Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 91.
-
Takım Logo'su
KUTLU - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Oguzhan Ozen: „eline sağlık çok güzel olmuş ancak turuncu rengi fazla kırmızı olmuş sanki normal turuncu olacaktı ama yinedw teşekkür ederim“ UMARIM BUNLAR RENK OLARAK UYMUŞTUR. DYJWvv.png i.hizliresim.com/JZ28bY.png i.hizliresim.com/v64AWv.png i.hizliresim.com/oX7qRb.png
-
Takım Logo'su
KUTLU - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Oguzhan Ozen: „eline sağlık çok güzel olmuş ancak turuncu rengi fazla kırmızı olmuş sanki normal turuncu olacaktı ama yinedw teşekkür ederim“ EN BEĞENDİĞİN LOGONUN LİNKİNİ AT. DÜZELTEYİM HADİ 1 HAFTA TOPLANTILAR VAR FIRSAT BULAMAM
-
Takım Logo'su
KUTLU - - Futbolcup TR
Beitrag7avW2m.png oX7q2k.png DİĞER SEÇENEKLER AŞAĞIDAKİ LİNKLERDE DİLEDİĞİNİ KULLAN DOSTUM, UMARIM BEĞENİRSİN. i.hizliresim.com/mMLgqV.png i.hizliresim.com/5aVERq.png i.hizliresim.com/y64Jna.png i.hizliresim.com/pbPMYL.png i.hizliresim.com/EmJWzn.png i.hizliresim.com/Ll38Y1.png i.hizliresim.com/0RDW49.png i.hizliresim.com/YQb8vl.png
-
Takım Logo'su
KUTLU - - Futbolcup TR
BeitragLogo yapıldı mı Arkadaşım sana? yardımcı olabilirim.
-
Zitat von Criyessei: „Peki neden kredi satin alimi icin kendi hesabinin linkini koydun. Birisi kredi satin almak icin o linke tiklayip sonra odemeyi gerceklistirdiginde krediler sana yuklensin diye mi? ibb.co/SrW5Qv7“ İnsanlık yapıp paylaşım yapanda hata, suçlamaya bak. Öyle bir düşüncem yoktu ama dolandırıcı muamelesi görmek çok sinir bozucu. Linki kaldırıyorum merak etme.
-
Merhabalar kadromda şuan satılık olan oyuncular aşağıda yer almaktadır. İlgilenenler pazarda olmayan oyuncular için özelden yazabilirler. İyi oyunlar dilerim. Üzüm, Meriç OR 440 22 Hoca, Yalýn OR 410 21 ÜZÜM, İRFAN KUTLU DI 440 22 Yesilmese, Yýldýrým DI 420 24 Poyet, Bernard KL 535 28 Kerimoglu, Oktay KL 525 26 Akilli, Alp OD 415 22 Guney, Kerem OD 405 24 Orbay, Aykut OD 440 28 Dasbulak, Berk OH 385 22 Can, Tuncay OH 380 25 Azbay, Batuhan OH 335 20 Babaoglu, Haldun OL 435 23 Sürmeli, Uður OL 410…
-
Zitat von ümit721: „Tebrikler üstadım, Bu oyunda başarıyı yakalamak ve de iyi bir menejer olmak isteyenlerin özellikle genç oyuncu yetiştirmeyi öğrenmeleri açısından gerçekten çok faydalı ve aynı zaman da açıklayıcı bir bilgilendirme yapmışsın. Buna ilişkin, verdiğiniz bir örnekten ufak bir detaya deyinmek istiyorum. misal; transfer sezonu 25.10.2014 te, Genç oyuncusunun gençlikten çıkış tarihi ise, 19.10.2014 olan bir kulübün genç oyuncusu ile sözleşmesini yaptığı halde, gençlikten çıktığı günd…
-
GENC OYUNCU YETİŞTİRME 36Lqdj.png Genç Oyuncu Yetiştirme: Genç oyuncular, genç takım antrenörü tarafından kulübünüze getirilir. Kadroya aldığınız günden itibaren genç takım antrenörü tarafından çalışmalara başlar. Genç oyuncular diğer oyunculara göre daha hızlı artış gösterirler. Genç takım antrenörünün seviyesi ne kadar yüksek ise genç oyuncular o kadar hızlı artış gösterirler. Genelde 20-80 güçleri arasında, 16-19 yaş arasındadırlar. Genç oyuncuların genç kalma süresi 100 gündür. 100 gün sonra…
-
Logolar onaylanmıştır.
KUTLU - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Marques: „Arkadaşlar Merhaba , 02.01.2019 12:00 itibariyle sistemdeki tüm logolar onaylanmıştır. Logosu onaylanmayan varsa burdan yazsin“ BU KONUDA SİZLERİ BAYAĞI YORDUK. EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
-
EVOS ALT YAPI
KUTLU - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von Mutlu43: „Ya dostum or 16 yaş 60 lik gelmedi 30 luk geldi yoksa neden diyelim kutlu dostum“ Takılıyorum üstadım sana :)) Keşke planladığın gibi gelseydi.
