Suchergebnisse

Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 161.

• Benutzer-Avatarbild

FAİŞ FIYATLARA SON...!

BahriYavuz - - Satılık

Beitrag

Zitat von EmreInce: „Zitat von BahriYavuz: „pahalı ben bunları çok daha ucuza satmıştım“4 pahalı ? genel olarak zaten pıyasa altı yazdım kı alan olsun ne yapalım bedavaya mı verelım :)“ daha önce başka takımlara da yazdım aynısını 1. Lig ya da Süper ligte olduğunuzu unutmayın bence. 1. Lig veya Süper ligten benzer topçuları 500 k ya alıp 1-1.5 m e aşağıya satıyorum piyasa canlansın diye

• Benutzer-Avatarbild

Gönderenthemoon11 KonuSa Tarih24.06.2018 00:11:55 -Usta 470-550 arası 6 tane oyuncum var 120 tl karşılığında satıyorum ilgilenirsen OYUNDA CHAT ÜZERİNDEN 2 GÜNDÜR YAZIYORUM BİR TANE ADMİN YOK. UMARIM YÖNETİCİ SAYINIZI ARTTIRMIYORSANIZ AKTİF OLMA SÜRENİZ ARTAR. HAYIRLI GÜNLER. YASAKSA EĞER GEREĞİ YAPILSIN.

• Benutzer-Avatarbild

FAİŞ FIYATLARA SON...!

BahriYavuz - - Satılık

Beitrag

pahalı ben bunları çok daha ucuza satmıştım

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Umut1996: „bana burdan menejer adini ve sebebini özelden mesaj at bakalim sonra beklemede kal haber vericez edit: veya oyundan ticket atabilirsin bizim isin daha kolay olluyor isler karismazin diye “ Menajer adım BahriYavuz Efsanevi başkanımız Org. Bahri Kubilay Yavuz'dan daha iyi birisi olduğunu düşündüğümde menajer ismi değiştirmek isteyince değiştirebilecek miyim?

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von BahriYavuz: „OD 335 27 41 Milyon € PAZARDA Ligim 2. Lig BAL ' a kadar satabiliyorum. Aracıyı bulursanız Amatör 1 e dek alabilirsiniz. Aracıyı ben bulursam benim aracım pazara koyma bedeli dahil EKSTRA 500 K istiyor haberiniz olsun. SİYAH RENKLİLER PAZARDA, KIRMIZI RENKLİ FUTBOLCULAR PAZARA GÜN İÇİNDE EKLENECEKTİR VE SATILIKLARDIR! SATILAN FUTBOLCULAR GRİ VE ÜSTÜ ÇİZİLİDİR. “ GÜNCELDİR

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ozdil44: „Aynn kredim var ama 2016 dan beri oynuyom hic denemedim onu bilen varsa soylesin“ adminler yazar şimdi Genç futbolcuların da gücü artıyor mu ekstradan bunu da cevaplarsanız sevinirim

• Benutzer-Avatarbild

Şimdi örneğin kadro gücü 100 olan takım 1 kez bu antrenmanı verdiğinde kadro gücü 105 mi oluyor? Nasıl oluyor?

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

BahriYavuz - - Klanlar

Beitrag

350+ gençleri nasıl yetiştiriyosunuz ENTER

• Benutzer-Avatarbild

bencede +1 Oyunda kredi kullanmak için yer yok çünkü.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von BahriYavuz: „OD 330 27 41 Milyon € PAZARDA DD 175 27 3 Milyon € PAZARDA FO 155 27 1,5 Milyon € PAZARDA OD 160 25 PAZARDA DEĞİL TEKLİF SİZDEN FO 155 26 PAZARDA DEĞİL TEKLİF SİZDEN OL 145 26 PAZARDA DEĞİL TEKLİF SİZDEN OL 150 24 PAZARDA DEĞİL TEKLİF SİZDEN Ligim 2. Lig BAL ' a kadar satabiliyorum. Aracıyı bulursanız Amatör 1 e dek alabilirsiniz. Aracıyı ben bulursam benim aracım pazara koyma bedeli dahil EKSTRA 500 K istiyor haberiniz olsun. SİYAH RENKLİLER PAZARDA, KIRMIZI RENKLİ FUTBOL…

