Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 161.

• Benutzer-Avatarbild

Menajer Adı: BahriYavuz Medipol Başakşehir-Kayserispor 1-0 Atakaş Hatayspor-Alanyaspor 0-2 Adana Demirspor-İttifak Holding Konyaspor 2-1 Giresunspor-Trabzonspor 0-1 Altay-Fenerbahçe 1-2 Beşiktaş-Fatih Karagümrük 1-1 Fraport TAV Antalyaspor-Çaykur Rizespor 1-0 Kasımpaşa-Galatasaray 1-3 Yeni Malatyaspor-Gaziantep 0-3 Sivasspor-Göztepe 0-0

• Benutzer-Avatarbild

Kocaelispor Kulübü. TRANSFER Pazarı

BahriYavuz - - Satılık

Beitrag

UP

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı: BahriYavuz İttifak Holding Konyaspor-Medipol Başakşehir 0-2 Göztepe-Yeni Malatyaspor 3-1 Çaykur Rizespor-Fatih Karagümrük 0-3 Kasımpaşa-Giresunspor 1-1 Kayserispor-Adana Demirspor 0-2 Fenerbahçe-Fraport TAV Antalyaspor 3-1 Trabzonspor-Sivasspor 2-0 Galatasaray-Atakaş Hatayspor 2-0 Gaziantep-Beşiktaş 2-3 Alanyaspor-Altay 1-1

• Benutzer-Avatarbild

MENAJER ADI: BahriYavuz Giresunspor-Galatasaray 1-2 Fatih Karagümrük-Gaziantep 0-1 Beşiktaş- Çaykur Rizespor 2-0 Yeni Malatyaspor-Trabzonspor 1-2 Fraport TAV Antalyaspor-Göztepe 0-1 Sivasspor-İttifak Holding Konyaspor 1-1 Adana Demirspor-Fenerbahçe 1-3 Medipol Başakşehir-Alanyaspor 2-1 Altay-Kayserispor 2-0 Atakaş Hatayspor-Kasımpaşa 2-0

• Benutzer-Avatarbild

BahriYavuz - - Satılık

Beitrag

Güncellenmiştir. 10 Ağustos 2021 23.07

• Benutzer-Avatarbild

BahriYavuz - - Satılık

Beitrag

Kocaelispor Kulübü. Transfer Listesi Kocaelispor Kulübü. Süper Lig Transfer Pazarındaki Futbolcular Listesi ve Fiyatları Güncelleme Tarihi 11.08.2022 Satışa Çıkacak Genç Futbolcular Fiyatı ve Tarihi (PAZARA KOYULMAYACAKLAR) Güncelleme Tarihi 11.08.2022

• Benutzer-Avatarbild

Kredi

BahriYavuz - - Oyun Hatalari

Beitrag

lütfen bu konuda bilgi verebilir misiniz adminler

• Benutzer-Avatarbild

SİM TURNUVASI 2020 | Skorlar

BahriYavuz - - Etkinlikler

Beitrag

7-8 gündür oyuna da doğru düzgün girmiyorum. Turnuvadaki arkadaşlar bana mesaj atmalarına gerek yok. Çok uzun soluklu turnuva oluşu, çoğu takımın katılmamasından dolayı benim de isteğim kaçtı hem foruma hem turnuvaya hem de oyuna karşı. İsteğim; bundan sonraki maçlarda da bana mesaj atılmasına gerek kalmadan HÜKMEN mağlup sayılmamdır. Katılan arkadaşlara başarılar. Kolay gelsin herkese.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Ekledim sanıyordum eksik kalmış kusura bakmayın. 871299a4-Adsız.png ÇAĞLAYAN 3-0 hükmen kaybetmeyi tercih etti. YENİ OYNAYACAĞIM MAÇI DA 1-2 MAYIS İçinde ekleyeceğim.

• Benutzer-Avatarbild

100 Milyon Euro ÖDÜLLÜ Ödev

BahriYavuz - - Sohbet

Beitrag

100 MİLYON EURO Ödülü veremedik. Ödevin tam çözümünü de bulduğum halde verecektim. Konu kilit. Bilgiye verilen ödüller devam edebilir.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

5-0 Esatpaşa Kocaelisporu yenmiştir. Tebrik ederim.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

f57d9f7a-Adsız.png yükleyemedim bro kusura bakma geç kaldığım için

• Benutzer-Avatarbild

100 Milyon Euro ÖDÜLLÜ Ödev

BahriYavuz - - Sohbet

Beitrag

EVET ARKADAŞLAR, ÜNİVERSİTE ÖDEVİM İÇİN KONTROL SİSTEMLERİ DERSİNDEN ANLAYAN MEKATRONİK/ BİLGİSAYAR / ELEKTRİK-ELEKTRONİK/ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ okumuş arkadaşlar varsa ya da tanıdığınız varsa; yapabilen olursa şayet tatmin olduğum ödeve 50 M EURO+ ödev sonucu açıklandığında tamamen doğru olması durumunda +50 milyon Euro daha ödül vereceğim. Aşağıda bir robot/manipülatör elinin bilekten dönme hareketini tanımlayan mekanizmasına ait model sunulmuştur. Mekanizmayı tahrik eden bir Armatür kontrollü D…

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

KOCAELİSPOR 1966 vs Peaky Blinders rakip yazar diye yazmadım da 4-0 kaybettim.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

e73d6611-Adsız.png hala cevap yok.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

7a82d929-Adsız.png EDİT : Sim turnuvasında 3 haftanın tamamlanmasıyla diskalifiye olanların fikstürden çıkarılmasını talep ediyorum. sürekli böyle insanlara mesaj atıp dönüt alamıyoruz. Fikstürde oynanmayan maçlar olduğundan dolayı gerçek zevkini alamıyoruz. Eski zevki alabilmek için diskalifiye komple fikstürden çıkarılması gerekiyor umarım önerim dikkate alınır.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

imAepAimAepAimAepAimAepAturnuvadan bile haberi yok. cevap da gelmedi. hükmen galip gelmem gerektiğini düşünüyorum. hizliresim.com/imAepA resim olarak eklenemedi link bırakıyorum mecburiyetten

• Benutzer-Avatarbild

SİM TURNUVASI 2020 | Başvurular

Beitrag

Takım adı =KOCAELİSPOR 1966 Menejer adı = BahriYavuz Forum adı =BahriYavuz Lig =Tff 3.lig

• Benutzer-Avatarbild

Santos Cup - Toplam 47.5m ödüllü

BahriYavuz - - Turnuvalar

Beitrag

Kocaelispor 1966 3. Lig

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 12. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI

Beitrag

Menajer Adı: BahriYavuz Takım Adı:Kocaelispor 1966 22.11.201920:30 Galatasaray - Başakşehir : 1-1 23.11.2019 15:00 Denizlispor - Çaykur Rizespor : 2-2 17:30 Ankaragücü - Trabzonspor : 1-3 20:00 Konyaspor - Beşiktaş : 0-1 24.11.2019 14:00 Kayserispor - Sivasspor : 1-2 16:30 Kasımpaşa - Gençlerbirliği : 0-2 16:30 Alanyaspor - Göztepe : 0-0 19:00 Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe : 2-4 25.11.201920:00 Antalyaspor - Gaziantepspor : 1-0