Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 182.

• Benutzer-Avatarbild

OsmanDALKILIÇ OSMAN DALKILIÇ FUTBOL KULÜBÜ 30.08.2019 20:30 KASIMPAŞA A.Ş .- MKE ANKARAGÜCÜ 3-1 20:30 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR - GALATASARAY A.Ş. 0-1 31.08.2019 19:15 KONYASPOR-ANTALYASPOR A.Ş. 0-1 21:45 GÖZTEPE A.Ş.-YUKATEL DENİZLİSPOR 0-0 21:45 BEŞİKTAŞ A.Ş.-ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 2-0 01.09.2019 19:15 GENÇLERBİRLİĞİ-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 1-0 19:15 DEMİR GRUP SİVASSPOR-GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ 1-0 21:45 FENERBAHÇE A.Ş .-TRABZONSPOR A.Ş. 0-0 21:45 YENİ MALATYASPOR-ALANYASPOR 1-1

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

OsmanDALKILIC - - Haberler

Beitrag

Yönetime helal olsun allahlarına kurban olurum

• Benutzer-Avatarbild

420 ol yaş 19 açık arttırma

OsmanDALKILIC - - Satılık

Beitrag

İnşallah kardeşim 175m istiyorum bakalım

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

Beitrag

Zitat von Marques: „Herşeyi görebilme yetkimiz var , yaptığınız her hareketi görüp müdahale edebiliyoruz. Örnek olarak senin takımının sözleşme geçmişi ;“ ama gençlikten çıktığına dair bir ibare yok satın aldığımız bir genci benden çıktı dersek ayırt edebiliyormuyuz

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Dertat kardeşim doğru söylüyorsun ama benimde aklımda bir rakamlar var tabi

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

Beitrag

Gençlikten çıktığı gün biz size haber verirsek siz bakasıya oyuncu gençlikten çıkarsa oyunun gençlikten çıktığını nasıl kanıtlayacağız ekran fotosu mu çekmek gerekir çıkmadan bir gün önce gençlikten çıktığını kanıtlamak adına

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von dertat: „35 milyon veririm“ çok verdin dertatım sana 20m

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

420 ol yaş 19 açık arttırma teklifleri buradan alayım ona göre pazara koyacağım

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ahmet: „Sabırla bekliyoruz.“ bizim en başarılı olduğumuz zamanlar boşuna geçecek kadro dağılmaya yakın yeni uygulama gelecek biz para toplayıp kadro kuramadığımızla kalıcaz

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Sevgili menajerler , Yazdığınız mesajlarınıza geri dönememişte olsak , bu konular üzerinde çalışıyoruz. Bu hafta içi lig sıralaması ödül prim sistemi için de genç oyuncu yetiştirenlere prim için de sistemi duyuracağız. Lütfen sabırlı olun , güzel haberler alacaksınız. Yönetim sıkıldı , bıktı , uğraşmak istemiyor veya zor geliyor gibi cümleleri çok sık duymaya başladık , sizin bilmediğiniz bizim arka tarafta çalıştığımız yeni güncelleme için tam 130 sayfa çeviri ve sayfa başın…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ÇARŞI33: „Zitat von DeLiCe: „Aslında bu ödül oyunda mutlaka olmalı.Rakamların ne olacağı tartışılabilir fakat sonuçta gerçekci menajerlik oyunu diye yıllardır reklamı yapılıyorsa lig sıralamasına göre de ödül verilmeli bana göre. Tıpkı gerçekte olduğu gibi.“ Hiç bir serverde olmayan bir uygulama getirilmeye çalışıldı ama Sistem ile alakalı Bazı aksaklıklar oldu yöneticiler istemedi kaldırdı yada uğraşmadı diye algılanmasın. Yönetici arkadaşlar ellerinden geleni yaptılar. Yapmaya da dev…

• Benutzer-Avatarbild

admin dostlar lütfen bu işin bir şekilde orta yolu olsun emeklerimiz için... kimsenin lafına bakılmaksızın uygulanmaya geçilmeli kulaklar tıkanmalı bütün eleştirilere

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Dilovası: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Dilovası: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Değerli kardeşlerim şimdi bana kulak verin. Yine çok önemli cümleler yazacağım sizi bu konuda aydınlatacağın. Burada amaç bu oyun için hepimiz emek veriyoruz ya bu emeğimizin karşılığında bir zevk almak istiyoruz ya. İşte bu noktada size veriyorum vermiyorum veriyorum sevindirdim BEN sevindirdim. Vermiyorum şimdi BEN vermiyorum. bak gördünüz mü BENİM elimde bana karşı adam olun aklınızı alırım benim mor…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Mutlu43: „Ya o kadar iyi transferler en kaliteli ler bende yine yeniliyom yine le birakacam seni futbolcup kizmays başlıyorum“ bizi tehdit etme abi bırakırsan senin emeklerin ne olacak dizilişin kaç bu arada

• Benutzer-Avatarbild

Yönetici arkadaşlarım bana genç oyuncu gelmiyor gelenlerde çok kötü senelerdir 10 level tüm asistanlarım bana yardımcı olur musunuz

• Benutzer-Avatarbild

SATILIK +400 OYUNCULAR

Beitrag

Zitat von türkçe: „hepsi satıldı konu kilit“ hayırlı olsun tebrik ederim hayırlı bayramlar

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Dilovası: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Değerli kardeşlerim şimdi bana kulak verin. Yine çok önemli cümleler yazacağım sizi bu konuda aydınlatacağın. Burada amaç bu oyun için hepimiz emek veriyoruz ya bu emeğimizin karşılığında bir zevk almak istiyoruz ya. İşte bu noktada size veriyorum vermiyorum veriyorum sevindirdim BEN sevindirdim. Vermiyorum şimdi BEN vermiyorum. bak gördünüz mü BENİM elimde bana karşı adam olun aklınızı alırım benim moralimi bozmayın hizaya geçin. Öyle eleştirirseni…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von KUTLU: „Zitat von Dilovası: „Arkadaşlar mesajlarınızı ciddiye alıyoruz fakat bayram kampanyası bu bayram için mümkün olmadı. Kısa sürede bununla ilgili adımlar atıp her kampanyayı önceden bilgilendireceğiz. Biraz sabır.“ Bilgi için teşekkürler. Son olarak bu tarz birşey yakın zamanda olacak mı? Ona göre kredi alımı yapacağımda.“ umarım pirim sistemi tekrar hayata geçer yoksa durumlar gerçekten kötü

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von iespor: „Selamlar , Yönetim tarafından tehditkar bir tavır yok, yönetimi savunmak adına yazmıyorum bunları. Adamlar daha iyisini geliştireceğiz diyorlar, bize düşen onlara destek vermek. Bu oyunu seven herkes menfaat gözetlemeden ve kimseye üzmeden oyununu oynasa herkes daha mutlu olur. Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayalım Saygılar“ değerli admin arkadaşlarım yine pirim sistemimiz olacak mı olacaksa aşağı yukarı ne zaman hayata geçecektir

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Sukuti: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von karadaban: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Arkadaşlar öncelikle öyle kimse tehditkar dediğim dedik ben yaptım oldu tarzında konuşmasın. Herkesin kazandığı beraberlik kadar galibiyet kadar pirim alması gerekir oyunun akıbeti için. Öbür türlü olması milleti oyundan soğutur. Mesela süper ligde 6. Olan 1.ligde 3. Olandan daha iyi bir takım olmasına rağmen pirim alamayacak. Öyle iş olmaz aslaaannn. Küme mi düşsün adam pirim almak için. Olay budur ve b…