Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 67.
-
Emeklilik
BeitragBence şöyle olabilir 40 a çıksın ama 30 yaşından sonra gücü artmasın hatta yaşlandığı için sürekli gücü düşsün mesele 30 yaşında gücü 500 ise 31 de 450 olsun 32 de 400 olsun
-
skor ve seyirci hep aynı oluyor
ramazan - - Oyun Hatalari
Beitragkonudan sonra 3-4 gün daha aynı şekilde oldu sonra düzeldi
-
serverler arası milli takım olsun kazanan serverin tüm oyuncularına küçük bi ödül verilsin 15 kredi yada 5-10m gibi mesela bizim serverde en güçlü forvet çarşı33 de diyelim o oyuncu milli takım oyuncusu olsun iste en güçlü kaleci KIZILTAN SK de diyelim o oyuncu milli takım oyuncusu olsun her server takımlardan en güçlü oyuncusu toplayıp milli takım çıkarsın bi şekilde bir yerde birleştilip milli takım maçı yapılsın turnuvalar olsun güzel olur
-
Simulationen
ramazan - - Simulationen
Beitragfussballcup.at/#/index.php?w=3…ubId=1510642&_=1521755907
-
BAŞVURULAR FORUM SAYFAMIZDAN
BeitragZitat von BucaAkademiSpor: „Evet çekilişte ismi olmayan dogan232370 menejer adı Turnuvaya girmiş kim ise çıkarılabiliyorsa çıkarılsın BUTTON - İbrahim Bey İlgilenir misiniz lütfen?“ daha bu gün üye olmuş %90 multidir
-
BAŞVURULAR FORUM SAYFAMIZDAN
Beitrag2 hesapta adamın olabilir multi açmıştır adem abiye söyle belki turnuvadan çıkarta bilir
-
DUYURU
BeitragZitat von ysf.19: „İbrahim abi ben tamamının çevrilmiş halini buldum bana ulaşabilir misin?“ aynen bende bitane buldum ama sürümü uyar mı bilmiyorum bir kaç fazladan satır var onda ben bana düşen eri bitirdim zaten az bir şey kaldı
-
DUYURU
Beitragyarın akşam devam edeceğim baya uykum geldi
-
DUYURU
Beitragdüzenlemeye başladım 100 satır düzenledim bile bana admin panelinde yazan şeyler denk geldi birde bazı alakasız saçma anlamlı cümleler çıkıyor süspansiyon düzenle falan yazıyor başka bir anlamı olabilir ama o şekilde düzenledim ileride o yazıları gördükçe asıl anlamını bulup düzenleriz <item name="wcf.acp.infraction.suspension.edit"><![CDATA[Edit Suspension]]></item> googleden baktım ban,ceza,uzaklaştırma olarakta anlamı varmış büyük ihtimal o anlamdadır o şekilde çeviriyorum
-
DUYURU
BeitragZitat von legendAltnts: „mail adresini ozel mesaj atarmisin bana?“ özelden attım ama galiba gitmedi bir kontrol eder misiniz çünkü baya olmuştu atalı simdi tekrar attım
-
Turnuva geliri
ramazan - - Turnuvalar
BeitragZitat von Eserbekler: „Turnuva kurunca ev sahibi takımin geliri ne kadar oluyor. Bilen ya da daha önce kurmuş biri bilgi verebilir mı :)“ stadyum kapasitesine göre değişir benim 60.000 kişilik stadım var herkese 300.000 veriyorum karlı çıkıyorum
-
skor ve seyirci hep aynı oluyor
ramazan - - Oyun Hatalari
Beitragbu tesadüf mü hata mı bilmiyorum ama üçdür hep aynı skorda bitiyor maç hatta hava durumu aynı olursa seyirci sayısı bile aynı oluyor 1Wknqy.png