Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 243.
-
Zitat von oziboz: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Merakla beklemedeyız inş sonuncularada ıyı bısey verırsınız sonunculuklarda bıtırcem cunku :)“ Sonuncu olmazsın hocam. Aktif olmayan çok kişi var. Maça çıkmayan çok kişi var“ Hee o sekılde ustlerde olabilirim. Diğer türlü sonunculuga talıbım grnç yetiştirip satıyorum cunku. Kadro dizmiyorum. Elımde oyuncuda tutmuyorum para bırıktırıyorum süperligde kalıcı olmak için
-
SİM TURNUVASI 2020 | Skorlar
Beitrag2.hafta
-
Oh
Gençfenerbhçe - - Satılık
BeitragGüncel.
-
SİM TURNUVASI 2020 | Skorlar
Beitrag.
-
Gençfenerbhçe 'den satılık oyuncular
BeitragHepsi satılık arkadaslar.
-
Oh
BeitragTm öyle yaparım kardesım ıkı ayaga hakımıyetle yer degıstırırım. Bakalım nasıl bı oh olacak
-
Oh
BeitragKredi verıcem zaten kardeşim. Antremanıda bu şekil vericem. Koşmaya Hazır Olma, Fitness, Hız, İki Ayağa Hakimiyet, Dayanıklılık, Şut, Paslaşma, ikili mücadele. Eğer alacak varsa ıstege gorede antreman verebılırım
-
Oh
BeitragYeni geldi geliştirip satıcam. Burdan gucunu guncel olarak paylasırım.
-
350+Fo DI
Beitrag350 +Fo DI mevkısı alabılırım cok ucuk fıyat olmasın ama Menejer adı =Emre090814 Takım adı =Gençfenerbhçe
-
350+Fo DI
BeitragCokda ucuk fıyat olmadan fo ve dı mevkısıne oyuncu arıyorum arkadaslar. Oyundanda iletişime geçebilirsiniz. Takım adı=Gençfenerbhçe Menejer adı =Emre090814