• Benutzer-Avatarbild

PASİF TAKIMLAR

BahriYavuz - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von BahriYavuz: „Zitat von Umut-Melissa2012: „ayrica mesela ben 5 yil girmem takimim kapanir sonra biri benim ismimi alir herkez geri döndü sanarsa nolcak ? ve bana cok güvenen kisiler ona da güvenip kandirilirsa ?“ Oyun hesabı açılmış ama bir daha hiç girilmemiş hesaplar kapatılsın o zaman. Kimse kimseyi kandırmaz bence ;)“ evet bizim kalbimiz temiz ollabilir öyle düsünebilliriz ama öyle kisiler daha var tabiki bu forumda yoktur :)“ En azından takım adı alırke…

• Benutzer-Avatarbild

PASİF TAKIMLAR

Beitrag

Zitat von Umut-Melissa2012: „ayrica mesela ben 5 yil girmem takimim kapanir sonra biri benim ismimi alir herkez geri döndü sanarsa nolcak ? ve bana cok güvenen kisiler ona da güvenip kandirilirsa ?“ Oyun hesabı açılmış ama bir daha hiç girilmemiş hesaplar kapatılsın o zaman. Kimse kimseyi kandırmaz bence

• Benutzer-Avatarbild

PASİF TAKIMLAR

Beitrag

Zitat von Umut-Melissa2012: „silinen takimlarin isimlerini ama alamiyorsunuz zaten.. bu sorunu derby.05 biri de yasadi derby 05 di takim adi sildi yeni takim acdi ama eski isim bidaha alinmiyor.“ Bu durumun giderilmesi için de anket açabilirim?

• Benutzer-Avatarbild

PASİF TAKIMLAR

Beitrag

Oylarınızı bekliyoruz.

• Benutzer-Avatarbild

PASİF TAKIMLAR

Beitrag

Merhaba, kulübü açmış olan ve yıllardır oynamayan 800 stadyumlu takımlar var ve bu takımlar güzel takım isimlerini heba etmiş durumda. Benim önerim: Oyunda en az 5 yıl aktif olmamış kullanıcıların hesaplarının silinmesi. Ekstradan isterseniz 5 yıl aktif olmamış kullanıcılar + stadyumu 800 olan takımlar silinsin. Umarım faydam olur gelen kredilerle takım adı değiştirecek takımlara.

• Benutzer-Avatarbild

GÜNCELLENMİŞTİR

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von BahriYavuz: „OD 330 27 41 Milyon € OR 180 27 2 Milyon € OL 160 27 1.5 Milyon € FO 150 27 1,5 Milyon € DI 200 27 5,75 Milyon € OL 105 20 300 K FO 135 25 1.25 Milyon € DI 155 20 2,5 Milyon € DD 175 27 3 Milyon € DD 205 27 5,75 Milyon € OR 175 22 4 Milyon € OR 155 21 3 Milyon € Ligim 2. Lig BAL ' a kadar satabiliyorum. Aracıyı bulursanız Amatör 1 e dek alabilirsiniz. Aracıyı ben bulursam benim aracım pazara koyma bedeli dahil EKSTRA 500 K istiyor haberiniz olsun. SİYAH RENKLİLER PAZARDA, …

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Kolay gelsin hayırlı satışlar“ Teşekkür ederim

• Benutzer-Avatarbild

Bir oyuncu daha satıldı. GÜNCEL

• Benutzer-Avatarbild

BÜYÜK KOCAELİSPOR 1

BahriYavuz - - Turnuvalar

Beitrag

Hala son 3 kişi arkadaşlar!