Suchergebnisse

Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 67.

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncuya teklif sunarken oyuncu Hahaha şirk gelmiş ona gideyim Diye alaycı bir dille gülüyor

• Benutzer-Avatarbild

Yağmurlu karlı havada daha çok seyirci gelir

• Benutzer-Avatarbild

Emeklilik

ramazan - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Bence şöyle olabilir 40 a çıksın ama 30 yaşından sonra gücü artmasın hatta yaşlandığı için sürekli gücü düşsün mesele 30 yaşında gücü 500 ise 31 de 450 olsun 32 de 400 olsun

• Benutzer-Avatarbild

tek maça oynanmasın kupon yapma gelsin ve yüksek miktarda paralar yatıra bilelim mesela 5 maça oynayalım 10m ye kadar yatırabilelim tek maçada yatılsın ama şike engellemek için yüksek miktar yatırlmasın sadece çok maça yüksek miktar yatırılsın

• Benutzer-Avatarbild

Bence kötü oyuncu fiyatları baya bi artacsk Para arzı artırtça eflasyon olut fiyatlar yükselir

• Benutzer-Avatarbild

Fon arz edenle fon talep edenin bir araya geldiği bir sistem yapılsın örnek bende 500m var kullanmıyorum yatırayım 1 ay sonra 105 olarak alayım Başkası 100 m çeksin 1 ay sonra 110 m versin 5 m benim karım 5 m bankanın karı

• Benutzer-Avatarbild

turnuva kurmadan amatör bir takımdan güçsüz oyuncuyu 5-10 m ye alarak amatör takıma yardım için para hibe etmek ban sebebi mi kimden duymuştum hatırlamıyorum forumda birisinden duymuştum bir takıma 5 m vereceğim de

• Benutzer-Avatarbild

hayırlı olsun güzel olmuş

• Benutzer-Avatarbild

sadece kadro gücü 1000 altı olan amatörlere katıla bilir ödüller 1.2.000.000 2.1.000.000 3.500.000 4.250.000 5.125.000 6.100.000 7.90.000 8.80.000 futbolcup.net/#/index.php?w=34…posupcoming=&_=1523283025

• Benutzer-Avatarbild

skor ve seyirci hep aynı oluyor

ramazan - - Oyun Hatalari

Beitrag

konudan sonra 3-4 gün daha aynı şekilde oldu sonra düzeldi

• Benutzer-Avatarbild

serverler arası milli takım olsun kazanan serverin tüm oyuncularına küçük bi ödül verilsin 15 kredi yada 5-10m gibi mesela bizim serverde en güçlü forvet çarşı33 de diyelim o oyuncu milli takım oyuncusu olsun iste en güçlü kaleci KIZILTAN SK de diyelim o oyuncu milli takım oyuncusu olsun her server takımlardan en güçlü oyuncusu toplayıp milli takım çıkarsın bi şekilde bir yerde birleştilip milli takım maçı yapılsın turnuvalar olsun güzel olur

• Benutzer-Avatarbild

Simulationen

ramazan - - Simulationen

Beitrag

fussballcup.at/#/index.php?w=3…ubId=1510642&_=1521755907

• Benutzer-Avatarbild

BAŞVURULAR FORUM SAYFAMIZDAN

ramazan - - Turnuva Bağışlari

Beitrag

Zitat von BucaAkademiSpor: „Evet çekilişte ismi olmayan dogan232370 menejer adı Turnuvaya girmiş kim ise çıkarılabiliyorsa çıkarılsın BUTTON - İbrahim Bey İlgilenir misiniz lütfen?“ daha bu gün üye olmuş %90 multidir

• Benutzer-Avatarbild

BAŞVURULAR FORUM SAYFAMIZDAN

ramazan - - Turnuva Bağışlari

Beitrag

2 hesapta adamın olabilir multi açmıştır adem abiye söyle belki turnuvadan çıkarta bilir

• Benutzer-Avatarbild

DUYURU

ramazan - - Forum ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von ysf.19: „İbrahim abi ben tamamının çevrilmiş halini buldum bana ulaşabilir misin?“ aynen bende bitane buldum ama sürümü uyar mı bilmiyorum bir kaç fazladan satır var onda ben bana düşen eri bitirdim zaten az bir şey kaldı

• Benutzer-Avatarbild

DUYURU

Beitrag

yarın akşam devam edeceğim baya uykum geldi

• Benutzer-Avatarbild

DUYURU

Beitrag

düzenlemeye başladım 100 satır düzenledim bile bana admin panelinde yazan şeyler denk geldi birde bazı alakasız saçma anlamlı cümleler çıkıyor süspansiyon düzenle falan yazıyor başka bir anlamı olabilir ama o şekilde düzenledim ileride o yazıları gördükçe asıl anlamını bulup düzenleriz <item name="wcf.acp.infraction.suspension.edit"><![CDATA[Edit Suspension]]></item> googleden baktım ban,ceza,uzaklaştırma olarakta anlamı varmış büyük ihtimal o anlamdadır o şekilde çeviriyorum

• Benutzer-Avatarbild

DUYURU

Beitrag

Zitat von legendAltnts: „mail adresini ozel mesaj atarmisin bana?“ özelden attım ama galiba gitmedi bir kontrol eder misiniz çünkü baya olmuştu atalı simdi tekrar attım

• Benutzer-Avatarbild

Turnuva geliri

ramazan - - Turnuvalar

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Turnuva kurunca ev sahibi takımin geliri ne kadar oluyor. Bilen ya da daha önce kurmuş biri bilgi verebilir mı :)“ stadyum kapasitesine göre değişir benim 60.000 kişilik stadım var herkese 300.000 veriyorum karlı çıkıyorum

• Benutzer-Avatarbild

skor ve seyirci hep aynı oluyor

ramazan - - Oyun Hatalari

Beitrag

bu tesadüf mü hata mı bilmiyorum ama üçdür hep aynı skorda bitiyor maç hatta hava durumu aynı olursa seyirci sayısı bile aynı oluyor 1Wknqy.png