Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 67.
-
DUYURU
BeitragZitat von legendAltnts: „ozel mesaj geldi mi peki?“ malesef gelmedi
-
DUYURU
BeitragZitat von legendAltnts: „arkadaslar hepinizden teskkur ederim. sizlere mail attim gelmis olmasi gerekli. lutfen alanlar ben aldim yazabilir mi “ mail gelmedi bana
-
DUYURU
BeitragZitat von legendAltnts: „Zitat von ysf.19: „bana 1000 tane verebilirsin abi böyleyse kolay ama ne zamana yetiştireceğiz?“ ilk arkadasimiz almis bulunmakta yusuf 1000 tane cok gelmez mi:) 2 gune yetistirmem lazim“ Zitat von legendAltnts: „Zitat von ramazan: „Zitat von legendAltnts: „bir ornek daha mesela orjinal olan <item name="wbb.acp.bulkProcessing.action.open"><![CDATA[Open]]></item> <item name="wbb.acp.bulkProcessing.action.restore"><![CDATA[Restore]]></item> cevirilmis olan <item name="wbb.…
-
DUYURU
BeitragZitat von legendAltnts: „bir ornek daha mesela orjinal olan <item name="wbb.acp.bulkProcessing.action.open"><![CDATA[Open]]></item> <item name="wbb.acp.bulkProcessing.action.restore"><![CDATA[Restore]]></item> cevirilmis olan <item name="wbb.acp.bulkProcessing.action.open"><![CDATA[Acik]]></item> <item name="wbb.acp.bulkProcessing.action.restore"><![CDATA[Geri]]></item> sadece kelimeleri degistiryoruz ve bu cumleyi bana yolluyorsunuz geri. burda 2 tane yaptim mesela ben ornek olarak “ yaparız ya…
-
DUYURU
Beitragyardımcı olmak isterim süresi ne kadar ona göre 200-300-500 seçeceğim
-
oyuncu nasıl satıyoruz
Beitragilk sezonun bitmesi gerekiyor
-
oyun parası
BeitragZitat von bbsahin: „Ramazan bey kredi satışı bir işe yaramıyor ki. en azından kadro güçlendirmek için oyun parasına ihtiyaç duyuluyor. oyuna başlangıçta çok az bir miktar ile başlıyoruz. 70 puanlı oyuncu 3,000,000 bizim başladığımız 25,000 bunun adaleti nerede“ 2-3 ay sonra oyuncu fiyatları normale iner şuan oyun çok uzun süre kapalı kalıp tekrardan açıldığı için oyuncu sıkıntısı var onun için fiyatlar baya pahalı
-
sohbetin saati yanlış
ramazan - - Oyun Hatalari
Beitragoyundaki sohbetin saati yanlış dün sunucu saatide yanlıştı o düzelmiş ama sohbet saati hala yanlış galiba almanya saatine göre
-
oyun parası
BeitragZitat von bbsahin: „Merhaba ismim berk batuhan. Oyuna kesinlikle oyun parası satışı getirilmeli. Haksız rekabet olacağını düşünenler olabilir. Ancak oyuna parasını verip oynayan üst liglere yükseleceği için alttakilere zararı olmayacaktır. En azından cüzzi miktarlardada olsa oyun parası satışı ŞART. Teşekkürler.“ öle bir şey olmaz kredi satışı var zaten oyun parası satısı olsa parası olan kazanır emeği olan değil
-
BAŞVURULAR FORUM SAYFAMIZDAN
Beitragmenejer adı : ramazan07 adı: uyanık spor beni iptal et
-
Fc Nerissa Hazırlık maçı arıyor
ramazan - - Hazırlık Maçı
Beitragaynı günlerde dolu gözüküyoruz uyanık spor
-
Fc Nerissa Hazırlık maçı arıyor
ramazan - - Hazırlık Maçı
Beitragkaç tane oyuncun var 7 den fazla ise göndereceğim
-
hiç oyuncum yok
ramazan - - Oyuncu Arama
BeitragZitat von Button57: „Sen özelden yazan degilmisin ramazan ?“ evet oyunda yazmıştım kaç gündür pazardan oyuncu alamadım kimse satmıyor benim durumumda olan bir çok kişi var lige atanamıyoruz genç oyuncu da gelmiyor kaç gündür
-
Genç Oyuncu Hesaplama
BeitragSimdi telden giriyorum yarın halledeyim
-
Genç Oyuncu Hesaplama
BeitragMerhaba o siteyi eskiden ben yapmış isterseniz tekrar açarım