Suchergebnisse

Suchergebnisse 181-195 von insgesamt 195.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

emdeys - - Bar sportowy

Beitrag

Hej kolejny raz zaproponuje nie dawac do typowania meczy z 2 ligi bo tam sa kalkulacje awans-utrzymanie. Znowu nie wiadomo jak obstawic mecz LKS Pogórze Bachórz- : -Waloszek F.C Z jednej strony gospodarz powinien wygrac z 4:0 ale patrzac na poprzednie mecze to zaczal oddawac mecze slabszym przeciwnikom jak np w 13 kolejce przegral az 4:0 z 7 w lidze Neeketsu FC co jest mocno watpliwe. Jezeli mamy obstawiac 2 ligowe mecze to ewentualnie mecze pomiedzy druzynami z dolnej polowy tabeli bo tam kazdy…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

emdeys - - Bar sportowy

Beitrag

A moim zdaniem nagrody mogloby dostac nawet 5 osob przy tak wysokich nagrodach, pod warunkiem ze ich typy beda sie roznily conajmniej 1 wynikiem zeby nie bylo kopiowania 1 do 1 od najlepszych. Co do edycji to sam zazwyczaj szybko dawalem swoje typy a potem za dnia jakies pojedyncze zmiany wprowadzalem po glebszej analizie pojedynkow wiec osobiscie bym wolal kolejnosc dodania postu. Pojawił się pkt. 19 Jeżeli osobą zdobyła nagrodę kolejki ale nie spełniła wymagań 50 % nagroda zostaje wypłacona os…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

emdeys - - Bar sportowy

Beitrag

Dzięki Oldboy, mimo przewagi ciągle czułem Wasz oddech na plecach i wiedziałem że muszę cisnąć do końca aby wygrać wiadomo że w typowaniu trzeba mieć dużo szczęścia i tym razem mi się udało. Już się nie mogę doczekać kolejnej edycji i wyrownanej rywalizacji

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

emdeys - - Bar sportowy

Beitrag

A wlasnie, dobrze ze wspominasz. jako ze dzis sie konczy 3 sezon to kiedy start kolejnego typerka?

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

emdeys - - Bar sportowy

Beitrag

Mam pytanie, czy kopiowanie kogos typow jest "legalne"? wiadomo ze ciezko to udowodnic ale w 14 kolejce wygralem na spolke z jakims tam graczem i jak patrzylem to wszystkie wyniki mial identyczne jak ja. Przy czym wczesniej nie szlo mu nigdy za dobrze. Moze i krece gownoburze ale to takie srednie jak ktos podkrada moje typy i dzieki temu zgarnia polowe wygranej. Wiem ze w regulaminie nic o tym nie ma ale tak sie chcialem pozalic

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

emdeys - - Bar sportowy

Beitrag

Moim zdaniem nie ma sensu typowania meczy z 2 ligi, od liklu kolejek to co sie tam dzieje to jest porazka, topka calkowicie odpuszcza mecze zeby nie awansowac, wiadomo ze sie tego nie udowodni ale widac to golym okiem. Do polowy sezonu fiziol mial 0 remisow i porazek a teraz przegrywa ze wszystkimi- przypadek? nie sadze. Cos tam w regulaminie chyba bylo o tego typu meczach wiec moze odpuscmy je calkowicie i nie obstawiajmy poki co 2 ligi?

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

emdeys - - Bar sportowy

Beitrag

Tylko 1 mln zarobilem? fajnie

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

emdeys - - Bar sportowy

Beitrag

A czy po typerku też się dostanie konto premium lub jakieś cr? Przyda się a z tego co widzę to mam farta do obstawiania

• Benutzer-Avatarbild

Zaczalem 2 miesiace po starcie serwera wiec moim celem jest dogonienie czolowki i wygranie ekstraklasy

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

emdeys - - Bar sportowy

Beitrag

To kiedy kolejna edycja typerka? juz sie nie moge doczekac

• Benutzer-Avatarbild

Utrzymanie sie Olimpi Elblag w 2 lidze i mistrz dla Legii a potem awans do LM i innego polskiego klubu do LE.

• Benutzer-Avatarbild

Juventus, chociaz chcialbym Bayern

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

emdeys - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von GL7: „Zitat von emdeys: „Mam pytanko, w regulaminie jest napisane ze osoby bedace na pierwszych miejscach w obu klasyfikacjach moga dostac tylko 1 nagrode. I tu moje pytanie: czy nagroda przesuwa sie na nzsze miejsca czy przepada? i kto dostanie nagrode, 4 miejsce z klasyfikacji punktowej czy 3 z klasyfikacji skutecznosci? pytam bo zaczalem 2 kolejki pozniej niz wszyscy i w klasyfikacji punktowej nie mam szans ale w skutecznosci juz jestem na pudle Post przeniesiony w odpowiednie miejs…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

emdeys - - Bar sportowy

Beitrag

Mam pytanko, w regulaminie jest napisane ze osoby bedace na pierwszych miejscach w obu klasyfikacjach moga dostac tylko 1 nagrode. I tu moje pytanie: czy nagroda przesuwa sie na nzsze miejsca czy przepada? i kto dostanie nagrode, 4 miejsce z klasyfikacji punktowej czy 3 z klasyfikacji skutecznosci? pytam bo zaczalem 2 kolejki pozniej niz wszyscy i w klasyfikacji punktowej nie mam szans ale w skutecznosci juz jestem na pudle Post przeniesiony w odpowiednie miejsce. sunshaine. Pozdrawiam Team Futb…

• Benutzer-Avatarbild

Mohamed Salah - bez niego Liverpool nie doszedl by tak daleko w LM, pilkarz kompletny robiacy roznice na boisku.