Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 243.
-
SİM TURNUVASI 2020 | Skorlar
BeitragAynı adı yazıyorum. Bende nıye cıkmadı anlamadım
-
15.hafta
BeitragGençfenerbhçe 3=0 1980 BANDIRMAGÜCÜ Boyle bır kulup menejer adı cıkmıyor
-
BeitragZitat von Gençfenerbhçe: „Oguzhan 1980 bandırma gücü diye takım menejer cıkmıyor. Daha 15.hafta başlamadı ama ben onceden arkadaslık isteği yoluyayım dedım. Ama oyle bır takım cıkmıyor napmam gerekıyor?“ Oguzhan bu mesajıma cevap verırmısın kardesım güme gitmesin bızım maç
-
Antreman sorunu
BeitragKolay gelsin. Benimde oyuncularım sabah antremanı almadı. Krediyi bosamı kullanmıs oldum şimdi. Bi bakarsanız ilgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler
-
Güncelleme
BeitragZitat von AkinUzgul: „Genc takim antrenorum 74 yasinda :/“ daha gencını bulamadınmı akın
-
Hazırlık Maçı Daveti
BeitragAynen reis bu durum bendede oluyor sürekli
-
BeitragZitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Oguzhan 1980 bandırma gücü diye takım menejer cıkmıyor. Daha 15.hafta başlamadı ama ben onceden arkadaslık isteği yoluyayım dedım. Ama oyle bır takım cıkmıyor napmam gerekıyor?“ ibrahim reisi yok sayarsan allah affetmez gençfenerbahçeli kardeşim ibrahim abinin tek taş.... 50 kilo gelir ulu bir adamdır“ adamı yok saymadım sadece adı cıkmıyor ne yapmam gerekıyor dedım
-
BeitragOguzhan 1980 bandırma gücü diye takım menejer cıkmıyor. Daha 15.hafta başlamadı ama ben onceden arkadaslık isteği yoluyayım dedım. Ama oyle bır takım cıkmıyor napmam gerekıyor?
-
BeitragZitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von OsmanDALKILIC: „14. hafta maçımdır gençfenerbahçelileri yendim 6-0 cimbomlu olarak hizliresim.com/PliAjS“ Bızde cimbomluları yenerız skntı yok. Suan tskım geliştirmiyorum. Para kasıyoruz takımı gelıstırdınmı o zmn goruselım :)“ olmaz kanki o iş biz köklendik artık bu oyunda“ Hıc skntı yok bu lafını hatırlatırım ilerde neyse skor bolumunu mesgul etmıyelım yasak. Sohbetden konusalım
-
BeitragZitat von OsmanDALKILIC: „14. hafta maçımdır gençfenerbahçelileri yendim 6-0 cimbomlu olarak hizliresim.com/PliAjS“ Bızde cimbomluları yenerız skntı yok. Suan tskım geliştirmiyorum. Para kasıyoruz takımı gelıstırdınmı o zmn goruselım
-
Beitrag13. Hafta Gençfenerbhçe 3. 0 Golden Clew Football Club