo
BeitragYarın gençlikten çıkıyor. Satılıktır.
-
Fo
Gençfenerbhçe - - Satılık
BeitragYarın gençlikten çıkıyor. Satılık
-
Gençfenerbhçe ALT YAPI!!
BeitragOd=22.07 Oh=09.07 (16yasında 65 gücünde geldi) Kredili antreman ile gelişiyor. SATILIKTIR. TEKLİFLER BURDAN ALINACAKTIR. OH MEVKİSİNİN ÇIKIŞ DURUMUNA GÖRE 3. 4 TALİPLİSİ VAR
-
Gençfenerbhçe ALT YAPI!!
BeitragOd=22.07 Oh=09.07 (16yasında 65 gücünde geldi) Kredili antreman ile gelişiyor. SATILIKTIR. TEKLİFLER BURDAN ALINACAKTIR. OH MEVKİSİNİN ÇIKIŞ DURUMUNA GÖRE 3. 4 TALİPLİSİ VAR..
-
Oh
BeitragGüncel.
-
GENÇ OYUNCULAR ARIYORUM
BeitragOd 22.07 Oh 09.07 Cıkıslı. Ikısıde cok iyi. En cok parayı verene satacam kardesım
-
Zitat von Ahmet: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Ahmet: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Şevket: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Şevket: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Od=22:07:2020 Oh=09:07:2020 çıkışlı“ Güzel oyuncular“ 2 side satılık ilgilenebilirsin :)“ Kadromu kurdum sağolasın :)“ Sende sağolasın :)“ Kardeşim, gençlikten çıkmalarına 2-3 gün önce haber et. Satın alırız.“ Abi şuan 2.3 kişi talip cıkmalarını beklıyor. Mesajlarını arsıvledım. Oyundan msj atarsan iyi olur. Arsıvlım sen…
-
Zitat von Ahmet: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Şevket: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Şevket: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Od=22:07:2020 Oh=09:07:2020 çıkışlı“ Güzel oyuncular“ 2 side satılık ilgilenebilirsin :)“ Kadromu kurdum sağolasın :)“ Sende sağolasın :)“ Kardeşim, gençlikten çıkmalarına 2-3 gün önce haber et. Satın alırız.“ Abi şuan 2.3 kişi talip cıkmalarını beklıyor. Mesajlarını arsıvledım. Oyundan msj atarsan iyi olur. Arsıvlım senın msjınıda cıktıgı zaman donus yapayım. Oh …