-
EVOS ALT YAPI
KUTLU - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von MVP: „Zitat von KUTLU: „Zitat von ft11: „YUNUS ÖZTÜRK OL 370 20 satılık ERDEM BİRAND OR 375 21 satılık TUNCER SİRİNOGLU DI 350 10.01.2019 FATİH UGURLU DD 185 17 05.03.2019 ALTAN ALGÜR OR 95 17 03.04.2019 GÜNCELLEME 01.01.2019“ DI kaç yaşında üstadım“ 20 yasında“ KURTARMADI SAĞOLASIN
-
Zitat von Marques: „Zitat von KUTLU: „Benim önerilerim: 1- Kovulan oyuncular bonservis bedeli olmadan transfer pazarına düşsün ve o oyuncuya ihtiyacı olan takımlar oyuncuyu alabilsin. Böylece hem daha uzun süre online olma sağlanabilir hem de başka birisinin ihtiyacı karşılanmış olur. Bizlerin kadrolarına giremeyen yetenek avcısının getirdiği oyuncuları almak isteyenler olur. 2- Alt yapı takımı oluşturulmalı. Direkt ayrı paf ligi gibi böylece alt yapı önemi arttırılabilir. Oyuncu havuzu daha can…
-
EVOS ALT YAPI
KUTLU - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von Mutlu43: „Talu, Suat DD 280 (+10) 18 20 0 0 0 06.02.2019 Altun, Volkan OD 190 (+10) 17 21 0 0 0 25.02.2019 Inalcik, Atilla OD 150 17 22 0 0 0 05.03.2019 Necipoglu, Veli FO 165 18 23 0 0 0 07.03.2019 Diliçikik, Yusuf DD 80 16 24 0 0 0 24.03.2019 Muaviye, Ömer OR 60 16 25 0 0 0 29.03.2019“ Mis gibi gençlerin var işte üstadım Bütün forumu inlettin 16 lık 60 OR diye gelmiş sonunda
-
EVOS ALT YAPI
KUTLU - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von ft11: „YUNUS ÖZTÜRK OL 370 20 satılık ERDEM BİRAND OR 375 21 satılık TUNCER SİRİNOGLU DI 350 10.01.2019 FATİH UGURLU DD 185 17 05.03.2019 ALTAN ALGÜR OR 95 17 03.04.2019 GÜNCELLEME 01.01.2019“ DI kaç yaşında üstadım
-
Zitat von Marques: „Zitat von KUTLU: „Merhabalar. Server kapandığı dönemde bütün kadrom enkaz oldu. Oyuna tekrar döndüğümde elde kalan futbolcu bile yoktu diyebilirim. Eldeki parayı da server kapanmadan harcamıştım kadroya. Bu durumdaki mağduriyetimin ne şekilde telafi edilebileceği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu süreç beni çok ciddi anlamda geriye götürdü ve toparlanma süreci çok uzun sürecek, bu da beni çok üzüyor. Çözüm önerinizi merak ediyorum.“ Merhaba , Bu mağduriyeti sadec…
-
Zitat von ysf.19: „1. Stadyum bitirme süresi biraz kısalsın.Hiç kredi kullanmayan biri için bitirmesi tam 7 yıl sürüyor böyle bir saçmalık yok. 2.Asistanları seçerken 10 level de seçebilelim.Sadece level derecelerinde ücret farkı gelsin.Ben bir antrenörü kovmak istiyorum mesela ama 8 level bir antrenörü 2-3 ay sonra 10 a çıkartıyorum çok zaman kaybı maalesef. 3.Oyuncu kiralama gelsin pazara ve kopyalama kaldırılsın.Böylelikle belki pazar biraz canlanır ve oyunda biraz gerçekçi olur.“ kiralama ol…
-
Benim önerilerim: 1- Kovulan oyuncular bonservis bedeli olmadan transfer pazarına düşsün ve o oyuncuya ihtiyacı olan takımlar oyuncuyu alabilsin. Böylece hem daha uzun süre online olma sağlanabilir hem de başka birisinin ihtiyacı karşılanmış olur. Bizlerin kadrolarına giremeyen yetenek avcısının getirdiği oyuncuları almak isteyenler olur. 2- Alt yapı takımı oluşturulmalı. Direkt ayrı paf ligi gibi böylece alt yapı önemi arttırılabilir. Oyuncu havuzu daha canlı tutulabilir. 3- Kredi ile her gün 3…
-
Kulüp Logosu Onay Bekliyor :S
KUTLU - - Futbolcup TR
BeitragÜstadım şuan logoyu da değiştirmiyor. Sürekli yüklemeye çalıştığımı atıyor ekrana.
-
Genç oyuncu
KUTLU - - Futbolcup TR
BeitragSatmayı düşünüyor musun?